Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.7.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Konferencijska liga - kvalifikacije

Screenshot_606.pngScreenshot_607.pngScreenshot_608.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Liepaja - Young Boys | Gosti postižu gol u oba poluvremena (1.80) bet365

Liepaja je u posljednje vrijeme prolazila kroz niz loših nastupa i postizala je veliki broj golova. Nisu opremljeni za borbu protiv mnogo iskusnije i ekipe koja je u sjajnoj formi Young Boysa, koji dolazi iz daleko bolje švicarske lige. Liepaja je izgubila većinu svojih nedavnih susreta i njihova obrana je bila katastrofalna u posljednje vrijeme. Nedavno također nisu znali iskoristiti prednost domaćeg terena i kao rezultat toga stavili su se pod ogroman pritisak.

Liepaja je bila bez pobjede u šest od posljednjih osam utakmica, dok su također izgubili dvije od prethodne tri. Pobijedili su samo dva od posljednjih deset nastupa na domaćem terenu, dok su primili dva ili više golova u dvije od prethodnih pet utakmica na ovom stadionu.

Na drugoj strani imamo Young Boyse koji su prošle sezone zabili najviše golova od svih momčadi u domaćem prvenstvu. U 36 susreta postigli su nevjerojatnih 80 golova i poraženi su samo osam puta. Bili su u sjajnom nizu na gostovanjima već neko vrijeme i nadaju se da će i ovdje ostvariti prednost pred uzvratni susret.

Young Boysi su u nizu od 11 utakmica bez poraza dok su zabili četiri ili više golova u dvije od posljednje tri utakmice. Izgubili su samo tri puta na gostovanjima od studenog 2021. godine. Očekujem gol u oba poluvremena od gostiju u ovom susretu. Sretno!

 

 Screenshot_609.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Alkmaar - Tuzla City Pobjeda Alkmaara u prvom poluvremenu (1.40) bet365

Alkmaar ima zaista impresivan niz nastupa već duže vrijeme i s očiglednom lakoćom postižu golove. Danas igraju na domaćem terenu i bit će favoriti za pobjedu protiv posrnulog Tuzla Cityja. AZ Alkmaar je bio jedna od najboljih momčadi u nizozemskoj prvoj ligi posljednjih nekoliko godina i imali su stvarno dobru prošlu sezonu, što im je pomoglo da se kvalificiraju za Konferencijsku ligu.

Imali su dobar niz nastupa u proteklih nekoliko utakmica i to im daje nadu da će osigurati sudjelovanje u ovom europskom natjecanju. AZ je neporažen u četiri od posljednjih pet nastupa, dok su pobijedili tri u tom periodu. Također su postigli dva ili više golova u pet od posljednjih osam utakmica.

Ne samo da je Tuzla City dio dosta slabije bosanskohercegovačke lige, nego su se krajem sezone dosta mučili sa formom. Rijetko su bilježili pobjede, a pritom su primali i golove u velikom broju. Sa novom sezonom su krenuli nešto bolje nakon što su pobijedili slabog Tre Pennea sa 8-0 u dvije utakmice, ali to se neće puno računati, s obzirom da sada igraju protiv dosta jačeg AZ-a. I uz loš niz na gostovanjima, očekujem poraz Tuzla Cityja ovdje već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_610.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Evropsko Prvenstvo za zene u fudbalu;

Nemacka vs Austria, Nemacka prolazi dalje, kvota 1,16

Francuska vs Holandija, over 1,5 gola, kvota 1,25 (subota)

Ukupna kvota 1,45

 

Danas cu predloziti kvotu od samo 1,45 a kolegama kojima to nije dovoljno, ili je malo, ili se ne isplati, mogu da predlozim dve opcije. Jedna je da povecate uplatu, a druga da dodate neki svoj izbor i tako povecate ukupnu kvotu.

Nemacka vs Austria, nemice prolaze dalje, kvota 1,16

Po kladionicama, nemice su drugi favoriti za titulu, iza Engleske, po kvoti od 3,50 (engleskinje 2,75), ali po igri koju su prikazale, trebalo bi da budu prvi favoriti. Nemice su potpuno drugacija reprezentacija od ostalih selekcija na Euru. Izuzetno pripremljene, i fizicki i takticki, tehnicki su u samom vrhu, a po disciplini, kompaktnosti i taktickim resenjima verovatno najbolja selekcija na turniru. Po individualnim vrednostima, verovatno zaostaju za francuskinjama, ali timski su top selekcija evropskog Prvenstva. Kvota na nemice u mecu cetvrtfinala protiv Austrije je 1,28 sto znaci da bi igranje na njih trebalo lagano da prodje. Da ne bih razmisljao da li ce pobeda doci u regularnom delu, ili pak kao juce nakon produzetaka, izabrao sam prolaz Nemacke po kvotici od 1,16. Meni je ta kvota dobra, zapravo odlicna, a kome je mala, neka poveca uplatu. Nemice su odlicna selekcija, tako da uopste nemam nameru da pisem analizu. U mom proslom (dobitnom) postu, zensku selekciju Francuske sam uporedio sa Hajdukom, i to tako sto su francuskinje za nekoliko nivoa bolje od splicana. Danas cu nemice uporediti sa zamisljenom najboljom selekcijom izabranih igraca iz Dinama, Crvene Zvezde i Partizana. Dakle, zamislite da neko pokupi najbolje igrace iz ovih balkanskih govana, i da sastavi idealnih jedanaest, te da zakazemo utakmicu protiv nemica, i to u gradu gde balkanska stoka izabere. Nemice bi tu zamisljenu idealnu selekciju balkanskih govana, lagano dobile “iz poluvremena”, a sve ispod osam primljenih golcina bi bio odlican rezultat za balkanska govna. Nemice trce kao dopingovane, uklizavaju, vracaju se u odbranu … pa ponovo sevaju kontre … tesko da bi balkanska stoka shvatila sta bi ih snaslo.

Francuska vs Holandija, over 1,5 gola, kvota 1,25

Francuskinje su moji favoriti za finale, ali samo po individualnom kvalitetu. Mislim da kada bi se igralo na deset dobijenih utakmica, holandjanke nebi imale sta da traze u mecu sa Francuskom. Ovako, na jednu, suvu utakmicu nikada ne bih igrao na francuskinje, sto preporucuju i kladionice (kvote su 1,70 3,60 4,75), a cak je i kvota za prolaz francuskinja prilicno visoka (1,38). Holandjanke su svakako slabije, ali mogu biti veoma opasna selekcija za igranje protiv njih na jednu utakmicu. Kladionicarski, vise od jednog gola na utakmici, bi zaista trebalo lagano da prodje, jer nijedna zenska selekcija na turniru nije odigrala zatvorenu, tvrdu i nervoznu utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use