Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 65 - 27.5.-30.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Bilo jako zanimlivo ucestvovat u PS i prilicno iznenadjen od kvaliteta parova i prolaznosti, zanimlivo sva 3 parova sto sam pao bili tenis i to slicni tipovi 2-0 setova i -2.5 gemova nakon neverovatni preokreta :D 

Evo i za kraju idem sa takav slican tip i nadam se da od narednu sezonu bude veca aktivnost u 2 PS a ja cu da odmerim snage sa elitu iz prve lige 😜
Svaka cast administratora za organizaciju i korektnost pozz i srecno nam bilo do kraja sezone!

image.png.b39b49387bd391213126df7e142cfe03.png

Moj tip za zadnje kolo PS je pobjeda Alcaraza 1.2, kladionica 1xbet..

Bilo je ovo jedno lijepo iskustvo koje cu nadam se nastaviti i naredne sezone. Lijepe i ugodne ljetne dane zelim svi učesnicima i Prve i druge lige. 

Cestitke i pobjedniku druge lige Posljednje šanse kolegi @unkdy, dok je u prvoj ligi pravi derby izmedju kolega @LeonardoDrugi i @IzudinB Momci sretno i lp..

Screenshot_20220527-155853_Gallery.jpg

prije 12 minute, nutrija said:

27.5. 20:00 Crvena Zvezda-Partizan

Zvezda je podeila poslednjih 12 utakmica na domačem terenu

Zvezda je pobedila svih 15 domačih utakmica na domačem terenu u ABA ligi.

Zvezda je pobedila poslednjih 12 medjusobnih utakmica kad je bila domačin.

Screenshot_20220527-155945_Samsung Internet.jpg

Sta mislis pobjednik 1 da odigram posto nemam ove razrade na kladionici ?

Moj tip za posljednje kolo dolazi iz Formule 1

E65FCB42-A10F-403A-A015-90210892AB90.jpeg.ae7248a63d448526ab42a21900f58275.jpeg

Glavni je kandidat za osvajanje Monaco Grand Prix ja sam ga odlučio igrati da će završiti medju top 6 na kraju.

Mislim da je idealan tip za igrati u P.Š. po ovome tečaju.

Čestitam svim kolegama, najviše onima koji su ispratili P.Š do kraja nadam se sljedeće sezone još većoj aktivnošću i drugim kolegama na forumu.

Nadam se u budućnosti možda nekakvo proširenje 1.Lige P.Š bar na nekakvih 6 igrača, jer ima tu igrača koji zaslužuju biti u 1.Ligi.

2.Liga će sigurno od sljedeće sezone biti i sa vise igrača. Podržavam da iduće sezone tko neće biti u toku sa natjecanjem da ga se diskvalificira.

Jos samo napominjem da se proba sljedeća sezona možda malo ranije da krene tipa 01.09. ako administratori foruma prihvate ovaj moj prijedlog.

Zato budite mi živi i zdravi do iduće sigurno još bolje sezone!! 😀

LP!

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use