Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10 1 2010 nedjelja

jaksa

Recommended Posts

Evo da postavim sta sam odigro danas

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

ovaj single sam odigrao jer  realu  fali podosta igraca,a mallorca je sjajna i kladionice su im stavili preveliku kvotu  ;)

prva tri para imam i ja na jenom listicu  samo mi je real 2,5    vise   juve milan oba daju gol a medvescak 1x   

a sto se tice poraza madrida sve je moguce ali stvarno ne vjerujem pa moje misljenje je da i sa rezervom mogu pobijediti ali lopta je okrugla i uvijek ne pobijdjuje bolji nego onaj koji ima vise srece

ni ja ne kazem da mallorca sigurno uzima  nesto sa bernanbea ali sa tolikom  kvotom svakako treba  probati ako ne cistu dvojku onda barem na duplu sansu jer mallorca nije toliko slaba da bi im kvota 7,8  ;)

Pa ako Pellegrini bude nastavio sa svojim eksperimentiranjem da u napadu stavi kao dva centarfora Ronalda i Higuaina, a obojica najbolje partiju pruzaju na krilima onda se ne bi cudio da Mallorca izvuce barem bod. Jer obrana im je oslabljena, a tako cudno poslozena ekipa hmm bilo koja dobro organizirana momcad im moze odnjet bod/ove onda.

Al zivi bili pa vidjeli  ;)

pa ajde da vidimo  koeficijenti su 9 da real izgubi a x2 je 3.32 bwin

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

ovaj single sam odigrao jer  realu  fali podosta igraca,a mallorca je sjajna i kladionice su im stavili preveliku kvotu  ;)

prva tri para imam i ja na jenom listicu  samo mi je real 2,5    vise   juve milan oba daju gol a medvescak 1x   

a sto se tice poraza madrida sve je moguce ali stvarno ne vjerujem pa moje misljenje je da i sa rezervom mogu pobijediti ali lopta je okrugla i uvijek ne pobijdjuje bolji nego onaj koji ima vise srece

ni ja ne kazem da mallorca sigurno uzima  nesto sa bernanbea ali sa tolikom  kvotom svakako treba  probati ako ne cistu dvojku onda barem na duplu sansu jer mallorca nije toliko slaba da bi im kvota 7,8  ;)

Pa ako Pellegrini bude nastavio sa svojim eksperimentiranjem da u napadu stavi kao dva centarfora Ronalda i Higuaina, a obojica najbolje partiju pruzaju na krilima onda se ne bi cudio da Mallorca izvuce barem bod. Jer obrana im je oslabljena, a tako cudno poslozena ekipa hmm bilo koja dobro organizirana momcad im moze odnjet bod/ove onda.

Imam dojam da mislis da je moja prognoza da Real nece dobit sto nije tocno, meni je sam u interesu da obje momcadi zabiju gol, a sta ce poslije bit tak mi svejedno  ;D

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

Imam dojam da mislis da je moja prognoza da Real nece dobit sto nije tocno, meni je sam u interesu da obje momcadi zabiju gol, a sta ce poslije bit tak mi svejedno  ;D

eto nije proslo moglo je biti 10-0  ;D ali svejedno je vrijedilo probati  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use