Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.7.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka - kvalifikacije

Screenshot_649.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga - kvalifikacije

Screenshot_650.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.7. u 23:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Shkupi - Dinamo Zagreb više od 2.5 gola (1.80) bet365

I Shkupi i Dinamo Zagreb su impresivno postizali golove u posljednjih nekoliko utakmica, a iskre ćemo sigurno ponovo vidjeti na oba kraja terena u uzvratnoj utakmici koja se igra na Nacionalnoj Areni Toše Proeski u Skoplju. Prva utakmica između ova dva tima na Maksimiru završila je iznenadnim rezultatom od 2-2.

Shkupi je aktualni makedonski prvak koji je sjajno osvojio domaći naslov prošle sezone. Imali su vodstvo od 12 bodova na vrhu tabele na kraju sezone i postigli su najveći broj golova u ligi, ujedno i najmanje primili. Imajte na umu da su izgubili samo tri puta tijekom prošle, dok su tu formu zadržali čak i u novoj sezoni. Tri od proteklih pet susreta Shkupija završila su sa tri ili više golova, dok su postigli tri ili više golova u dva od posljednja četiri nastupa na domaćem terenu. Na ovom stadionu su izgubili samo dva puta od kolovoza 2021. godine, dok su pritom nizali pobjede od sedam i devet utakmica.

U međuvremenu je zagrebački Dinamo aktualni prvak Hrvatske i slično svojim današnjim protivnicima, postigli su najviše, a primili najmanje golova u ligi. Ostajući vjerni svom karakteru, dosljedno su postizali golove i u novoj sezoni. Dinamo je u nizu od 12 utakmmica bez poraza, a u tom periodu su imali i niz od četiri pobjede. Modri su postigli ukupno 25 golova u posljednjih devet mečeva.

Prolazak u daljnju fazu kvalifikacija za Ligu prvaka bilo kojem od ova dva tima jamči najmanje skupinu Konferencijske lige, tako da motivacije ovdje sigurno neće nedostajati. Trener Shkupija Goce Sedloski, bivši Dinamov igrač nahvalio je Čačićevu momčad i najavio je da se makedonski prvak protiv Dinama neće braniti kao što se nije branio ni u Maksimiru.

"Svjestan sam da će puno toga ovisiti o Dinamu. Naš plan je jasan, nismo se branili u Zagrebu pa nećemo ni kod kuće. Dinamo nas ovaj put neće podcijeniti, ipak je njima ovo utakmica za Ligu prvaka. Ako smanjimo pogreške iz prve utakmice, možemo se nečemu nadati", realan je bio Sedloski i dodao:

"Dinamo će sigurno igrati napadački. Pod pritiskom su, ali su odlična momčad. Ante Čačić daje malo preoptimistične izjave, ali tako je to u Dinamu. Bio sam tamo i trener i igrač i znam kako se razmišlja. On je dobar trener, bio je izbornik Hrvatske, a to se ne događa slučajno".

Prva utakmica između ova dva tima završila je sa dosta golova, a nešto slično očekujem i ovdje. Oklada na više od 2.5 gola mi se ovdje najviše sviđa po kvoti 1.80 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Shkupi: Naumovski; Brdarovski, Margvelashvili, Abdulla, Sheji; Queven, Senghor, Alvarez; Danfa, Cephas, Adetunji

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristovski, Lauritsen, Peric, Bockaj; Ivanusec, Misic; Menalo, Baturina, Orsic, Drmic

Screenshot_673.png

Izvor: bet365

Sheriff Tiraspol - Maribor 1 (1.60) bet365

Sheriff ima nevjerojatan niz nastupa više od godinu dana. Aktualni su prvak Moldavije i podigli su naslov u velikom stilu. Izgubili su ukupno samo dva puta tijekom cijele sezone, dok su postigli impresivnih 75 golova u 28 utakmica. Ono što zaslužuje pohvalu je činjenica da su primili ukupno samo osam golova u ligi. Održali su ovu formu i ovog utorka imaju potrebno samopouzdanje pred važan susret sa Mariborom. 

Bit će odlučni dobro iskoristiti svoju formu i postignuća iz prošle sezone, a samopouzdanje će također dobiti iz činjenice da su imali zaista neke nevjerojatne nastupe u prethodnom izdanju Lige prvaka, gdje su čak ostvarili pobjedu protiv Real Madrida. Sheriff je također bio mnogo bolja ekipa u prvoj utakmici protiv Maribora u gostima iako je utakmica završila 0-0, stoga ovdje pred domaćim navijačima očekujem pobjedu po kvoti 1.60 u bet365 kladionici.

Domaćini su u nizu od 14 utakmica bez poraza, a pritom su imali i dva odvojena niza od tri i četiri pobjede. Pobijedili su u devet od posljednjih deset nastupa na domaćem terenu.

S druge strane, Maribor je bez pobjede u sedam od posljednjih devet utakmica, a u dvije od posljednje tri su primili dva ili više golova. Sretno!

Screenshot_674.png

Izvor: bet365

17:30 CET - Larnaca (AEK Aréna - Geórgios Karapatákis)
AEK Lárnakas (CYP) - FC Midtjylland (DEN)
Referee: István Vad (HUN, 1st Cat)

19:00 CET - Plzeň (Doosan Arena)
FC Viktoria Plzeň (CZE) - HJK Helsinki (FIN)
Referee: Aleksandar Stavrev (MKD, 1st Cat)

19:00 CET - Chișinău (Stadionul Zimbru)
FC Sheriff Tiraspol (MDA) - NK Maribor (SVN)
Referee: Tamás Bognár (HUN, 1st Cat)

19:30 CET - Dudelange (Stade Jos Nosbaum)
F91 Diddeleng (LUX) - Pyunik FA (ARM)
Referee: Jose Luis Munuera Montero (ESP, 2nd Cat)

21:00 CET - Skopje (Nacionalna arena “Todor Proeski”)
FK Škupi 1927 (MKD) - GNK Dinamo (CRO)
Referee: Jakob Kehlet (DEN, 1st Cat)

21:00 CET - Dublin (Tallaght Stadium)
Shamrock Rovers FC (IRL) - PFK Ludogorets 1945 (BUL)
Referee: Fabio Maresca (ITA, 2nd Cat)

Shkupi - Dinamo, Dinamo daje više od 1 gola na utakmici

Bet365 daje 1,57 na ovu okladu. Po meni itekako prihvatljivo. Prva utakmica je završila 2:2 i Dinamo nema što čekati. Stvarno očekujem da danas odigraju bolje i pobjedom prođu u iduću rundu natjecanja. Ovo mi je bolja opcija od pobjede. Tečaj je bolji, a mislim da Dinamo ima kvalitete zabiti više golova. U prvoj utakmici su zabili 2 iako su igrali bezveze, a u prvom poluvremenu izuzev šanse Ademija i kasnije njegovog s(p)retnog gola glavom nisu ni šansu stvorili. Nadam se da će se i domaćin danas više otvoriti te da će biti više prostora za Dinamo. Dinamo je i u pucačkoj formi pa su tako za vikend zabili 5 golova Slaven Belupu. Skhupiju već spomenuta 2 u prvoj utakmici, a Lokomotivi 3 u prvom kolu prvenstva. U Superkupu Hajduku nisu zabili gol, ali imali su puno udaraca u drugom poluvremenu te utakmice, a i to je ipak derbi i bila je prva utakmica sezone.

Kad svi o Dinamu i ja ću onda malo...

Vjerujem u prolaz Dinama jer su za klasu jaci, ali isto tako Shkupiju je ovo povijesna prilika i ocekujem da ce poginuti za povoljan rezultat. Moj izbor bi bio over 4.5 zuta @1.7+

U prvom susretu su bila 5 zuta, vjerujem i danas slican broj, jedini problem je da Dinamo povede 2 razlike u ranom dijelu utakmice ali kako vrijeme prolazi, nervoza ce rasti i kartoni ne bi smjeli izostati

ATP Umag, jedinica kao kuca na muski double Bolelli/Fognini, kvota 1,18

Pao sam na golovima zenskih reprezentacija Francuske i Holandije na kvoti 1,30, pao sam i na Alcarazu po kvoti od 1,16, a gde su dva pada, tu je uvek i treci. Da se igra na papiru, a ne na sljaci, ova jedinica na prve nosioce na turniru bi bila za rasprodaju imovine. Italiani su odlicna kombinacija, igraju zajedno celi zivot, pa iako je kvota smesna, zasluzuju da idu barem na neki seljacki ili narodni tiket. Mec bi trebalo da se igra od 19.30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use