Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 63 - 20.5.-23.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 13:00 CET.

@BoskoBuha ima pravo na dva tipa s obzirom da je njegov meč iz prošlog kola odgođen.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Kriens - Winterthur 2, 1,35

Druga švicarska nogometna liga. Winterthur ima isto bodova kao i Schaffhausen i bore se za drugo mjesto koje vodi u playoff za prvu ligu. U posljednjem kolu idu posljednjem Kriensu koji je uvjerljivo zadnji sa samo 13 bodova u 35 kola i primljenih 88 pogodaka. Za ostanak na drugom mjestu možda će biti dovoljna i minimalna pobjeda jer imaju za 3 gola bolju gol razliku od Schaffhausena, no očekujem ovdje da ganjaju i hendikep kojeg ću također igrati. Ovdje neka ide sigurnija varijanta, čista pobjeda.

Screenshot 2022-05-20 at 13-10-29 Pretvori užitak u dobitak!.png

Kako mi je kolega @fic preoteo par koji sam igrao još u ponedjeljak po vecem tečaju na jednom od svojih listića.

0BCB7C09-E1B2-41EB-9748-59B30A7A53C2.jpeg.e9d91dcc5c9645f89c7a46b55ed811de.jpeg

Sada vise neznam dali je ovo posljednje kolo 2. Lige P.Š evo moj tip za ovo kolo.

Cijeli tijedan gledam veliki pada tečaja na Granadu. Ne smiju si dopustit nikakvo opuštanje jer nisu osigurali ostanak u ligi.

Ocekujem da uzmu pobjedu i da osiguraju ostanak u posljednjem kolu. Odlučio sam igrati pobjedu u bilo kojem poluvremenu.

SRETNO!

22.5. 18:00 Sassuolo-Milan

Milan je pobedio poslednjih 5 medjusobnih gostovanja.

Milan je pobedio poslednjih 5 utakmica v Serie A.

Milanu treba bod da osigura scudetto posle 11 godina. Sa druge strane mu stoji ekipa Sassuola, koju vodi koorporacija Mapei iz Milana, koje vlastnici su porodica Squinzi, koji su simpatizeri Milana. Pokojni Georgio koji je osnovao produzeče, bio je javno veliki navijač Milana i kad je kupio klub izjavio je, da mu je največa želja, da njegov novi klub pobedi Inter. Za par godina se to prvi put desilo i Squinzi je ugravirao ploču sa datumom i rezultatom i stavio je u svoju kancelariju... Sve u svemu velik motiv je na strani gosta, dok domači ne igraju za ništa.     

SASvsACM.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use