Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 2.6.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Četvrtak1.png

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.5. u 19:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Srbija - Norveška 1 (2.20) bet365

Srbija ima visoko samopouzdanje nakon što je prije samo nekoliko mjeseci napravila jedan od najvećih potresa u nogometu. Igrali su u istoj skupini kao i bivši europski prvak Portugal. U posljednjem danu su obje momčadi imale isti broj bodova, a kako je sudbina namijenila, susreli su se u međusobnom duelu u posljednjem odlučujućem kolu. Portugalci su igrali na domaćem terenu, međutim, Srbija je uspjela ostvariti pobjedu od 2-1 pred 100.000 portugalskih navijača. I tako su u velikom stilu osigurali kartu za Katar.

Srbija je pobijedila u pet od posljednjih šest utakmica, dok su neporaženi u 18 od prethodnih 20. Također imajte na umu da su postigli najveći broj golova u svojim kvalifikacijskim utakmicama, gdje su uspjeli nadmašiti Portugalce, koji su imali igrače poput Cristiana Ronalda i Bruna Fernandesa u svom timu.

U međuvremenu je Norveška doživjela ispadanje. Unatoč tome što su imali jednog od najboljih napadača na svijetu Erlinga Haalanda, Norvežani su morali napustiti natjecanje pognute glave, a bili su bez pobjede u pet od deset utakmica, dok su na gostovanju u nizu od dvije utakmice bez pobjede. Pored toga imaju loš međusobni omjer protiv Srbije tijekom posljednjih godina.

Srbija: V. Milinkovic-Savic; Milenkovic, Veljkovic, Nastasic; Zivkovic, Lukic, Gudelj, Kostic; Tadic, S. Milinkovic-Savic; A. Mitrovic

Norveška: Nyland; Pedersen, Ostigard, Hanche-Olsen, Meling; Thorsby, Berge, Odegaard; Hauge, Haaland, Elyounoussi

Screenshot_135.png

Izvor: bet365

Izrael - Island Oba tima daju gol (1.83) bet365

Island je bio dio najviše lige u prethodnom izdanju Lige nacija, ali su na kraju ispali i sada će igrati u drugoj ligi. Njihov neposredni cilj je povratiti najvišu razinu, a s obzirom na mali broj utakmica, morat će krenuti po bodove od samog početka. Međutim, trenutno prolaze kroz lošu formu, primaju dosta golova. To im je napravilo ogroman pritisak, a posebno na oslabljenu zadnju liniju.

Island je u nizu od šest utakmica bez pobjede, a tako je bilo i u 11 od prethodnih 12 utakmica. Također imajte na umu da su primili pet ili više golova u dvije od prethodne tri utakmice.

U međuvremenu je Izrael bio pretposljednji u Ligi B u prethodnom izdanju. Ovaj put će ciljati na bolju poziciju i vjerojatno krenuti po tri boda protiv Islanda koji se muči u posljednje vrijeme. Ali jedna stvar koju treba uzeti u obzir je forma izraelske obrane. Primaju dosta golova, kako u gostima tako i kod kuće. I obično kada krenu po pobjedu i bace sve karte u napad, iznevjeri ih obrana.

Izrael je primio dva ili više golova u posljednje četiri uzastopne utakmice. Oni su bez pobjede u pet od posljednjih sedam utakmica. S obzirom da oba tima imaju prilično labilne obrane, mislim da ćemo vidjeti golove na obje strane terena po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Izrael: Marciano; Dasa, Abu Abaid, Goldberg, Menahem; Solomon, Natcho, Abu Fani, Abada; Baribo, Dabbur

Island: Runarsson; Sampsted, Bjarnason, Gretarsson, Magnusson; Thrandarson, Bjarnason, Thordarson; Helgason, Gudjohnsen, Thorsteinsson

Screenshot_136.png

Izvor: bet365

Ne znam kolilo vam je vaterpolo zanimljiv, ali s obzirom da se od danas igra završnica Lige prvaka, a radi se o sportu koji se igra ozbiljno i donekle prati na našem području napisat ću pokoju rečenicu.

Tečajevi su mali, ali mislim da imamo dvije ekipe koje bi svakako trebale proći u 1/4 finalu danas. Opet oprez jel se radi o jednoj utakmici na ispadanje, a vidjeli smo u rukometnom EHF kupu da favoriti nisu dobro prošli. Osobno bih ovdje igrao samo prolaze, a ne čiste pobjede. Zasad vidim da strane kladionice nemaju u ponudi konačni ishod, barem ne dvije u kojima sam provjeravao. Dok u domaćima ima ta opcija za odigrati kao i dvoznak.

Brescia - Hannover

Brescia je jedan od ta dva moja ''zicera''. Završili su pomalo iznenađujuće prvi u jakoj skupini ispred Ferencvarosia, Novog Beograda, Barcelonete i Olympicosa koji se nije ni plasirao na završnicu, a u svojim redovima ima jednog Filipa Filipovića te na golu Marka Bijača. Izgubili su očekivano u finalu Italije od Pro Recca ovih dana. Brescia ima dobru ekipu, većinom sastavljenu od talijanskih igrača koja nije možda kandidat za osvajanje, ali ovo bi morali proći. Protivnik Hannover je najslabija momčad na ovoj završnici.

Novi Beograd - Marseille

Ovdje je druga ekipa koju svakako vidim barem u polufinalu, a možda i kao glavnog favorita natjecanja. Novi Beograd je domaćin turnira što je dodatna prednost, a uz to ima i odličan roster. Najpoznatija imena su Mandić, Pijetlović, Jakšić, te odlični Grk Vlachopoulos. Jaka imena i uz domaći teren su sigurno kandidat za osvojiti natjecanje. Protivnik im je Marseille koji je u skupini bio bolji od mlade ekipe Juga. Marseille ima nekoliko odličnih igrača, prije svih Andrija Prlainović, ali i Vukičević te Bodegas. No ipak očekuje se prolaz domaćina.

Preostala dva dvoboja nebih igrao.

Pro Recco - Barceloneta

Pro Recco je očekivani favorit. Brane titulu, uzeli su prvo mjesto u skupini, a i ove sezone imaju kvalitetnu ekipu. Ipak sa druge strane je Barceloneta tipična Španjolska ekipa koja može odigrati odličnu obranu.

Ferecvarosi - Jug

Mađari bi trebali proći i na kladionici su favoriti. Idu na pogon svojih mađarskih igrača, tu su sjajni Vamos i Varga. Ipak dojam mi je da nisu dominantni kao prošle dvije sezone kada su igrali dva finala. Prošle izgubili u finalu, a prije toga su osvojili natjecanje. Mislim da mogu i ispast danas, ali i osvojiti. Jug je možda neiskusna ekipa trenutno za njih, ali na jednu utakmicu Jug sigurno može kvalitetno odigrati.

prije 57 minute, fic said:

Ne znam kolilo vam je vaterpolo zanimljiv, ali s obzirom da se od danas igra završnica Lige prvaka, a radi se o sportu koji se igra ozbiljno i donekle prati na našem području napisat ću pokoju rečenicu.

Tečajevi su mali, ali mislim da imamo dvije ekipe koje bi svakako trebale proći u 1/4 finalu danas. Opet oprez jel se radi o jednoj utakmici na ispadanje, a vidjeli smo u rukometnom EHF kupu da favoriti nisu dobro prošli. Osobno bih ovdje igrao samo prolaze, a ne čiste pobjede. Zasad vidim da strane kladionice nemaju u ponudi konačni ishod, barem ne dvije u kojima sam provjeravao. Dok u domaćima ima ta opcija za odigrati kao i dvoznak.

Brescia - Hannover

Brescia je jedan od ta dva moja ''zicera''. Završili su pomalo iznenađujuće prvi u jakoj skupini ispred Ferencvarosia, Novog Beograda, Barcelonete i Olympicosa koji se nije ni plasirao na završnicu, a u svojim redovima ima jednog Filipa Filipovića te na golu Marka Bijača. Izgubili su očekivano u finalu Italije od Pro Recca ovih dana. Brescia ima dobru ekipu, većinom sastavljenu od talijanskih igrača koja nije možda kandidat za osvajanje, ali ovo bi morali proći. Protivnik Hannover je najslabija momčad na ovoj završnici.

Novi Beograd - Marseille

Ovdje je druga ekipa koju svakako vidim barem u polufinalu, a možda i kao glavnog favorita natjecanja. Novi Beograd je domaćin turnira što je dodatna prednost, a uz to ima i odličan roster. Najpoznatija imena su Mandić, Pijetlović, Jakšić, te odlični Grk Vlachopoulos. Jaka imena i uz domaći teren su sigurno kandidat za osvojiti natjecanje. Protivnik im je Marseille koji je u skupini bio bolji od mlade ekipe Juga. Marseille ima nekoliko odličnih igrača, prije svih Andrija Prlainović, ali i Vukičević te Bodegas. No ipak očekuje se prolaz domaćina.

Pro Recco - Barceloneta

Pro Recco je očekivani favorit. Brane titulu, uzeli su prvo mjesto u skupini, a i ove sezone imaju kvalitetnu ekipu. Ipak sa druge strane je Barceloneta tipična Španjolska ekipa koja može odigrati odličnu obranu.

Ferecvarosi - Jug

Mađari bi trebali proći i na kladionici su favoriti. Idu na pogon svojih mađarskih igrača, tu su sjajni Vamos i Varga. Ipak dojam mi je da nisu dominantni kao prošle dvije sezone kada su igrali dva finala. Prošle izgubili u finalu, a prije toga su osvojili natjecanje. Mislim da mogu i ispast danas, ali i osvojiti. Jug je možda neiskusna ekipa trenutno za njih, ali na jednu utakmicu Jug sigurno može kvalitetno odigrati.

Slazem se s tobom, novi beograd je domacin i trebao bi to dobit, a i sa bresciom se slazem

prije 7 sati, ante16 said:

Slazem se s tobom, novi beograd je domacin i trebao bi to dobit, a i sa bresciom se slazem

prije 8 sati, fic said:

Brescia - Hannover

Novi Beograd - Marseille

Pro Recco - Barceloneta

Ferecvarosi - Jug

Lijepo proslo brescia i novi beograd

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use