Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. 01. 2010 CETVRTAK

jaksa

Recommended Posts

23:55 San Jose – Boston 1 @1.85 SS

Tu se nema što previše govoriti. San Jose je drugi sa 3 boda zaostatka za Chicagom.  Doma imaju 14:9U zadnjih 6 ima 4 pobjede i 2 poraza. Zadnju tekmu su pobijedili Phoenix u gostima koji je 4. na tablici. U top formi, nemaju povrijeđenih igrača. Boston u zadnjih 6 ima 2 pobjede i 4 poraza. Imaju 5 ozljeđenih igrača koji su im kao i kod Ottawe svi ključni. U gostima imaju 9:11. Mislim da će ih zahuktali Sharksi pobijediti bez nekih problema.

Košarka – Euroliga

čet, 20:00 Cibona – ASVEL 1 @ 1.70 ss

Ovo je utakmica odluke, ali mislim da će Cibona sama sebi skrojiti sudbinu i lagano potuči francuze..vođeni pobjedom nad partizanom mislim da će navijači sutra da prirede jedan spektakl i da će bukvalno biti taj šesti igrač. Jedina mana Ciboni je nedostatak Marina Rozica koji je vani oko tri mjeseca. Mislim da su trenutno kvalitetniji od francuza i da imaju dovoljno snage i želje za pobjedu i plasman u top 16.

Košarka – Euroliga

čet, 20:00 Cibona – ASVEL 1 @ 1.70 ss

Ovo je utakmica odluke, ali mislim da će Cibona sama sebi skrojiti sudbinu i lagano potuči francuze..vođeni pobjedom nad partizanom mislim da će navijači sutra da prirede jedan spektakl i da će bukvalno biti taj šesti igrač. Jedina mana Ciboni je nedostatak Marina Rozica koji je vani oko tri mjeseca. Mislim da su trenutno kvalitetniji od francuza i da imaju dovoljno snage i želje za pobjedu i plasman u top 16.

IMO ovo je idealna utakmica za live klađenje jer očekujem velike oscilacije u igri i rezultatu...

Tu se nema što previše govoriti. San Jose je drugi sa 3 boda zaostatka za Chicagom.  Doma imaju 14:9U zadnjih 6 ima 4 pobjede i 2 poraza. Zadnju tekmu su pobijedili Phoenix u gostima koji je 4. na tablici. U top formi, nemaju povrijeđenih igrača. Boston u zadnjih 6 ima 2 pobjede i 4 poraza. Imaju 5 ozljeđenih igrača koji su im kao i kod Ottawe svi ključni. U gostima imaju 9:11. Mislim da će ih zahuktali Sharksi pobijediti bez nekih problema.

IMO...ovdje treba očekivati pobjedu Sharksa sa najmanje dva razlike, jer Boron Bruinsi su jučer igrali tešku tekmu sa Anaheimom i prvo preokrenuli vodstvo Ducksa da bi ga na kraju izgubili kao i utakmicu sa 4:3...sada idu kod možda i najbolje ekipe (iako mi se čini da nisu najbolja ekipa...no u svakom lsučaju su na vrhu tablice) i oni kod kuće igraju zaista super

ovo je tekma koja se igrala prošle sezone u bostonu, tada je to bio susret 1. i 2. ekipe u ligi (mislim da je san jose sad još opasniji jer imaju Heatleya za razliku od te prošle tekme, a u Bostonu više nema Kessela koji je u Torontu (to je o bitnijim igračima):

RCD Mallorca - Rayo Vallecano 1

Mallorca je prvu utakmicu izgubila 2:1 al zabili su taj toliko vrijedan gol u gostima i sada sami o sebi odlucuju. Iskreno ocekivao sam koef na pobjedu domacina oko 1.3 ne bas 1.6 jer Mallorca je cista domacinska momcad i dosad su sve domace utakmice dobili. Puno jaci timovi su padali pa mislim da onda ne bi trebao biti problem pred domacom publikom ostvarit jos jednu pobjedu vrijednu plasmana dalje.

Atletico Madrid - Recreativo Huelva 1 (over 2,5 gola)

Atletico se obruko u gostima i u Huelvi izgubio 3:0. Vjerovali ili ne najavljuju vijanje rezultata i prolaz dalje  ::) E sad bas im toliko ne vjerujem iako su prosle sezone Huelvu oba puta tukli (4:0 kod kuce, 3:0 u gostima) al pobjeda bi morala proci. Dobar pick bi bio i over 2,5 al tu pozivam na oprez jer domacin mora pazit da ne primi gol tako da me ne bi cudilo da utakmica zavrsi s 1 do 2 naprama nula, pobjeda ce bit al prolaz nece, kao Barcelona jucer npr.

Ostalo:

Udinese - Lumezzane 1

Isto tako ispratit cu Cibonu i San Jose Sharks k1 jer onda kontra je lijepih 2.70 (bwin), a zadnji se igra. Tako da ako parovi prođu dobitak mi je zagarantiran  ;)

K. Mladenovic-Dentoni 1..kvota 1,60  ko neboder::::kvalifikacije Ž za AO ...

Mladenovic mlada tenisacica porijekla HRV,a drzavljanstvo franc...osvojila u juniorskoj kategoriji grand slam...

Gonzalez-Ljubicic 1 1,50 ...ne treba o oovme puno pisat...ljubo je izgubia lagano od del potra...a gonzalez jucer dobia...i u odlicnoj je formi

Blackburn  - A. Villa oba daju

Sta mislite o ovom paru?

Molim vas, prokomentirajte malo...

Pa evo moga misljenja . obadvije ekipe se po po meni jednake i ako bih mozda malu prenost dao aston vili kada bih se morao odluciti odabrao bi nji. da ce oba tima postici gol to se svakako moze ocekivati lako da projde.

IMO...ovdje treba očekivati pobjedu Sharksa sa najmanje dva razlike, jer Boron Bruinsi su jučer igrali tešku tekmu sa Anaheimom i prvo preokrenuli vodstvo Ducksa da bi ga na kraju izgubili kao i utakmicu sa 4:3...sada idu kod možda i najbolje ekipe (iako mi se čini da nisu najbolja ekipa...no u svakom lsučaju su na vrhu tablice) i oni kod kuće igraju zaista super

ovo je tekma koja se igrala prošle sezone u bostonu, tada je to bio susret 1. i 2. ekipe u ligi (mislim da je san jose sad još opasniji jer imaju Heatleya za razliku od te prošle tekme, a u Bostonu više nema Kessela koji je u Torontu (to je o bitnijim igračima):

Hokej- NHl

23:55 Detroit(1TiK)-Carolina 1 1.50 SS

Kada sam ovo ugledao u kladionici nisam mogao odoliti i ne lupit ajme na Detroit i to jos po koeficijentu 1.80 na cistu pobjedu jer poklon je to.Ovdje ipak igram trecinu i kraj jer polako kackam pa treba stici drage kolege. Ovako Detroit momcad koja je zadnja dva desetljeca jedna od najbolji sa najvise titula docekuje posrnulu Carolinu kojoj igraci jedva cekaju da zavrsi za njih ovo mucenje.Nema se tu sta puno pricati ni duljiti jer necu ulaziti u detaljne analize kad uopce nema potrebe i uz to dosta je Detroit kiksao da bi i ovu utakmicu koja je na papiru vec dobivena samo tako izgubio. PRONASAO NA NETU

Evo nešto o Detroitu...mislim da svi znaju kako ove sezone imaju jako puno ozljeda i da s ezato nalaze tako nisko na tablici tek su 9. u zapadnoj konferenciji

Forward Tomas Holmstron could miss up to a month for the Wings with a broken foot. Detroit is also without Jonathan Ericsson (knee), Niklas Kronwall (sprained MCL), Jason Williams (leg), Johan Franzen (torn ACL) and Andreas Lilja (post-concussion syndrome).

- zanimljivo da su sve švedski igrači osim Williamsa...vratio im se također ozljeđeni švedski igrač Zetterberg prije nekih tjedan i pol ak se ne varam...uglavnom i dalje je ovo jako puno ozljeda i sve su to dosta bitni igrači detroita

puno toga bi sad napisao o ovome ali onda bi ispalo da nešto pametujem... ;D

stoga ću ti samo reći sretno i da je u NHL-u sve moguće

e da... P.S. - ima i Carolina dosta ozljeđenih igrača da te malo utješim evo njihovog popisa: The Hurricanes are ravaged by injuries as defenseman Joe Corvo (right leg) and right wings Chad LaRose (lower-body injury), Erik Cole (upper-body injury) and Scott Walker (shoulder surgery) remain on injured reserve. Also on that list are left wings Tuomo Ruutu and Sergei Samsonov, both with upper-body injuries. Također dosta bitni igrači, no i bez njih igraju solidno u zadnje vrijeme...

RCD Mallorca - Rayo Vallecano 1

Atletico Madrid - Recreativo Huelva 1 (over 2,5 gola)

Ostalo:

Udinese - Lumezzane 1

Isto tako ispratit cu Cibonu i San Jose Sharks k1 jer onda kontra je lijepih 2.70 (bwin), a zadnji se igra. Tako da ako parovi prođu dobitak mi je zagarantiran  ;)

Proslo 100%-tno uspjesno, nadam se da sam pripomogao nekom  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use