Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličniminformacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Italija(+1,5) - Španjolska 1 1.85 / bet365

Po meni nerealno velik koeficjent na talijane, iako španjolci nisu ni malo bezazlena ekipa, talijani su također jako dobri. Jedino nisam siguran ima li corone u redovima talijana, ali po onome što sam čitao kanađani su ti koji su imali coronu, ako netko ima drugačije informacije neka me ispravi, ali ako su u punim sastavima ovo se mora pokušati.  

prije 4 sati, Jela09 said:

Italija(+1,5) - Španjolska 1 1.85 / bet365 online kladionica">bet365

Po meni nerealno velik koeficjent na talijane, iako španjolci nisu ni malo bezazlena ekipa, talijani su također jako dobri. Jedino nisam siguran ima li corone u redovima talijana, ali po onome što sam čitao kanađani su ti koji su imali coronu, ako netko ima drugačije informacije neka me ispravi, ali ako su u punim sastavima ovo se mora pokušati.  

Slažem se iako nisam mislio igrati. Meni su Talijani općenito podcjenjeni. Branitelj naslova i ponajbolja reprezentacija već dugo vremena. Tečaj da osvajaju je 8, dok je Španjolska drugi favorit iza Mađarske i ispred Srbije. Na sve te reprezentacije tečaj je puno manji nego na Talijane. Daleko od toga da mislim da će baš Italija osvojiti, ali dosta su iza ove trojke postavljeni što se vidi i po ovim tečajevima danas protiv Španjolaca. Španjolskoj svaka čast. Zadnjih godina tu su finala Europskog pa i prošlog Svjetskog prvenstva. Ekipa je uigrana jer ih je većina iz Barcelonete. Ali ne razumijem baš ovo podcjenjivanje Talijana od strane kladionica.

prije 2 minute, fic said:

Slažem se iako nisam mislio igrati. Meni su Talijani općenito podcjenjeni. Branitelj naslova i ponajbolja reprezentacija već dugo vremena. Tečaj da osvajaju je 8, dok je Španjolska drugi favorit iza Mađarske i ispred Srbije. Na sve te reprezentacije tečaj je puno manji nego na Talijane. Daleko od toga da mislim da će baš Italija osvojiti, ali dosta su iza ove trojke postavljeni što se vidi i po ovim tečajevima danas protiv Španjolaca. Španjolskoj svaka čast. Zadnjih godina tu su finala Europskog pa i prošlog Svjetskog prvenstva. Ekipa je uigrana jer ih je većina iz Barcelonete. Ali ne razumijem baš ovo podcjenjivanje Talijana od strane kladionica.

Još da dodam. Istina nema kod Italije legendarnih starijih igrača Figliolia i Aicardia pa je i to vjerojatno razlog ovih tečaja. Ali opet ekipa je sastavljena od igrača Pro Recca, prvaka Europe i Brescia koja je isto u vrhu klupskoga vaterpola.

prije 4 sati, fic said:

Još da dodam. Istina nema kod Italije legendarnih starijih igrača Figliolia i Aicardia pa je i to vjerojatno razlog ovih tečaja. Ali opet ekipa je sastavljena od igrača Pro Recca, prvaka Europe i Brescia koja je isto u vrhu klupskoga vaterpola.

Nažalost 12:14, odigrali dosta dobro uz katastrofu u zadnjoj četvrtini gdje su na ulazu imali +2 i ne zabiju nijedan gol. A 14.gol si golman zabije sam, nesreća na kraju.

prije 45 minute, Jela09 said:

Nažalost 12:14, odigrali dosta dobro uz katastrofu u zadnjoj četvrtini gdje su na ulazu imali +2 i ne zabiju nijedan gol. A 14.gol si golman zabije sam, nesreća na kraju.

Nisam gledao, ali vidim 4:0 za Španjolsku zadnja četvrtina. Nažalost. Ja bih uzeo da je bio 2,5 hendikep po manjem tečaju. Ovih 1,5 lako padne ako ekipa izgubi, kao u ovom slučaju.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use