Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10 1 2010 nedjelja

jaksa

Recommended Posts

Deportivo - Osasuna

Deportivo igra najzatvoreniji nogomet u španjolskoj eliti, ali to mu je dosad donosilo uspjeh. Ni momčad iz Pamplone ne preferira nadigravanje, pa bi u La Coruni lako mogao biti jedan od najdosadnijih dvoboja 17. kola, s malo uzbuđenja i golova. Domaćin je favorit jer ima bolju momčad, ali upozoravajući je podatak da su posljednje dvije utakmice između ovih klubova završile 0:0.

Kosarka – NLB

ned, 12:15 Bosna – U.Olimpija 1x @ 2.35 premier

Pošto je ovo “jutarnji” termin objavljujem ga u rano jutro :), ovu utakmicu vec par dana pratim i veliki je pad kvote na nju. Naime Sarajlije su u novu godinu usle dosta ambicioznije sa par pojacanja i zvucnih imena. Tako bi se sutra u sastavu trebali naci Zarko Rakocevic koji nije trenirao dva dana zbog viroze, ali bi trebao biti spreman za mec protiv Olimpije i svakako ce biti velika snaga ispod kosa Bosne, dok ce prvi nastup u bordo dresu imati i tek pristigli bh. reprezentativac Milan Milosevic, a tu je i oporavljeni Zlatko Jovanovic. Mislim da ovo vrijedi pokusati, jer olimpija je dosta izmorena u zadnjem mecu protiv CSKA i lako bi mogli sutra kiksati. Zanimljivo je da danas na ovaj par od kladionice do kladionice tečajevi su drastično različiti, ali sutra mislim da će se to sve iskristalisati. Bosna prosto mora u ovoj godini krenuti puno agresivnije, bas kako su i najavili i izvuci maksimum iz svake utakmice, a posebno onih koje igraju kući.

Tenerife - Barcelona      1.37 bwin

Stroj s Camp Noua posljednji je put kod Tenerifea gostovao u veljači 2002. godine i taj dan navijači kluba s Kanara ne pamte po dobrom. Blaugrana je, naime, slavila s čak 6:0. U rezultatskom smislu ne bi trebalo očekivati reprizu, iako bi sve osim sigurne pobjede Guardiolinih momaka odjeknulo kao senzacija.

Kosarka – NLB

Pošto je ovo “jutarnji” termin objavljujem ga u rano jutro :), ovu utakmicu vec par dana pratim i veliki je pad kvote na nju. Naime Sarajlije su u novu godinu usle dosta ambicioznije sa par pojacanja i zvucnih imena. Tako bi se sutra u sastavu trebali naci Zarko Rakocevic koji nije trenirao dva dana zbog viroze, ali bi trebao biti spreman za mec protiv Olimpije i svakako ce biti velika snaga ispod kosa Bosne, dok ce prvi nastup u bordo dresu imati i tek pristigli bh. reprezentativac Milan Milosevic, a tu je i oporavljeni Zlatko Jovanovic. Mislim da ovo vrijedi pokusati, jer olimpija je dosta izmorena u zadnjem mecu protiv CSKA i lako bi mogli sutra kiksati. Zanimljivo je da danas na ovaj par od kladionice do kladionice tečajevi su drastično različiti, ali sutra mislim da će se to sve iskristalisati. Bosna prosto mora u ovoj godini krenuti puno agresivnije, bas kako su i najavili i izvuci maksimum iz svake utakmice, a posebno onih koje igraju kući.

Na bet at home je 1 3,20 (k1)

Kosarka – NLB

Na bet at home je 1 3,20 (k1)

na bwin je 3.20 ali nema konacni ishod

Super G Vonn-Pearson 1 @ 1,6

ovo je treći super G sezone,Vonn ima dva postolja u ovoj disciplini 2. i 3. mjesto. Današnji Super G se vozi na istoj stazi kao i projašnja dva spusta(petak,subota) na kojima je Vonn pobijedila. Pearson je bila u petak 2. +0,35 ,a jućer 5. +0,40...te brojke ništa ne znaće,jer to je skijanje i svaka stotinka je dragocjena,Vonn može i pasti ali gledajući realno i objektivno Vonn je bolja a sad kolko to znaći vidjet ćemo...(HRT 2. 11:30 prijenos)

Čilić-Wawrinka...Wawrinka uzima set @ 1,6

h2h: 0-4

http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=C977&oId=W367

Finale Chenaia..trebalo bi finale bit zanimljivo i realno je da budu 3 seta. Jućer sam gledao Čilića igrao je odlično ali je Janko igrao katastrofalno. Janko je loše servirao i u glavi je rupa i sve je to išlo u korist Čilića. Wawrinka drukčiji igrač, defanzivac voli izmjenu s osnovne linije,on ima odličan udarac može puno toga pogodit, servis isto dobar...fino se koristi svojim jednoručnim bh, cijeli tjedan igra dobro,jućer sa Selom 3 seta ali nije Sela loš. Ovo je dvoboj 14. i 21. igrača i ovo je njihov 5 dvoboj u kojem Wawrinka ima 4-0, a u setovima bi to bilo 9-1, to ništa ne znaći jer je to bilo dosta davno,zandji meč 2008.ali je bitno za macthup i da je Wawrinka upoznat sa Čilićem. Čilić je puno napredovao od tad,brani turnir ali po meni je realno da Wawrinka uzem set...

bet at home dubl ...visoki ulog

Double

Xerez - Valencia 2

Tenerife - Barcelona 2

Oba gosta imaju za protivnike lak plijen, istina tenerife nije ocajan kao Xerez ali barcelona jos nije pobjedila nakon svjetskog prvenstva klubova, danas bi bio red pogotovo jer su odmarali neke igrace u kupu. Nedostaje Ibrahimovic al napad Messi-Pedro-Henry bi svejedno trebao biti dovoljan za nekoliko pogodaka.

Real Madrid Mallorca oba daju gol, over 2,5 gola

Kvota na Real je mizerna, ok Real bi trebao dobit al meni se ovaj bet cini puno boljim za uzet, za Mallorcu je poznato da se "pali" na madriđane a kako domacini imaju dosta izostanaka sto se obrambenih zadataka tiče: Ramos, Pepe, M.Diarra, L.Diarra... vjerujem da bet prolazi. Real Madrid kod kuce zabija dosta golova tako da je over isto dobra opcija.

Juventus Milan oba daju gol

Tko ce nastaviti lov za Interom? U ovoj utakici bod ne odgovara ni jednim ni drugim, a kako oba tima u obrani propustaju golovi se namecu sami po sebi. Talijanski derbiji u zadnje vrijeme cesto znaju bit zanimljive utakmice s dosta pogodaka sto inace u povijesti nije bio slucaj.

Udinese Lazio oba daju gol

Pandev je otisao i predstava oko njega je napokon zavrsila. Izgleda da je mir u momcadi urodio plodom jer su nebeskoplavi zgazili Livorno preko tjedna. Sto se tice transfera Udine se oslabio u obrani, Lazio ojacao u napadu, stoper Felipe je preselio u Fiorentinu, a Lazio doveo napadaca Floccaria. Zadnji susreti ova 2 tima su obicno zavrsavali s pregršt pogodaka (3:3, 1:3, 2:2, 2:4)

Fiorentina - Bari 1

Viole su protutnjale Sienom ostavivsi im 5 pogodaka. Bari kod kuce pruza dobre igre ali pocinje lagano padat, tesko da mogu izdrzat 2 utakmice tjedno, zadnje 3 gostujuce utakmice su izgubili tako da im ni ovdje ne dajem velike sanse. Iskreno i ovo sto su postigli je ravno bajci. Klub je najsiromasniji u ligi, ekipa vrijedi svega 10M i njihov zadatak "opstanak u ligi" je skoro rijesen. Osvoje jos 10-tak bodova u naredni 20 utakmica i to je to. Kako to inace biva novi timovi u pocetku budu u zaletu a kasnije slijedi strmoglav pad, vjerujem da se to slijedi Bariu u narednim kolima.

Ostalo:

Napoli - Samdoria 1 ovo je postao public bet tako da ga se nisam usudio stavit na glavni listic

Real Madrid - RCD Mallorca (1 X 2) Real Madrid ?

SSC Napoli - Sampdoria (1 X 2) SSC Napoli Napoli

HC Eaton Pardubice - HC Oceláři Třinec (1 2 (uključujući produžetak i kaznene udarce))

Deportivo La Coruña - Osasuna (Rezultat na poluvremenu) X

Xerez - CF Valencia (1 X 2) CF Valencia ?

Estudiantes - Xacobeo Blu:Sens (Oklada na pobjedu) Estudiantes Estudiantes

koeficijent 12.38

Evo da postavim sta sam odigro danas

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

ovaj single sam odigrao jer  realu  fali podosta igraca,a mallorca je sjajna i kladionice su im stavili preveliku kvotu  ;)

prva tri para imam i ja na jenom listicu  samo mi je real 2,5    vise  juve milan oba daju gol a medvescak 1x   

a sto se tice poraza madrida sve je moguce ali stvarno ne vjerujem pa moje misljenje je da i sa rezervom mogu pobijediti ali lopta je okrugla i uvijek ne pobijdjuje bolji nego onaj koji ima vise srece

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

ovaj single sam odigrao jer  realu  fali podosta igraca,a mallorca je sjajna i kladionice su im stavili preveliku kvotu  ;)

prva tri para imam i ja na jenom listicu  samo mi je real 2,5    vise   juve milan oba daju gol a medvescak 1x   

a sto se tice poraza madrida sve je moguce ali stvarno ne vjerujem pa moje misljenje je da i sa rezervom mogu pobijediti ali lopta je okrugla i uvijek ne pobijdjuje bolji nego onaj koji ima vise srece

ni ja ne kazem da mallorca sigurno uzima  nesto sa bernanbea ali sa tolikom  kvotom svakako treba  probati ako ne cistu dvojku onda barem na duplu sansu jer mallorca nije toliko slaba da bi im kvota 7,8  ;)

real-3+

juve-milan-gg

medvescak-1

-------------------

single

real-mallorca-x2

prva tri para imam i ja na jenom listicu  samo mi je real 2,5    vise   juve milan oba daju gol a medvescak 1x   

ni ja ne kazem da mallorca sigurno uzima  nesto sa bernanbea ali sa tolikom  kvotom svakako treba  probati ako ne cistu dvojku onda barem na duplu sansu jer mallorca nije toliko slaba da bi im kvota 7,8  ;)

Pa ako Pellegrini bude nastavio sa svojim eksperimentiranjem da u napadu stavi kao dva centarfora Ronalda i Higuaina, a obojica najbolje partiju pruzaju na krilima onda se ne bi cudio da Mallorca izvuce barem bod. Jer obrana im je oslabljena, a tako cudno poslozena ekipa hmm bilo koja dobro organizirana momcad im moze odnjet bod/ove onda.

Al zivi bili pa vidjeli  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use