Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 3.6.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Petak1.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.5. u 19:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Austrija 1 (2.00) bet365

Hrvatska je nedavno u vrhunskoj formi u svojim utakmicama. Neporaženi su u posljednjih devet utakmica od kojih su pet završile bez poraza. U posljednjih deset utakmica, hrvatska reprezentacija je ostvarila šest pobjeda, tri remija i jedan poraz. Prošle sezone su u Ligi nacija završili na trećem mjestu u svojoj skupini, a sada se nadaju boljem rezultatu.

Hrvatska je dodala još jednu pobjedu nakon posljednje utakmice protiv Bugarske. Iako je Bugarska povela u toj utakmici, ali nije uspjela zadržati vodstvo. Hrvatska je postigla dva gola i preokrenula rezultat na 2-1 u svoju korist.

Igrali su Hrvati dobro i na svom terenu. U posljednjih deset utakmica izgubili su samo jednom i postigli 2+ golova u šest odigranih u tom periodu. Uz sadašnju formu koju pokazuje Hrvatska, Austrija će sigurno imati dosta problema u ovom susretu. Domaćini su neporažni u posljednjih devet utakmica, dok je Austrija u posljednje vrijeme igrala nedosljedno.

Gosti su u posljednjih deset utakmica ostvarili četiri pobjede, jedan remi i pet poraza. Čini se da momčad ima nekih problema sa održavanjem konstantnosti, što je rezultiralo nedosljednim rezultatima. Austrija je posljednju utakmicu igrala protiv Škotske. Obje momčadi su postigle po dva gola, te su utakmicu završile neriješeno 2-2. Nisu imali najbolje rezultate ni u gostima, izgubili su uzastopno na posljednja dva gostovanja i osigurali samo tri pobjede u posljednjih deset.

Gledajući formu i rezultate ova dva tima, očekujem pobjedu Hrvatske po kvoti 2.00 u bet365 kladionici.

Hrvatska: Livakovic; Vida, Caleta-Car, Gvardiol; Juranovic, Modric, Brozovic, Kovacic, Barisic; Kramaric, Brekalo

Austrija: Lindner; Lainer, Lienhart, Posch, Alaba; Schlager, Laimer, Baumgartner; Arnautovic, Kalajdzic, Sabitzer

Screenshot_148.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Francuska - Danska 1 (1.60) bet365

Aktualni prvaci će i ove sezone težiti ka najboljem učinku i nadaju se da će osigurati naslov prvaka. Neporaženi su u posljednjih devet mečeva, dok su ostvarili sedam uzastopnih pobjeda također. Većinu od posljednjih desetak utakmica odigrali su u Ligi nacija, kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i prijateljskim utakmica. Francuska je u posljednjoj utakmici igrala sa Južnom Afrikom. Tom prilikom su ostvarili pobjedu od 5-0.

Francuska ovdje ima prednost, s obzirom da igraju na svom terenu. Izgubili su samo jednom u posljednjih deset utakmica pred svojim navijačima. Momčad je slavila uzastopne pobjede u posljednje četiri utakmice, dok na tri u tom periodu nisu primili niti jedan gol. Favoriti su sa kvotom 1.60 u bet365 kladionici i mislim da će ovdje osigurati pobjedu. Francuzi imaju zaista nevjerojatan sastav sa Benzemom, Mbappeom i Kanteom koji  bi trebali igrati u prvih 11.

Danska je igrala dobro u svojim posljednjim utakmicama. Od posljednjih deset utakmica momčad je pobijedila u sedam i izgubila u tri. Danska nije primila gol u šest od posljednjih deset utkamica. Posljednju utakmicu su igrali protiv Srbije koju su pobijedili 3-0. Danci su u posljednjim utakmicama igrali prilično dobro, ali sada idu na aktualne Svjetske prvake, koji su neprikosnoveni na domaćem terenu. Sretno!

Francuska: Lloris; Varane, Kimpembe, L Hernandez; Pavard, Kante, Tchouameni, T Hernandez; Griezmann; Benzema, Mbappe

Danska: Schmeichel; Wass, Christensen, Vestergaard, Maehle; Hojbjerg, Delaney, Eriksen; Skov, Dolberg, Poulsen

Screenshot_149.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Nadal vs Zverev, Atp Roland Garros jedinica, kvota 1,30

 

Heeeeej kolegeeeee,

secate li se vi mene? Jesam li vam nedostajao? Sigurno se primetilo moje odsustvo na ovom smesnom Portalu, zar ne? Odmah da kazem, iako me niko nije pitao, da nisam bas najbolje. U proslu subotu sam poceo da slavim epsku pobedu u Poslednjoj Sansi, a vec u ponedeljak sam zavrsio u bolnickom krevetu. Kao i uvek, kada nesto slavim i kada mi je potrebno opustanje nakon prevelikog stresa, pocnem sa avganistanskim lekovima i to iz prve ruke, a kasnije te umerene doze kombinujem sa skotskim cajevima. U nedelju ujutro sam vec poceo da pojacavam sa dozama, i to istovremeno, tako da se ostatka dana uopste ne secam. U ponedeljak sam vec bio u bolnickom krevetu, a da jos uvek ne znam kako sam tamo dosao. Rezultati su mi bili ocajni, narocito krvna slika, ali verujte mi na rec, od nekoliko stotina osoba u bolnici, ukljucujuci lekare i medecinsko osoblje, ja sam tamo bio ubedljivo najzdraviji. Uvek mi tesko padne kada cujem da su kockari bolesni ljudi, a jos teze mi bude kada vidim realan zivot. Za medecinsko osoblje se kaze da su humani ljudi, a za kockare da su bolesne osobe, ali ono sto sam ja video u mojoj bolnici jeste jedan bordel epskih razmera, kakvih se ne bi postideli ni juznoamericki bordeli najnize kategorije. Iz bolnice sam izasao sa utiskom da medicinske sestre rade prave orgije sa doktorima, i da bi tamo zapravo mogli da se snimaju porno filmovi najnize produkcije. Dobro, moram biti iskren, nije bilo orgija pred pacijentima, ali po kucama … budite sigurni, da su medicinske sestre gore od stjuardesa. Cetiri dana u bolnickom krevetu, cetiri dana bez kockanja, i to samo zato sto sam slavio pobedu u Poslednjoj Sansi i zato sto mi je bilo potrebno opustanje … ali je vredelo svakog minuta, svake sekunde. …...

Posto mi je potrebno jos uvek vreme da dodjem sebi, za weekend cu postaviti post sa mojim pobednickim govorom, odgovoricu na cestitke, napisacu poseban post namenjen kolegi @IzudinB napisacu post namenjen pobedniku druge lige Poslednje Sanse, a  napisacu i motivacioni govor kolegi @Goksim Za danas je nemoguce ne postaviti post za polufinalni mec Atp Roland Garrosa izmedju Nadala i onog padavicara Zvereva.

Nadal vs Zverev, polufinale

Sva je sreca sto u ovakvim postovima nije potrebno da gubimo vreme za pisanje o kralju sljake. Svi znamo ko je i sta je, kao i na kakvom turniru igra. Svi znamo kakva je podloga, svi znamo koliko poraza ima ove sezone, a na svu srecu znamo i ko mu je protivnik. Iako ja mislim da bi danasnja kvota na Nadala trebalo da bude izmedju 1,18 i 1,20 kladionice su ipak ovaj mec kvotirale sa 1,30 3,60 dok su kvote za pobednika takmicenja Nadal 1,50 Zverev 4,75 Ruud 6,50 i Cilic 13,00. Zasto se “moje” kvote i kvote kladionica razlikuju? Kladionice su 0,05 verovatno dodale zbog vecitih prica o Nadalovim povredama, a drugih 0,05 zbog dobrog turnira koji je Zverev ovde odigrao. Ja sam i jednih i drugih 0,05 oduzeo i dosao do realne kvote koja bi trebalo da bude, a to je 1,20 a evo i razloga. Sto se tice povrede, samo bih citirao Novaxa Djokovica: “... nisam video da je imao (Nadal) bilo kakve probleme. Nije ovo prvi put da, dva dana nakon sto zbog povrede ne moze da hoda, izadje na teren stoprocentno fizicki spreman....” Ovo i ja mislim, samo sto bih dodao da je veliki Rafa prava mala maca u ovakvim stvarima naspram Novaxa, koji je iste stvari radio, doduse, mnogo ranije. Sto se tice, dobrih partija Zvereva, narocito odlicnog meca sa Alcarazom, mene kladionice nece prevariti. Mozda su kladionice zaboravile, ali ja nisam zaboravio finale u Madridu izmedju Alcaraza i Zvereva, gde je pajser izgubio bez otpora, bez zelje, bez volje da barem pruzi otpor, uzevsi mladom spancu tek cetiri gema, i tek jedan u drugom setu. Kladionice su sigurno zaboravile i turnir u Munchenu, gde je Zverev bio prvi nosilac i gde je u drugom kolu (posto je u prvom bio slobodan) u jednom skandaloznom mecu izgubio od Rune-a i gde mu je cak i domaca publika zvizdala. Dakle, to sto pajser moze da odigra dobro, za danasnji mec na sljaci protiv kralja sljake, barem za mene, nista ne znaci, kao sto nista ne znaci i sto je pobedio Alcaraza.

Dakle, posto o velikom, najvecem u istoriji ove najlepse individualne igre na svetu, na srecu, ne mora da se gubi vreme na analizi, ostaje da se napise nekoliko recenica i o ovoj poremecenoj licnosti, Zverevu. Kao prvo, odmah bi trebalo uhapsiti svakoga koji napise da je Zverev nemac, a Ibrahimovic svedjanin. Oni nisu nemci i svedjani ni po krvi, ni po mentalitetu, ni po obliku lobanje, ni po karakteru, ni po ponasanju, ni po govoru tela. Njih dvojica su nemci i svedjani samo po mestu rodjenja, a za to vas niko nikada nije pitao, gde cete se roditi. Da su nemci po karakteru kao Zverev, nikada ne bi bili visa, germanska rasa, u svetskim ratovima nikada ne bi stigli ni do Dresdena, a kamoli do Japana. Nemci su u Beograd, glavni grad nekadasnje zajednicke drzave stigli na motoru sa tri tocka, i to nisu bili vojnici, nego nekakva dva postara; lepo su sisli sa tricikla, uneli nemacku zastavu u gradsku kucu, ovi im lepo dali kljuceve grada u ruke, i arrivederci, Jugoslavija je bila pod nemackom kontrolom. Da su nemci bolesne osobe poput Zvereva nikada ne bi imali Porsche, Bmw, Audi, Volkswagen, Opel, Smart i nikada ne bi imali najbolje puteve, najbolje kobasice, najbolja piva (posle danskih i holandskih) najbolje vozove, a ne bi imali ni Bayern, najzdraviji klub na svetu.

Zverev, kao prvo, je rus, i to zli rus. Kao drugo, niti je mlad, niti je talentovan. Kao trece, po karakteru nikada nece biti teniska licnost koja ce ostaviti traga na Touru. Kao cetvrto, bolje je biti Kyrgios koji nema ni trenera, ni fizioterapeuta, ni nutricionistu, nego Zverev koji ima sve to, ali nicemu ne sluzi. Taj psihicki bolesnik niti voli tenis, niti ima vrhunske ambicije, niti ima zelju da radi na sebi, niti je spreman na odricanje i rad preko granice bola, niti pokazuje postovanje prema sportu koji mu donosi novac.

Danas igra protiv najboljeg na svetu, pa jos na sljaci, pa jos u dnevnom terminu, iako su prognoze da ce biti lose vreme. Treba da pobedi najboljeg na svetu u tri seta, treba da pobedi kralja sljake i to na sljaci. Treba da pokaze karakter, treba da izgine na terenu, treba danas da izadje sa nozem medju zubima poput pustinskog ratnika. Treba da bude nemac, pa ako sve to uspe, bas danas i bas protiv velikog, najveceg Rafe, i treba svi da padnemo. Ovo je mec za rasprodaju imovine, ovo je mec cak i da prodate zenu, ukoliko uopste mozete nesto da izvucete za nju. Ovo je mec za single, vezivanje sa pobedom Barcelone protiv Joventuta u spanskoj Acb ligi (ukupna kvota 1,55) ovo je mec za vezivanje sa svime sto vam padne na pamet.

Mozda bih i mogao da se slozim da je teoretski, moguce da padnemo na danasnjem mecu. Padali smo na Italiji protiv Severne Makedonije, padali smo na Muri protiv Tottenhama, ja sam pao jer sam mislio da je nemoguce da Milan bude prvak i da se Salernitana spase ispadanja, pa sto ne bi bilo moguce da zli i bolesni rus pobedi najveceg Rafu, pa jos na sljaci. Ako ga pobedi, i to u tri seta, i zasluzujemo da padnemo, i to bi svi trebalo da prihvatimo pre polaganja novca. Ja cu uvek prihvatiti da padnem na ovakvom mecu, a ako padnem, odmah da kazem da bih opet ponovio uplatu, kao sto i nikada necu prihvatiti da se ne isplati igrati na Rafu po ovolikoj kvoti.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use