Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 65 - 27.5.-30.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Moj predlog ide na jedinicu, ne ukljucujuci i produzetke, na prvoj polufinalnoj utakmici italijanskog play-offa izmedju Armani Milano i Dinamo Sassari po kvoti od 1,21.

Armani je svakako veliki favorit, kvote na njih su izmedju 1,16 i 1,18 ukljucujuci i produzetke, a i to ce pasti u toku dana, dok je osnovni handicap na domacina da 10,5. U toku jucerasnjeg dana, kao i tokom noci, WilliamHill je nudio kvotu od 1,20  za ponudu gde postoji i x, nereseni ishod, ali dok sam se odlucio, i oni su oborili kvotu.

Zato uzimam ponudu od jedne od mojih zemaljskih krs kladionica koje treba zatvoriti sto pre, a to je jedinica, ne ukljucujuci i produzetke 

5A329D9F-DCC7-4647-9D7B-466B8DD76087.thumb.png.a0bed4b3a068f020ef9c7f60c7901418.png

On 28. 05. 2022. at 6:02, LeonardoDrugi said:

Moj predlog ide na jedinicu, ne ukljucujuci i produzetke, na prvoj polufinalnoj utakmici italijanskog play-offa izmedju Armani Milano i Dinamo Sassari po kvoti od 1,21.

Armani je svakako veliki favorit, kvote na njih su izmedju 1,16 i 1,18 ukljucujuci i produzetke, a i to ce pasti u toku dana, dok je osnovni handicap na domacina da 10,5. U toku jucerasnjeg dana, kao i tokom noci, WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill je nudio kvotu od 1,20  za ponudu gde postoji i x, nereseni ishod, ali dok sam se odlucio, i oni su oborili kvotu.

Zato uzimam ponudu od jedne od mojih zemaljskih krs kladionica koje treba zatvoriti sto pre, a to je jedinica, ne ukljucujuci i produzetke 

5A329D9F-DCC7-4647-9D7B-466B8DD76087.thumb.png.a0bed4b3a068f020ef9c7f60c7901418.png

Čestitke @LeonardoDrugi na pobjedi u posljednjem kolu PŠ-a. Bilo je fenomenalno natjecanje i do kraja vrlo dramatična završnica kojoj nije ravna ni ona u Premier ligi. Iako sam na početku sezone bio veliki autsajder, mislim da sam dostojanstveno parirao najboljem na forumu. :D Jedva čekam iduću sezonu koja će biti još zanimljivija.

Čestitam @IzudinB i @LeonardoDrugi na izuzetno zanimljivoj seozni Prve lige Posljednje šanse! Unatoč mom sramotnom zadnjem mjestu, uživao sam igrajući Posljednju šansu koja je dala sasvim novu, dodatnu, dimenziju klađenju.

Budući da je Efes slavio i @IzudinB i @LeonardoDrugi imaju isti broj bodova (pogodaka) u sezoni dok je prosjećni pogođeni koeficijent (gol razlika) nešto veći kod Izudina zahvaljujući ćemu bii osvojio prvo mjesto. 

Molim oba sudionika Prve lige Posljednje šanse da do utorka do kraja dana provjere izračun koji je dostupan u temi gdje je tablica 2021/2022 nakon ćega bi, ako ne bude nikakvih prigovora, rezultate smatrali finalnima te pobjednike natjecanja upisali u sezonu pobjednika te isplatili nagrade. 

prije 3 sati, Goksim said:

Čestitam @IzudinB i @LeonardoDrugi na izuzetno zanimljivoj seozni Prve lige Posljednje šanse! Unatoč mom sramotnom zadnjem mjestu, uživao sam igrajući Posljednju šansu koja je dala sasvim novu, dodatnu, dimenziju klađenju.

Budući da je Efes slavio i @IzudinB i @LeonardoDrugi imaju isti broj bodova (pogodaka) u sezoni dok je prosjećni pogođeni koeficijent (gol razlika) nešto veći kod Izudina zahvaljujući ćemu bii osvojio prvo mjesto. 

Molim oba sudionika Prve lige Posljednje šanse da do utorka do kraja dana provjere izračun koji je dostupan u temi gdje je tablica 2021/2022 nakon ćega bi, ako ne bude nikakvih prigovora, rezultate smatrali finalnima te pobjednike natjecanja upisali u sezonu pobjednika te isplatili nagrade. 

Dogodila se greška @Goksim. Vjerojatno si gledao Efes koji se igrao u nedelju, a ja sam igrao Efes koji se igrao u petak i koji je izgubio sa 105-70. To znači da sam promašio posljednji par.

prije 4 sati, IzudinB said:

Dogodila se greška @Goksim. Vjerojatno si gledao Efes koji se igrao u nedelju, a ja sam igrao Efes koji se igrao u petak i koji je izgubio sa 105-70. To znači da sam promašio posljednji par.

Hvala na pojašnjenju Izudin. Još sam pratio utakmicu u nedjelju jer sam mislio da odlučuje pobjednika. Ispirke @LeonardoDrugi koji je onda osvojio prvo mjesto u zadnjem kolu! 

Efes i Galatasary igrali su dvije utakmice, jednu u petak drugu u nedjelju. Utakmica koja je relevantna za Posljednju šansu je ona odigrana u petak kada je Efes izgubio a ne ona odigrana u nedjelju. 

Kako sam previdio utakmicu u petak, sve sam mislio da će Galatasatay dobiti u nedjelju jer je @LeonardoDrugi kao mačka sa devet života :)

@IzudinB u prijedlogu koji si stavio nigdje ne piše dan/datum igranja utakmice. Isto obično nije neophodno budući da se ne igraju utakmice jedna za drugom često, izuzev ovog perioda u košarci i američkim sportovima zbog playoffa. Sugestija za sljedeću sezonu da se u ovim situacijama naglasi i datum/dan kad se utakmica igra. Naravno, ako se radi o nogometu ovakvih slučajeva nećemo imati. 

Čestitam @LeonardoDrugi na osvojenom prvom mjestu te @IzudinB na osvojemo  drugom mjestu Prve lige Posljednje šanse dok sam ja posljednjeplasirani. 

Isplate nagrada biti će napravljene u srijedu, kako je ranije i napisano. 

On 29. 05. 2022. at 10:08, IzudinB said:

Čestitke @LeonardoDrugi na pobjedi u posljednjem kolu PŠ-a. Bilo je fenomenalno natjecanje i do kraja vrlo dramatična završnica kojoj nije ravna ni ona u Premier ligi. Iako sam na početku sezone bio veliki autsajder, mislim da sam dostojanstveno parirao najboljem na forumu. :D Jedva čekam iduću sezonu koja će biti još zanimljivija.

Čestitke i od mene.

Probat ću se i ja uključiti u novu sezonu, samo da skužim razliku između Prve i Druge lige PŠ.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use