Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png 

Tenis, kvalifikacije Wimbledona. Počeli su mečevi danas. Stavljam ove iduće koji slijede, a koje sam odigrao.

Albot -  Mmoh 1

Albot je sasvim solidno igrao turnire na travi. Pružio je dobar otpor i u mečevima koje je izgubio od Berrettinia i Humberta. Mmoh je izgubio očekivano od Socka, a ovdje u prvom kolu prolaz protiv dede Melzera. Po ovih 1,4 uzimam bez puno dvojbe Albota.

Ymer - Bonadio 1

Ovog Bonadia prvi puta vidim. Nema mečeva na travi. Ovdje je u prvom kolu izbacio Arnaboldia, još jednog Talijana koji ne voli ovu podlogu. Kod Ymera je problem što je isto ovdje odigrao prvi meč na travi ove sezone. Prošao je Milojevića, ali baš uvjerljivo. Nije dao brejk loptu cijeli meč. Dolazi u dobroj formi sa zemlje gdje je prošli tjedan izgubio finale Parme od Ćorića. Nema neke rezultate od prije na travi, ali vjerujem da prolazi ovakvog protivnika koji inače ni ne igra na ovoj podlozi.

Kubler - Tirante 1

Na ovoj podlozi Kubler bi trebao proći preko Argentinca.

Još dva meča koja su mi zapela za oko na ovim turnirima pred Wimbledon. Zapravo oba su u Eastbournu. Za manji ulog ovo jer sa ovim turnirima se nikad ne zna, a i nisu neki ziceri više moj dojam.

Fritz - Monteiro hendikep gemova 4,5 na Monteira

Fritz nakon osvojenog Mastersa ne izgleda dobro. Imao je ozljedu i izgleda mi kao da ga i dalje muči. Odigrao je dva meča na travi prošlih tjedana i to je loše izgledalo. Monteiro nije igrač za ovu podlogu, no jučer je igrao odlično protiv Humberta. I iznenađujuće prošao. Servis ga je služio. Mislim da u ovom trenutku može bez problema pokriti ovih 4 razlike u gemovima. Čak me nebi iznenadilo da uzme meč s obzirom na stanje Fritza.

Peniston - Martinez 1

Ovaj Peniston je ništa posebno, ali odgovaraju mu uvjeti. Igra borbeno ove turnire doma po Engleskoj i često na taj način izvlači više nego što vrijedi. Danas mu je protivnik Martinez koji  je igrač za zemlju, a koji nije ni trebao doći do ovoga meča. Jučer je gubio od Davidovicha 6:1 4:1 sa duplim brejkom zaostatka u drugom setu. Tu Davidovich počinje komplicirati meč, a onda mu se događa ozljeda prilikom jednog poena. Činilo mi se na prvu da će predati odmah. Nakon medicala nastavio je meč. Ispustio je i taj drugi brejk prednosti, ali je svejedno tie break bio otvoren. Otišao je na stranu Martineza i nakon 1:1 u setovima Davidovich predaje meč. Dakle s obzirom na igre na ovoj podlozi i sreću da je Martinez jučer uopće prošao Peniston je ovdje favorit.

Eto nesreće. Monteiro ne odservira u prvom setu za tie break, još je imao 30:00. I da ga je izgubio bilo bi 1 razlike u gemovima za Fritza nakon seta i prvi bi Monteiro servirao u drugom. Prošao bi hendikep gemova. Ovako 2 razlike nakon prvog i u drugom prvi Fritz na servisu i na kraju 5 razlike u gemovima.

Znači ovaj Kubler nije sposoban iskoristiti brejk lopte cijeli drugi i treći set. Ovaj početkom drugog seta spasi 15:40 sa dva asa. I najgore što se još sad u trećem setu ozljedi i Kubler ga opet ne može brejkat. Još će izgubiti meč, a u prvom setu za klasu bolje je igrao od ovog Argentinca. Razmišljam braniti, ali stvarno ako ovo padne onda tuga.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use