Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Segunda

Screenshot_80.png

SEGUNDA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Danas je istorijski dan, jer se objavljuje poslednje kolo istorijske Poslednje Sanse, gde su postojale dve lige. Hej, drugoligasi, zaboravite sve sto sam pisao tokom sezone, sve je to bila jedna obicna predstava. Bili ste sjajni, spektakularni i predstavljali ste pravi stimulans za sve ucesnike Poslednje Sanse. Hvala svim kolegama koji su igrali Poslednju Sansu, koji su je posecivali, a hvala i svim kolegama koji ce biti u njoj i u sledecoj sezoni. 

Od sledece sezone se vracamo na sve staro, od sledece sezone cu vam opet pozeleti da svi zajedno ispadnete u trecu ligu Poslednje Sanse, a do tada, svima zelim totalni relax, odmor i prijatno leto. Kao i uvek, post sam objavio u Dnevnim Tipovima, jer u drugu ligu nemam nameru ikada da udjem, a prvu ligu ionako niko ne cita.

Da ispostujem i ovaj Topic, zamolio bih sve protivnike malih kvota, kao i one koji misle da male kvote nisu isplative, da nam svima na Forumu objasne, zasto ne bi trebalo da igramo dvojku kao kuca na Carlos Alkaraza protiv Korde, po kvotici od 1,18, kao i koji su rizici kladjenja na ovako malu kvotu, kao i na kom detalju bi mogli da padnemo. Jedino bi zamolio protivnike malih kvota, da ne pisu kako bi trebalo da se bojimo Korde, jer je on sin nekadasnjeg tenisera.

Od mene danas samo dva prijedloga:

Boston je slomio Miami u zadnjoj utakmici, gubili su 5 razlike na poluvremenu u gostima da bi u 3/4 napravili +20 i riješili utakmicu a mislim i pitanje prolaska. Odigrali su fantastičnu obranu. Danas igraju šestu utakmicu doma i očekujem da slave i tako osiguraju finale. Koeficijent je oko 1,25 da Boston dobiva.

Drugi par mi je Colorado protiv St.Louisa. Colorado je daleko bolja momčad koja je odavno trebala proći dalje. Imali su 3:0 u prošloj utakmici i neshvatljivo je kako su izgubili. Nakon 3:0 St.Louis dolazi do 3:3, Colorado daje gol za 4:3 2 minute prije kraja utakmice da bi St.Louis izjednačio. Golman Colorada je bio kriminalan te je St.Louis slavio u produžetku. 

Danas očekujem ozbiljan pristup.i rutinsku pobjedu kojom bi Colorado izborio prolaz dalje. Koeficijent je oko 1,60 da Colorado pobjeđuje (kočani ishod). bet365 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use