Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.7.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Srbija Super liga

Nedelja1.png

SRBIJA SUPER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.7. u 00:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Najava finalnog meca Atp Wimbledon, Djokovic vs Kyrgios

Nakon sto juce nismo odgledali zensko finale, danas bi morali po svaku cenu da zaboravimo na realni zivot, i celu svetu nedelju posvetimo danasnjem finalnom mecu u kategoriji muskaraca izmedju Djokovica i Kyrgiosa. Ne vidim sta bi drugo pametnije mogli da radite danas, osim da se kladite na tenis. A da biste se dobro kladili, potrebna vam je dobra analiza, a ko bi mogao da napise bolju analizu od mene na Forumu? Pre samo trinaest dana sam na ovom smesnom Forumu napisao istorijsku analizu u kojoj je predlog bio igra na konacnog pobednika. U toj istorijskoj analizi sam napisao i ovo:

“...kladionice su za glavnog favorita, naravno postavile Novaxa Djokovica sto je razumljivo. Ko veruje u njega, trebao bi do sutra da rasproda svu imovinu i sve ulozi u titulu ex broja jedan po smesnoj kvoti od 1,80. Kladjenje na njega, pa jos na travi je poput kladjenja na Bayern ili ManCity u smislu da znate na koga se kladite. Turnir se igra na tri dobijena seta, a to znaci da je tenis, osim sto je najlepsa individualna igra na svetu, ujedno i najpostenija igra, jer su u igri veliki broj poena i ako nekoga dobijete u tri seta, tesko da se moze reci da pobeda nije zasluzena. Osim toga, tesko da postoji veliki broj igraca na Touru koji su u stanju da u tri seta dobiju Djokovica.... One kolege koje veruju u Djokovica nemaju nikakav problem i mogu da spavaju kao bebe, tokom celog turnira ...”

Problem i to veliki, danas imamo svi mi koji nismo verovali u Djokovica, i ko nas yebe zbog toga. Ko mene yebe sto sam omadjijan i sludjen Alcarazom, pa sam bacio novac na njega, a ko me yebe i sto nista ne verujem Djokovicu. Ko je uplatio pre samo trinaest dana na Novaxa, makar samo milion eura, danas ceka laganih 800.000 eura i ne mora uopste ni da gleda mec. Ko nije uplatio na njega kada sam napisao analizu, isto tako moze samo da se yebe, jer je danas kvota na srbina 1,25-1,27 dok je kvota na Kyrgiosa oko 4,00.

Pisanje analize za danasnje finale, bi trebalo da bude obicna kamilica. Svi znamo ko je Djokovic i sta on sve moze, kao sto znamo ko je Kyrgios, ali bas ne znamo sta on sve moze. Djokovic je ovakvih finala, a kamoli meceva odigrao ohoo-hooo, i tesko da neko moze poverovati da je on danas uznemiren ili da se boji australca. Vise nego duplo je kvalitetniji od australca, kladionice su ga kvotirale sa 1,25 svi znamo koliko su mu Grand Slam turniri vazni i ako bude miran, i ako igra na svom uobicajenom nivou, ne znam kako bi mogao da izgubi danasnje finale.

Sa druge strane, iako svi sve znamo o Kyrgiosu, ono najvaznije za kladjenje ne znamo, a to je sta ce se danas desavati u njegovoj glavi. Hajde sto mi, kockari to ne znamo, problem je sto ni on ne zna.

Danasnje finale bi moglo, teoretski, da bude pravi spektakl. Finale ce igrati igraci dva potpuno razlicita sveta, sa razlicitim pogledima na sport, zivot i sve ostalo. Sa jedne strane Djokovic, celim zivotom posvecenim postovanjem ekstremnih pravila o treningu, posvecenosti, odricanjima, kulturi ishrane, odrzavanju tela, hajde da kazem i stanju duha, a sa druge strane cirkusant koji zivi bez i jednog pravila u zivotu. Sa jedne strane mreze, asketizam a sa druge strane “zivot je jedan i nema vise nista posle njega, pa zasto bi ziveli kao stoka”. Sa jedne strane mreze, citav tim od dvadeset ljudi iza jednog igraca, gde niko ne moze da ga prati, a sa druge strane igrac oko koga je grupica prijatelja i nekoliko kurvi koji imaju samo jedan zadatak, a to je da se cirkusant lepo zabavlja. Sa jedne strane mreze, veganska ishrana, biljke, sumsko voce, bobice i preciscena voda, sa druge strane ishrana koju bi i svinje odbile, ubijanje u alkoholu i uzivanje u provodu i zabavama, a kako bi zabava bila dobra, bez opustanja uz opijate, zar ne? Sa jedne strane mreze, porodica, dvoje dece i jedna, jedina zena u zivotu, sa druge strane filosofija “sta zena moze da izdrzi horizontalno, ne moze da izdrzi ni jedna druga zivotinja”. Tokom ovogodisnjeg turnira je izasla i prica da je pre nekoliko godina australca prijatelj (trener) izvlacio iz paba u cetiri ujutro da bi stigao da se spremi za mec sa velikim Rafom, sto je zapravo najmanje lose sto je radio u zivotu. A bio je na saslusanju zbog optuzbi da je udarao bivse devojke, a zasta bi mu trebalo dati medalju, imao je problema sa mentalnim zdravljem, izbacivan je sa turnira, vise od trecine zaradjenog novca je otislo na kazne, a pokusaji lecenja od alkohola i opijata su prava mala maca naspram suicidnih misli koje je imao u jednom periodu zivota.

I takav, je dosao do finala najlepseg, najprestiznijeg, najuzbudljivijeg turnira na svetu.Uspelo mu je i da izdrzi cak dve sedmice na jednom turniru, iako je vec platio tri puta po 10.000 eu za kazne samo na Wimbledonu. Da je sam pravio raspored za sebe, ne bi uspeo da napravi bolji, prvo kolo Jubb, drugo Krajinovic, u trecem je imao najlakseg protivnika na Touru, mentalno obolelog Tsitsipasa, u cetvrtom kolu je dobio najveci otpad u istoriji Atp Toura Nakashimu, u petom sljakasa Garina, a u polufinalu svi znamo sta se desilo. Sta tek reci o Djokovicevim protivnicima, to je tek smesno. Kwon, Kokkinakis, Kecmanovic, Van Rijthoven, Wijnaldum, Van Dijk, De Vrij, De Ligt, Sinner, Norrie … cccccc. Kada bih ja bio profesionalni igrac na Atp Touru, ja bih se zatvorio u sobi sam sa sobom na nekoliko dana i porazgovarao sam sa sobom o svemu. Prvo bih postavio pitanje samom sebi. “imaju li ti Djokovici i Nadali krila, da li oni lete ili igraju sa zemlje kao i svi mi ostali? Imaju li nadprirodne moci? Ako bi odgovor bio; ne nemaju krila, ne, ne lete i igraju sa zemlje kao i svi mi ostali, i nemaju nadprirodne moci, onda bi poceo sa treninzima. Prvo sa deset sati dnevno, pa petnaest, pa ako nista ne daje rezultate, postepeno bi pojacavao treninge na po dvadeset sati dnevno. Ako ni to ne daje rezultate, arrivederci, to nije sport za mene, prelazim na citanje poezije, umetnicko klizanje ili slusanje klasicne muzike.

Kako mogu danasnji protivnici do pobede? Djokovic nista ne treba da radi, jedino sto treba jeste da bude ono zapravo jeste. Miran, koncentrisan na sebe i lagana pobeda ce dosi sama po sebi. Bas kako je Sinner dobio Kyrgiosa u cetvrtom kolu Miami-a u petom mesecu sa laganih 2:0. Mirnoca, ne obracanje paznje na cirkusanta, sto duzi poeni, teranje protivnika na razmenu udaraca i sto vise kretanja .. i lagana pobeda je dosla sama po sebi.

Kyrgios ako hoce do pobede, treba da koristi ono gde je najjaci. Sa raspravama sa sudijama bi trebalo da pocne sto pre, trebalo bi da se trudi da bude sto vise prekida, a sto manje igre. Ne pocinje mec kao favorit, ako jos na pocetku meca uspe da okrene publiku protiv sebe, na finalnom mecu bi se osecao kao riba u vodi. Tenzije, rasprave sa sudijama, provokacije i okretanje publike protiv sebe bi trebalo da bude pola pobede, a drugu polovinu pobede bi trebalo da donese servis i tu cu da se malo zaustavim, i da se vratim na sebe kao pogencijalnog profesionalnog igraca na Atp Touru. Ne znam kako profesionalni igraci, svi oni otpadi sa Atp Toura, ne uspevaju da shvate da dobar servis donosi jedan i po set po mecu na turnirima gde se igra na tri seta, odnosno po set, gde se igra na dva dobijena. Pa vezbajte onda servis, pick*#*a vam materina, vezbajte ga deset, petnaest, pedeset sati dnevno. Mislim da Kyrgios ima bolji servis cak i od Opelke i Isnera, koji imaju jaci, ali australac ima ubojitiji i nepredvidiviji servis, verovatno najbolji na Touru. Ako hoce do pobede, Kyrgios bi osim tenzija, prekida, provokacija, okretanja publike protiv sebe, morao i da igra sto krace poene, sa sto manje razmene udaraca, dakle sto jednostavnije. I za kraj, mislim da ce prvi set biti najvazniji. Ako cirkusant uspe da osvoji prvi set, sve ostalo ce zavisiti od njega, ako ga izgubi, predlozio bih mu da odmah preda mec, jer nece imati sanse.

Ovo je samo analiza danasnjeg finala, bez predloga za kladjenje, i to potpuno besplatna samo za vas, kolege sa Foruma. Za kladjenje predlazem iskljucivo live kockanje, mozda neka najniza granica broja ace-ova na mecu, dok mene uznemiravaju spektakularne ponude kladionice unibet:

Over/under minuta na mecu. unibet je postavio sjajnu granicu od tri sata za mec. Kvote su 1,88 za under i 1,88 za over i mislim da za ovu igru sve zavisi od Djokovica. Ako bude miran, mec nema sanse da ode preko tri sata. Ako se upeca kao onaj mentalno oboleli i ozraceni Tsitsipas, mec ce lagano otici preko tri sata. Jedan moj kolega, psiholog-amater tvrdi da je moguce da Kyrgios uopste nece pokusati sa provokacijama, prekidima i opstrukcijama, vec ce igrati “normalno”.

Over/under tie-break. Ovo je stvarno bezobrazna ponuda Unibeta i potrebno je da budete naucnik da dobro procenite. Ponuda da ce biti vise od jednog tie-breaka (over 1,5) je kvotirana sa 1,35 a da ce biti samo jedan ili nijedan tie-break je kvotirano sa 3,50. Kada bi znali u kom smeru ce ici mec, ovo bi bila ponuda za rasprodaju imovine.

Kyrgios, over ace. Granica na cirkusanta je postavljena na 21,5 sto nije bas malo, ali i sto moze da predje do kraja drugog seta, pod uslovom da znamo sta se sada desava u njegovoj glavi. Ako je noc proveo po pabovima, ili barem u orgijama, alkoholu i opijatima, ili ako barem publiku okrene protiv sebe, ovaj over bi prosao jos juce. Ako je tokom noci bio miran, nece proci ni granicu od 6,5, ali na kraju sve zavisi od toga u kom pravcu ce ici mec.

Over/under ukupne duple servis greske na mecu. Granica na ukupni broj duplih servis gresaka je 7,5, a kvote su po 1,88 a ko na Forumu pogodi sta ce ovde proci, bi mogao slobodno da naplacuje gledanje u buducnost. Mozda je cak i logicnija opcija, duple servis greske na Kyrgiosa jer je veca budaletina, iako je na turniru odlicno servirao. Over na 3,5 duple servis greske na cirkusanta je kvotirana sa 1,66

Predloge na kvote ispod 1,20, a koje cu svakako igrati, kao sto je osvajanje gema na servis Kyrgiosa nisam pisao, jer bi mi trebalo jos ovoliko teksta.

I za kraj, uzivajte u danasnjem mecu, ako uspete do 15.00 casova da se brzo, dobro i jeftino razvedete, jos bolje, uzivacete jos vise, a nadajmo se da Kyrgios nece biti miran, jer ako bude, bice ovo prava uspavanka.

Statisticki podaci koji mogu pomoci za kladjenje na danasnji finalni mec

Iako nikada nisam obracao paznju na statistiku, a pogotovo se kladio na osnovu toga, iznecu neke od podataka koji bi mogli biti vazni za kolege koji misle da je statistika bitna. Iako mislim da je za kladjenje bitniji podatak da je veliki Sony svojevremeno izabrao bas Kyrgiosa kao promotera za promociju Playstation 5, za kolege koji uvazavaju statistiku, i to potpuno besplatno nekoliko stvari;

Kyrgios je jedan od retkih igraca na Atp Touru koji nikada nije izgubio od Djokovica, ali to treba uzeti samo uslovno. Sastali su se samo dva puta, iz razloga sto cirkusant igra samo one turnire koji mu se igraju. Susreli su se tokom 2017-te godine i to u razmaku od 12 dana, gde je Kyrgios lagano sa po 2:0 pobedio Djokovica na turniru u Acapulku i Indian Wellsu. To na danasnjem mecu nista ne znaci, jer je 2017-ta godina bio jedan od najgorih perioda u Djokovicevoj karijeri, gde je bio “nesto” povredjen, a i period kada je raspustio ceo svoj tim, narocito visegodisnjeg trenera Vajdu.

Iako cirkusant u jednom “suvom” mecu na travi moze dobiti bilo koga, njegova statistika na travi jesu bednih sest pobeda i deset poraza protiv Top 20 igraca na Atp listi. Sa druge strane, Djokovic na travi ima monstruozne podatke, ima 108 pobeda i samo 18 poraza i po tome je na trecem mestu vecne liste iza Federera i Mc Enroa

Djokovic je do sada u karijeri igrao 47 puta peti set i ima 37 pobeda i 10 poraza, dok je samo na Wimbledonu peti set igrao jedanaest puta i pobedio deset puta, a izgubio samo jednom, 2006-te od Ancica, kojeg se niko i ne seca vise.

Kyrgios ima samo sest titula u karijeri, i sve su na brzim podlogama, jer na sljaci gotovo da i ne igra

Po procentu osvojenih poena na svom servisu na travi, Djokovic je na trecem mestu, vecne liste iza Samprasa i Federera, dok je po procentu osvojenih “return of serve” na travi, na prvom mestu vecne liste.

Neke od statistickih podataka sam napisao samo za one kolege kojima to znaci, i to potpuno besplatno. Statistika, rejting, kladionicarske kvote, status … i sve ostalo kaze da ce pobednik biti Djokovic, ali jedan, “suvi” mec je uvek prednost za igrace koji nisu favoriti.

prije 22 minute, LeonardoDrugi said:

Statisticki podaci koji mogu pomoci za kladjenje na danasnji finalni mec

Iako nikada nisam obracao paznju na statistiku, a pogotovo se kladio na osnovu toga, iznecu neke od podataka koji bi mogli biti vazni za kolege koji misle da je statistika bitna. Iako mislim da je za kladjenje bitniji podatak da je veliki Sony svojevremeno izabrao bas Kyrgiosa kao promotera za promociju Playstation 5, za kolege koji uvazavaju statistiku, i to potpuno besplatno nekoliko stvari;

Kyrgios je jedan od retkih igraca na Atp Touru koji nikada nije izgubio od Djokovica, ali to treba uzeti samo uslovno. Sastali su se samo dva puta, iz razloga sto cirkusant igra samo one turnire koji mu se igraju. Susreli su se tokom 2017-te godine i to u razmaku od 12 dana, gde je Kyrgios lagano sa po 2:0 pobedio Djokovica na turniru u Acapulku i Indian Wellsu. To na danasnjem mecu nista ne znaci, jer je 2017-ta godina bio jedan od najgorih perioda u Djokovicevoj karijeri, gde je bio “nesto” povredjen, a i period kada je raspustio ceo svoj tim, narocito visegodisnjeg trenera Vajdu.

Iako cirkusant u jednom “suvom” mecu na travi moze dobiti bilo koga, njegova statistika na travi jesu bednih sest pobeda i deset poraza protiv Top 20 igraca na Atp listi. Sa druge strane, Djokovic na travi ima monstruozne podatke, ima 108 pobeda i samo 18 poraza i po tome je na trecem mestu vecne liste iza Federera i Mc Enroa

Djokovic je do sada u karijeri igrao 47 puta peti set i ima 37 pobeda i 10 poraza, dok je samo na Wimbledonu peti set igrao jedanaest puta i pobedio deset puta, a izgubio samo jednom, 2006-te od Ancica, kojeg se niko i ne seca vise.

Kyrgios ima samo sest titula u karijeri, i sve su na brzim podlogama, jer na sljaci gotovo da i ne igra

Po procentu osvojenih poena na svom servisu na travi, Djokovic je na trecem mestu, vecne liste iza Samprasa i Federera, dok je po procentu osvojenih “return of serve” na travi, na prvom mestu vecne liste.

Neke od statistickih podataka sam napisao samo za one kolege kojima to znaci, i to potpuno besplatno. Statistika, rejting, kladionicarske kvote, status … i sve ostalo kaze da ce pobednik biti Djokovic, ali jedan, “suvi” mec je uvek prednost za igrace koji nisu favoriti.

Dobro si ti ovo raspisao,vjerujem da Nole osvaja,ali ja cekam 36+,pa se nadam kako si i ti gore naveo nekom tajbrejku lii dva,sve u svemu mislim da gledamo maraton.Sretno svima :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use