Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.01.2010 Listic dana

Vagabundo

Recommended Posts

Možda probat odigrat na Železnik protiv Cibone (2,70).

2 dana je prošlo od tekme s Asvelom, vjerovatno su još psihički i fizički iscrpljeni

pa možda to ostavi kakvih posljedica.

Viborg(-5,5) - Podravka      1  1,85

-mislim da sam čuo da nakon prošlotjednog poraza Podravka nema više nekih većih za neko europsko natjecanje,

a pošto tradicionalno igraju slabo na strani, a pogotovo kod tih sjevernih momčadi ovo mi se čini jako lijepo za odigrat.

Možda probat odigrat na Železnik protiv Cibone (2,70).

2 dana je prošlo od tekme s Asvelom, vjerovatno su još psihički i fizički iscrpljeni

pa možda to ostavi kakvih posljedica.

Viborg(-5,5) - Podravka      1   1,85

-mislim da sam čuo da nakon prošlotjednog poraza Podravka nema više nekih većih za neko europsko natjecanje,

a pošto tradicionalno igraju slabo na strani, a pogotovo kod tih sjevernih momčadi ovo mi se čini jako lijepo za odigrat.

Što se tice podravke ovaj hendi je dosta izgledan. Mada podravka nije izgubila sve sanse , mogu se probiti jos do nizeg natjecanja, ali ce to biti jako tesko.. Podravka igra bet Tatari koja je dosta vazna.Financijska situacija u Podravci je katastrofa, i atmosfera nije bas bajna.Od Viborga su u gostima jednom gubili sa 4 razlike, sve ostale tekme su gubile od 7-10 razlike......Gledajuci sve ukupno, atmosferu u klubu , fin.sredstva, podravkinu katastrofa igru u gostima, mislim da je Viborg apsolutni favorit i ovo je jako izgledan pick....

Cibona...hm...protiv njih nevolim igrati, osim u rijetkim situacijama.....bolja su ekipa, ali......NO BET

Još mi se danas na prvu svida :

Inter

Aston Villa

Tottenham

Lyon

barca

real +3

Zagreb

ajmo vasa misljenja sta igrate???

Tottenham Hotspur - Hull City 1

Tottenhamu je cilj zavrsiti u top 4 i slijedece sezone igrat u LP tako da se ovakve utakmice moraju dobivat. Nakon izgubljene od Wolvesa imaju 4 pobjede i 1 nerijesenu za razliku od Hulla koji u 6 utakmica ima 2 nerijesene i 4 poraza, zadnji 4:0 od Wigana u FA kupu. Tottenham cesto zna od samog pocetka jako pritisnut i lomit protivnika, u dosadasnjih 10 domacih susreta postigli su 26 golova... Hulla pak je isto toliko primio u gostima u 10 utakmica  ;D sto pokazuje da imaju jednu od najslabijih obrana u ligi. Jimmy Bullard njihov najbolji igrac je jos uvijek ozlijeđen.

Krv ti *****  >:( >:( >:( >:(

FC Barcelona - FC Sevilla 1

Cista pobjeda i nova 3 boda za domacina kako bi se po mogucnosti sto vise udaljili Realu prije neg dođe LP.  Dobili su ih u gostima preko tjedna u kupu pa ne bi trebao biti problem to ponoviti na Camp Nou gdje dosad imaju 7:1:0 omjer. Problem za goste su losa forma, kup nacija i povrede, nedostaju redom: Squillaci, Sergio Sanchez, Frederico Fazio, Renato, Zokora, Kone, Kanoute, Luis Fabiano i Adriano. Time bi se mogla opravdat losa igra proslo kolo protiv Santandera koji je sasvim zasluzeno slavio protiv Andaluzana. Barci pak svi spremni osim Toure i Keite koji su na ACN-a. Kompletna barca s iniestom i xaviem u veznom redu ce po obicaju diktirat tempo igre i ritam utakmice te vjerujem stvorit dovoljno sansi pred golom domacina koji izresetan izostancima nece izbjec poraz.

AS Bari - Inter Milano 2

Bari unatoc tome sto se grcevito bori popusta, izgubio je kako sam predvidio protiv Fiorentine iako su imalo dosta dobrih prilika u mecu, al tu se razdvajaju dobri i losi timovi jer ovi losi i kad mogu ne zabijaju, dobrima je dovoljna jedna prava prilika i gol... Domacinu ne dostaju Donda, Kutuzov, Ranocchia i Almiron, a navodno nemaju prave zamjene za neke pozicije pa ce trener morat improvizirat dok je Diamoutene na ACN. Inter po obicaju ne igra dobro al pobjeđuje, dosad 2 kola 0:1 protiv Chieva i horor protiv Siene 4:3...  Slijedece kolo igra se derbi Inter - Milan tako da vjerujem da ce ovu tekmu shvatit krajnje ozbiljno jer se predpostavlja da ce Milan dobit Sienu i time pokusat nadoknadit zaostatak. Ako Inter dobije danas te Milana u derbiu imat ce dovoljnu zalihu bodova da se pripremaju za LP.

Postava Intera koja bi danas trebala nastupit: Julio Cesar - Maicon Lucio Samuel Santon - Zanetti Cambiaso - Balotelli Sneijder Pandev - Militto.

Montpellier HSC - OGC Nice 1

Odlican domacin vs. jako loseg gosta. Montpellier je preko zime doveo Civelli te Didier Digarda, u sastav se vracaju prvotimci Džodić, Jeunechamps i Alberto Costa. Gostima cini se fali 8-10 igraca, vecina na ACN za koje nemaju prave zamjene pa su izgubili i od treceligasa u franc. kupu. Domacin ne bi trebo imat problema da pred svojim navijacima pobjedi ovako slabasnu nicu.

molio bih za pomoc kladim se preko bwina imao sam okladu na baeyern leverkuzen i pobijedili su ali meni je na mojem racuno prikazan rezultat x

Bayer Leverkusen - FSV Mainz 05 1 X 2 Bayer Leverkusen X 1.45

Minnesota Timberwolves kod Memphis Grizzlies Oklada na pobjedu Memphis Grizzlies Memphis 1.20

KHL Medveščak Zagreb - EC KAC Dvostruka šansa (regularno vrijeme) KHL Medveščak Zagreb ili X Medveščak ili X, Medveščak ili KAC (d/h) 1.55

EHC LIWEST Black Wings Linz - Olimpija Ljubljana 1 X 2 (regularno vrijeme) EHC LIWEST Black Wings Linz Black Wings 1.35

Eisbären Berlin - Adler Mannheim Ukupan rezultat (regularno vrijeme) Više od 4,5 Više od 4,5 1.20

molio bih za pomoc kladim se preko bwina imao sam okladu na baeyern leverkuzen i pobijedili su ali meni je na mojem racuno prikazan rezultat x

Bayer Leverkusen - FSV Mainz 05 1 X 2 Bayer Leverkusen X 1.45

Minnesota Timberwolves kod Memphis Grizzlies Oklada na pobjedu Memphis Grizzlies Memphis 1.20

KHL Medveščak Zagreb - EC KAC Dvostruka šansa (regularno vrijeme) KHL Medveščak Zagreb ili X Medveščak ili X, Medveščak ili KAC (d/h) 1.55

EHC LIWEST Black Wings Linz - Olimpija Ljubljana 1 X 2 (regularno vrijeme) EHC LIWEST Black Wings Linz Black Wings 1.35

Eisbären Berlin - Adler Mannheim Ukupan rezultat (regularno vrijeme) Više od 4,5 Više od 4,5 1.20

imao sam i ja ali su ispravili to nakon 2 sata tako da nema problema

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use