Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.01(LISTIĆ DANA)

Sreten

Recommended Posts

1594-S Angola - Alzir [dng] 18.01. 16:55                       1 1,25

5284 Newcastle - West Brom     18.01. 20:40                               1 2,10

7584 Boston - Ottawa 18.01. 18:55                                              1 1,85

7588 Columbus - St Louis 18.01. 22:55                               1 2,15

Tečaj 10,44

Nakon što me je Gent jučer zeznuo za 50€, doma izgubio, idemo probat sutra ovako ....pa da vidim kud vodi....

1594-S Angola - Alzir [dng] 18.01. 16:55                        1 1,25

5284 Newcastle - West Brom      18.01. 20:40                                1 2,10

7584 Boston - Ottawa 18.01. 18:55                                              1 1,85

7588 Columbus - St Louis 18.01. 22:55                                1 2,15

Tečaj 10,44

Nakon što me je Gent jučer zeznuo za 50€, doma izgubio, idemo probat sutra ovako ....pa da vidim kud vodi....

dobar je listić ima finih parova...ne želim ti filozofirat il tak neš ali zaš vežeš ovih slinavih i usranih 1,25 sa ovak lijepim kvotama a kolko pratim afrički kup nacija ima čudnih rezultat...šteta da ti 1,25 sruši velike kofove  ;)

# Nadal v Luczak Broj odigranih setova

* 3 1.363

# Berdych, T : Haase, R Pobjednik utakmice

* Berdych, T 1.142

# Del Potro v Russell Klađenje na Set

* 3-0 1.60

# Clijsters, K v Tetreault, V Total Games Won by Player1

* Manje(-12.5) 1.444

# Lu, Y : Sorensen, L Pobjednik utakmice

* Lu, Y 1.50

Ovaj listic mi se cini jako lijep i moglo bi lako sve proci...

nemam vremena pa nešto nabrzinu za manji ulog

V. Williams-Safarova +5,5 @ 1,6

venus već 3 puta dobila ali zadnja dva u 3 seta i to knapuše bile, Venus već dosta dugo muči 1. kolo na GS i zna i ispast...Safarovu sam gledao nedavno protiv Kim i nakon 16 dobije drugi set 60 ali kako bi reako Kogul to je izgubljen meč onda  Lolčina ...nije igrala loše, mala zna muku mučit na servisu,ali hendi mi je dosta visok tako bi mogla Safarova to pokrit jer nije nešto extra bajna starija sestra...

Verdasco-C.Ball +3,5 @ 1,9 (prvi set)

a neznam puno o australcu al znam da je server, pisali su momci tu da je dobar server, igra doma trebao bi bit najkocentriraniji prvi set, još ako prvi servira valjda neće bit više od 2 breaka u setu, moram uzet koef odličan, domači igrač+server ne vidim razlog zašto ne uzet...

Dent-Fognini @ 1,45

a meni je taj talijan van zemlje loš, Dent je odličan server voli doć naprijed, podloga mu odgovara...kroz karijeru ozljeda leđa ga dosta unazadila ali to je stari isksuni lisac i mislim da na ovoj podlozi je zasluženo favorit protiv slabašnog Fogninia...gledao sam talijana protiv Karla igrao je dobro,ali Dent mi više ulijeva povjerenja što se tiće igre od našeg trupla...naše truplo je dobro sam da te sruši na kaldi...zato ga ja dosta izbjegavam...

J.C.Ferrero-Dodig +7,5 @ 1,6

nešto je bio komentator sportkluba rekao da kao ima dobar ždrijeb Dodig ja mislim kako a ide na komarca,i onda kaže da ima Komarac neko iščašenje zgloba i da mu je nastup upitan...ako je tako onda igram kontra hendi mislio sam čak i pobejdu ali uzet ću +7,5, Dodig prošao kvale malo se priviknuo na podlogu i ako je ovaj u problemu s ozljedom teško će mu se kretat i trebao bi to naš tenisač iskoristit...

Fed-Andreev -6,5 @ 1,6

rijetko igra neke razrade u vezi feda al ovu uzimam, h2h ne paše baš nešto ali igro je loš u zadnje vrijeme i ovo nije podloga za njega...fed nema opuštanja sve je jasno paše mu AO,voli ovaj turnir i krenut će maximalno...

Han +7,5 i Lepchenko @ 1,75 pobjeda

SS

previše čačakma po wta i loše to bude al večina prošla

1594-S Angola - Alzir [dng] 18.01. 16:55                        1 1,25

5284 Newcastle - West Brom      18.01. 20:40                                1 2,10

7588 Columbus - St Louis 18.01. 22:55                                1 2,15

Tečaj 10,44

dobar je listić ima finih parova...ne želim ti filozofirat il tak neš ali zaš vežeš ovih slinavih i usranih 1,25 sa ovak lijepim kvotama a kolko pratim afrički kup nacija ima čudnih rezultat...šteta da ti 1,25 sruši velike kofove  ;)

Drugi put BOLDIRAJ NAPISAO. ;D ;D ;D..:( nemas pojma kako se sad glupo osjecam zato jer sam to odigro...Gledao sam susret, Angola ima inicijativu na sredini i to je to ...30 metara od gola sve ok...dodavaju se ko barcelona al napred nema šanse...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use