Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Screenshot_204.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.6. u 01:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Danska - Hrvatska Oba tima daju gol (1.83) bet365

Danska je imala impresivan početak ove sezone u Ligi nacija. Zabilježili su pobjedu u prvom susretu i sa ukupno tri boda zauzimaju drugu poziciju na tabeli skupine A1. Danska je u svom prvom susretu Lige nacija na gostovanju upisala pobjedu od 2-1 protiv aktualnog prvaka Svjetskog prvenstva Francuske. Takav nastup je bio itekako dovoljan da raspoloženi uđu u svoju drugu utakmicu Lige nacija na domaćem terenu. Još su više raspoloženi nakon pobjede u drugom kolu u gostima protiv Austrije (1-2).

Domaća forma Danske je prilično dobra u posljednje vrijeme. Pobijedili su svaki od posljednja četiri susreta na svom stadionu u svim natjecanima. Njihov napad je postigao dva ili više golova u tri od ta četiri domaća susreta.

Hrvatska je na drugoj strani imala razočaravajući početak sezone. Zabilježili su negativan rezultat u svom uvodnom susretu Lige nacija. Oni će se nadati da će se stvari popraviti što prije moguće. U prvom susretu su zabilježili poraz od 3-0 protiv Austrije. Bio je to demotivirajući poraz. Primili su tri gola i tako dopustili Austriji da ode na prvu poziciju. U drugom kolu su odigrali remi od 1-1 protiv Francuske i u ovaj susret ulaze na posljednjem mjestu na tabeli.

Hrvatska je u posljednje vrijeme u prosječnoj formi na gostujućim terenima. Ostvarili su tri pobjede u pet gostujućih utakmica u svim natjecanjima. Također možemo vidjeti da u posljednje vrijeme često primaju golove. Zbog toga očekujem golove na obje strane terena na ovoj utakmici po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Danska: Schmeichel; Kristensen, Andersen, Nelsson, Vestergaard, Mæhle; Eriksen, Højbjerg, Delaney; Cornelius, Skov Olsen.

Hrvatska: Livaković; Juranović, Erlić, Vida, Barišić; Modrić, Kovačić, Brozović; Pašalić, Kramarić, Oršić

Screenshot_217.png

Izvor: bet365

Azerbejdžan - Slovačka 2 (1.85) bet365

Azerbejdžan je imao katastrofalan start sezone u Ligi nacija. Izgubili su svoju prvu utakmicu i pali na posljednje mjesto na tabeli. Danas imaju prednost domaćeg terena, ali mislim da im i to neće pomoći protiv Slovačke kojoj su bodovi prijeko potrebni kako bi stigli Kazahstana na vrhu tabele.

Azerbejdžan je zabilježio poraz od 2-0 na gostovanju protiv Kazahastana u svom prvom susretu i bio je to njihov peti uzastopni poraz u posljednje vrijeme. Takav niz nastupa sigurno nije dobar za raspoloženje ove momčadi. U užasnoj su formi kod kuće. Trenutno imaju niz od 12 utakmica bez pobjede na svom terenu. U drugom kolu su remizirali bez golova protiv Bjelorusije u gostima.

Što se tiče Slovačke, oni su ovu sezonu započeli pozitivno. Zabilježili su pobjedu u prvoj utakmici Lige nacija i zauzeli drugo mjesto na tabeli. Njihova ofanzivna strana također izgleda pristojno i mislim da su mnogo kvalitetnija ekipa od današnjeg domaćina. Slovačka je pobijedila Bjelorusiju sa 1-0 u gostima u prvom susretu, a zatim su iznenađujuće izgubili od Kazahstana na domaćem terenu. Prije Kazahstana su imali niz od četiri utakmice bez poraza.

Slovačka je trenutno u nizu bez poraza u tri utakmice na gostovanjima i nadam se da će ovdje nastaviti takav niz. Prije Lige nacija su postizali dosta golova, protiv Malte 6-0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ovo je savršena prilika da vrate svoju golgetersku formu protiv najlošije momčadi u skupini. Očekujem pobjedu Slovačke. Sretno!

Azerbejdžan: Mahammadaliyev; Huseynov, Haghverdi, Mustafazada; Medvedev, Qarayev, Mahmudov, Silvestre, Salahly; Alaskarov, Emreli

Slovačka: Rodak; Koscelnik, Valjent, Gyomber, Chvatal; Kucka, Lobotka, Rusnak; Suslov, Bozenik, Haraslin

Screenshot_226.png

Izvor: bet365

Da se pokrenem i sam. U21 reprezentacije:

Finska - Norveška x2 1,44

Norvešku ovdje smatram kvalitetnijom. Da bi ostali u igri za odlazak na Euro ne smiju nikako izgubiti. Ako računamo da će pobjediti u zadnjem kolu Azarbajđan, ovdje bi sa 3 boda imali prvo mjesto u skupini. Neriješeno im garantira drugo mjesto i hvatanjem visoke pobjede u zadnjem kolu bi završili ispred Hrvatske na prvoj poziciji. U slučaju Finske pobjede, Finska uzima drugo mjesto i odlazi u dodatne kvalifikacije dok Norveška ostaje treća u grupi. Kao što sam već napisao smatram Norvešku kvalitetnijom. Neki dan su odigrali odlično protiv Hrvatske. Iako su do pobjede došli sa dva gola u nadoknadi, tokom cijele utakmice su bili opasni. Prvi susret ovih reprezentacija je pobjedila Norveška 3:1.

Počinje za pola sata.

prije 6 sati, deestock said:

Danas vjerovatno opet neki austrijanci

nemam danas nikakve posebne informacije tako da ako nesto i odigram bit ce na manji ulog

trebao sam igrati nesto na prvi mec (sr donaufeld), ali su od jutros digli i hendikep i golove tako da mi se ne svidja zasad nista.. ispratit cu live pa ako nesto odigram javit cu

edit: ipak cu probat zasad 1/1 na nekih 2 unita, pa mozda jos nesto live bude

Screenshot_20220610-180130_DuckDuckGo.jpg

Donaufeld daje 6-i gol @1.72

manji ulog

mislim da nece stati napadati sada na 4:1, pogotovo jer imaju dva igraca koja su postigla po 2 gola i siguran sam da ce u zadnjoj domacoj utakmici obojica htjeti do hat-tricka, pogotovo Wolf koji je u konkurenciji da najboljeg strijelca lige tako da mu svaki gol dobro dodje 

edit: kao što rekoh 😁

wolf zabija za 5:1 i lagani WIN na sve tri oklade

osobno sam igrao da daju i peti gol, al to nisam stigao postati

Pozz momci, sretno! 🙂

Uzeo sam ovo, sve jedan tiket:

23:00h USA (volleyball) 1,33

09:00h Kravchenoka/Graudina 1,12 (Beach volleyball women) 

14:00h Samoilovs/Smedins 1,16 (Beach volleyball men) 

15:00h Duda/Patricia 1,14 ( Beach volleyball women) 

Sretno! 🙂

EDIT: Won :) 

(Koeficijenti  10.06.2022.g.  u  22:49h)

Koeficijenti su podložni promjenama.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use