Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 19.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png 

Posto je danas sveta nedelja, da ne lupetam previse. Ako su podaci sa dna pocetne stranice naseg Foruma tacni, ima nas registrovanih clanova 12.995 sto znaci da nakon cetiri nova clana koji se budu registrovali, stize i 13.000-ti sto je veoma lepo. A najlepse od svega, je sto sam ja najbolji kockar od tolikog broja kladionicara. Administratori da imaju stila bi mogli u znak male paznje, 13.000-tom registrovanom clanu Foruma da poklone nesto poput kuce negde na moru, broda, automobila ili avionske karte za put oko sveta.

Pikado je došao do 1/4 finala.

Nizozemska - S. Irska

Ovo mislim da može otići i na stranu S. Iraca, tako da ovaj tečaj na Nizozemce mi je premalen. Meni no bet.

Njemačka - Wales 2

Igram. Wales se jučer izvukao. Prvo je Price izvukao pobjedu protiv Suljovića, zatim je Clayton izgubio. Lako je moglo biti 2:0 za Austriju. Pisao sam da su Austrijanci neugodni. Danas ipak mislim da bi protiv Njemačke trebalo biti lakše i uzimam prolaz Walesa.

Belgija - Australija

Jedinica, ali manji ulog. Tečaj je odličan, a Belgijanci su mi ostavili bolji dojam. Mučili su se jučer Australci protiv Šveđana i mislim da su Van Den Bergh i Huybrechts bliže prolazu.

Engleska - Škotska

Ovdje bi mogao odlučiti treći dvoboj. Englezi favoriti zbog slabijeg drugoga igrača kod Škotske, Hendersona. Ovdje oklada Smith - Henderson 1 po 1,25.

Dakle preporuka:

Njemačka - Wales 2

Smith - Henderson 1

Bez obzira prošao listić ili ne imao sam osjećaj da može I druga utakmica tj. Finalna da zavrsi neriješeno sto I jeste. Neko kaže penali sreća nego ne. Ja ipak mislim da nisu I to može može navjezbati.  Da su penali lutrija kao što nisu svejedno vi bilo ko izvodi iste a ne bi se povjerenje davao 1-2 ljudi od 23 u klubu.  Pa na kraju I konacnih 5 se bira ne ide se rendom ni u amaterski fudbalu.

IMG-7f087002e97998a81a93c72fb9e4367d-V.jpg

prije 26 minute, Zwer31 said:

Bez obzira prošao listić ili ne imao sam osjećaj da može I druga utakmica tj. Finalna da zavrsi neriješeno sto I jeste. Neko kaže penali sreća nego ne. Ja ipak mislim da nisu I to može može navjezbati.  Da su penali lutrija kao što nisu svejedno vi bilo ko izvodi iste a ne bi se povjerenje davao 1-2 ljudi od 23 u klubu.  Pa na kraju I konacnih 5 se bira ne ide se rendom ni u amaterski fudbalu.

IMG-7f087002e97998a81a93c72fb9e4367d-V.jpg

Kakav cirkus od ekipe čekam vise od 67 poena gosta, 3 cet dali 58 i otići će ispod... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use