Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Srijeda1.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.5. u 19:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

• IzudinB pinned this topic
  • 2 weeks later...

Škotska - Armenija 1 (1.36) bet365

Škotska će ugostiti Armeniju u utakmici Lige B u skupini 1 Lige nacija. Ovo će biti uvodna utakmica za Škotsku u ovom natjecanju, jer su sredinom prošlog tjedna igrali polufinale doigravanja za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Međutim, izgubili su tu utakmicu sa 1-3 i ovdje ponovo traže povratak u formu nakon tri uzastopna susreta bez pobjede od ožujka.

Škoti su redovno postizali golove. Uspjeli su postići devet golova u posljednjih šest utakmica. Postigli su dva ili više golova u tri od posljednjih pet utakmica. Bili su impresivni u napadu, nakon što su postigli barem po gol u svakoj od posljednjih devet utakmica.

Na drugoj strani imamo Armeniju koja se nalazi na prvoj poziciji u skupini i sada idu u ovaj susret sa dobrim raspoloženjem nakon pobjede od 1-0 nad Irskom. Imaju tri boda osvojena iz prve utakmice na domaćem terenu, a sada idu u goste nadajući se nastavku dobre forme.

Armenija je uspjela postići gol u četiri od posljednjih pet utakmica. Gosti su također bili katastrofalni u obrani, jer su u posljednjih pet utakmica primili čak 18 golova. Ovdje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.36 u bet365 kladionici, nakon što je Armenija dostigla niz od sedam utakmica bez pobjede u gostima. Sretno!

Škotska: Gordon; McTominay, Cooper, Hanley; Hickey, McGregor, Gilmour, Robertson; McGinn, Christie; Adams

Armenija: Yurchenko; Hambardzumyan, Haroyan, Mkoyan, Mkrtchyan, K. Hovhannisyan; Bayramyan, Grigoryan; Spertsyan; Bichakhchyan, Barseghyan

Screenshot_190.png

Izvor: bet365

Vels - Holandija 2 (1.50) bet365

Vels u ovaj susret dolazi nakon gostujućeg poraz aod 2-1 protiv Poljske u prvoj utakmici. Taj poraz ih je doveo do trećeg mjesta bez bodova zajedno sa Belgijom. Oni su u posljednjem izdanju bili na vrhu svoje skupine ispred FInske, Irske i Bugarske i tako potvrdili svoju promociju u Ligu A4.

Najvažniji susret Velsa u lipnju bilo je finale doigravanja za Svjetsko prvenstvo. Pobijedili su u toj utakmici protiv Ukrajine sa 1-0 i tako rezervirali svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu u KAtaru 2022. Domaćaini su u dobroj golgeterskoj formi nakon što su postigli gol u svakoj od posljednjih šest utakmica. Domaćin je izgubio samo jednom u posljednjih 11 utakmica. Oni su u nizu od šest utakmica bez poraza kod kuće. Međutim, nisu uspjeli ostvariti pobjedu protiv Nizozemske u sedam odigranih utakmica u prošlosti.

S druge strane, Nizozemska u ovaj susret ulazi nakon pobjede od 4-1 protiv Belgije u Ligi nacija. Taj rezultat ih je doveo na prvu poziciju. Posljednjih mjeseci se Nizozemska izborila za ulaznicu na Svjetsko prvenstvo 2022. nakon što je imala samo dva boda više od Turske. Postigli su 25 golova u šest utakmica, što je 4.17 u prosjeku po utakmici.

Gosti su trenutno u nizu od deset utakmica bez poraza na svim natjecanjima. Također su bili dobri na gostovanjima, gdje su neporaženi u posljednjih šest susreta. Uz dominantnu statistiku i formu u gostima, smatram da će gosti do pobjede po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Vels: Ward; Gunter, Mepham, Davies; Roberts, Williams, Morrell, Norrington-Davies; Wilson, James, Johnson

Nizozemska: Flekken; De Ligt, Timber, De Vrij; Dumfries, De Jong, Klaassen, Malacia; Berghuis; Depay, Gakpo

Screenshot_191.png

Izvor: bet365

Virtus Bologna vs Armani Milano, italijanski basket, najava finalne serije

Svaki kockar ima svoje Top-padove koje se verovatno seca celoga zivota. I to nisu uvek padovi za pamcenje, samo po kolicini izgubljenog novca, vec i po nacinu kako su dosli, ili po ocajnoj igri ekipe na koju smo polozili novac, ili na kraju, po tome sto je favorit izgubio na nacin kako se gubi jednom u sto godina. Problem je sto ovakvi padovi dolaze svake godine i sto ih je svake godine sve vise i vise. Ove sezone “best of” je svakako eliminacija reprezentacije Italije od Severne Makedonije, i to kod kuce, mada nikako ne bi smeli da zaboravimo ni pobedu Mure nad Tottenhamom i eliminaciju pevaca iz evropskih takmicenja. U mom slucaju, iz prosle kosarkaske sezone cu se svakako secati neverovatnih cetiri uzastopnih poraza Armani Milano protiv Virtusa u finalnoj seriji iz prosle play-off serije. U tih 0:4 za Virtus iz prosle sezone se moze predstaviti sva tuga, ocaj, neverica, bol i razocarenje koje (ponekad) nosi kockanje, najlepsa stvar na svetu.

Dakle, i ove sezone, kao uostalom i u vecini ostalih Top evropskih prvenstava u basketu, imamo finalnu seriju izmedju dva najbolja italijanska kluba, Virtusa i Armanija, koja pocinje danas, a mene jos uvek sve boli od toga kako sam pao iz proslosezonskog play-offa.

I o Virtusu, a pogotovo Armaniu sam tokom sezone pisao barem sto puta, stavljao ih kao svoje predloge u Poslednjoj Sansi, pisao najave pred utakmice nacionalnog kupa, pisao analize za utakmice Euroleague ili EuroCupa … tako da stvarno ne bi bilo smisla da sve ponavljam i danas, stoiprvi put i to u postu od nekoliko desetina stranica.

Kada ne bi postojalo kockanje, najlepsa stvar na svetu, bilo bi pravo uzivanje gledati ovogodisnju finalnu seriju, jer se ocekuje pravi spektakl, dobar basket i dovoljno adrenalina. Posto ne mozemo da zivimo bez kockanja, cini se, da nas i ovoga puta ocekuje stres, nervoza i kidanje nerava. Blagi favorit za osvajanje scudetta je Virtus (kvota na njih da ce biti prvaci je 1,75, dok je na Armani kvota 2,10). Finalna serija se igra na cetiri dobijena meca, igrace se na svaka dva-tri dana, i teoretski bi moglo da bude cak sedam utakmica, pa kolege sa Foruma koji su u braku, a vole basket, imaju celo popodne da razmisle o dobrom i jeftinom razvodu. Prvi mec se igra danas u Bologni u fenemenalnom terminu od 21.00, drugi mec je vec za dva dana, opet u Bologni, pa se serija seli u Milano (nedelja i utorak), sto znaci da cemo imati privilegiju da se kockamo na svaka dva dana.

Kvote za danasnji, prvi mec su 1,54 na Virtus i 2,65 na Armani, osnovni handicap je samo 4,5 dok je osnovna granica za over/under 156,5

Mene privlace barem deset kladionicarskih igara iz danasnje ponude za ovaj mec, ali samo kada bih uspeo da zaboravim bol, razocaranje i ocaj iz prosle sezone kada sam igrao na Armani u sve cetiri utakmice gde sam u svima pao, i to nezaboravno pao, a evo i kako je to izgledalo. U prvoj utakmici proslogodisnjeg finala u Milanu sam hrabro igrao na Armani i single, a i vezivao sa jos nekim utakmicama. Armani je izgubio kod kuce sa 77.83 a ja sam, nakon pada (u sebi) rekao: “...dobro desava se, nije mi ni prvi, a ni poslednji put da padnem...”. Onda je dosla druga utakmica, gde sam mudro odlucio da povecam novcanu uplatu na single, a i da povecam broj doublova, gde ce pobeda Armania biti glavni (dobitni) fix. I na drugoj utakmici u Milanu sam pao, Armani je (opet) izgubio 72:83 (kod kuce, da ponovim) i polako su poceli da mi idu na qurac, ali nisam gubio veru, jer sam mislio da je nemoguce da izgube i trecu utakmicu za redom. I u trecoj utakmici sam pojacavao uplate na Armani, samo sto sam tada odlucio, osim suve pobede, da ih pojacavam i sa uplatama na handicap na goste. Sta da vam kazem, osim da je Virtus u trecoj utakmici masakrirao Armani sa neverovatnih 76:58. I na kraju je dosla, cetvrta, istorijska utakmica, gde sam procenio da je nemoguce da Armani izgubi titulu sa 0:4, i gde sam odlucio da se inatim tako sto cu silovati suvu pobedu Armania, sve klizne handicape iz ponude velikog bet365 i to kao single. Virtus je i cetvrtu utakmicu lagano dobio sa 73:62, a sve ostalo je istorija.

U regularnom delu prvenstva, Armani je dobio Virtus kod kuce, i to nakon produzetaka sa 102:99, dok je Virtus lagano dobio kod kuce sa 83:65 u mecu gde Armani uopste nije ni pruzio otpor.

Za sve kolege sa Foruma, nemam predlog za kockanje, osim live kladjenje, gde cu pokusati sa opkladom na over, i to samo ako utakmica krene u tom smeru, iako je Armani imao najbolju odbranu i u Euroleague, kao i u Serie A.

Za mene, nema vise nazad, podrzacu Armani u obe utakmice kod kuce, kao i na svim handicapima na svim utakmicama u gostima, pa ako izgube sa 0:8 u dve serije, neka ide i zivot i kladjenje u qurac. Iako je osnovni handicap 4,5, ekipu Armani cu poceti da podrzavam u danasnjem mecu pocev od handicapa 8,0 (kvota 1,45) 8,5 (1,43) 9,0 (1,40) 9,5 (1,37) 10,0 (1,33) 10,5 (1,31) ... pa sve do 12,5 (kvota 1,20)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use