Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 09.01.2010 (Listic dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Evo i mene s praznika  :P

Odigrao sam triple povezano sub/ned

Hull City - Chelsea 2

Villarreal - Almeria 1

Xerez - Valencia 2

Za Chelsea ocekujem da uhvati ritam kao na pocetku sezone, pobjeda nad Fulhamom u ligi (2:1) te nad Watfordom u kupu (5:0) bi trebale biti dobar uvod... Villarreal je imao problema na pocetku sezone kad im je trener preuzeo Real Madrid al su nakon nekog vremena stali na noge, kod kuce pruzaju dobre igre i opcenito su puno kvaliteniji tim od gosta, ova pauza im je vjerujem dobro dosla da jos mal konsolidiraju redove i pocnu pruzat igre za kakve su sposobni. Valencia i Xerez sudar davida i golijata, ocekujem uvjerljivu pobjedu šišmiša, pogotovo zato sto najbolje igraju u gostima.

Arsenal – Everton       1     1.40

Arsenal je ove polusezone odigrao kući u svim takmičenjima 16 mečeva a VEROVALI  ILI  NE 15 dobio sa dva ili više golova razlike jedini kiks je napravio

29.11. protiv Čelzija  0-3  (15-0-1 41 :11) . Sledeći meč im je protiv Boltona kući protiv koga imaju  i odložen meč .

Everton ove godine igra “od sjaja do očaja” , totalno su nepredvidivi , uspeli su da prezime u evropi ali s druge strane u nacionalnom šampionatu grcaju . Posle ovog duela ih očekuje meč kući protiv Man . Sitija a imaju i meč manje s istim rivalom . Zadnja tri gostvovanja su ostali neporaženi (AEK 1-0 , Čelzi 3-3 , Sanderlend 1-1 ) na 7/9 gostovanja su postizali pogodke .

Od kada je veliki novac ušao na ostrvo Arsenal posti dugih 5 godina za njih , ove sezone igraju sigurno najlepši fudbal na ostrvu , blizu su vrhu pa bi morali da pobedjuju ovakve utakmice jer ipak je Everton njihova stara mušterija , možda i prime gol ali su pokazali da  mogu  na svaki primljen postići dva.

Villarreal - Almeria

Žuta podmornica na svom Madrigalu igra izvrsno, ali očajni su je rezultati u gostima svrstali u sredinu ljestvice. Almeria je, pak, skromna momčad, koja se grčevito bori za ostanak u eliti i pitanje je hoće li u tome uspjeti. Poražena je šest puta na osam gostovanja, a u Villarrealu je izgubila i prošle sezone. I ovoga će puta teško do boda.

Evo i mene s praznika  :P

Odigrao sam triple povezano sub/ned

Hull City - Chelsea 2

Villarreal - Almeria 1

Xerez - Valencia 2

Za Chelsea ocekujem da uhvati ritam kao na pocetku sezone, pobjeda nad Fulhamom u ligi (2:1) te nad Watfordom u kupu (5:0) bi trebale biti dobar uvod... Villarreal je imao problema na pocetku sezone kad im je trener preuzeo Real Madrid al su nakon nekog vremena stali na noge, kod kuce pruzaju dobre igre i opcenito su puno kvaliteniji tim od gosta, ova pauza im je vjerujem dobro dosla da jos mal konsolidiraju redove i pocnu pruzat igre za kakve su sposobni. Valencia i Xerez sudar davida i golijata, ocekujem uvjerljivu pobjedu šišmiša, pogotovo zato sto najbolje igraju u gostima.

parovi su naravni ok  ali mislim  da je chelsea odgodjen zbog nevremena snjeg i tako ..

Hull City - Chelsea 2

Da ti budem iskren ja bi ovaj par najrađe rpeskočio. Gledao sam taj Hull protiv Man. Utd.-a i Manchester je slavio 3:1, međutim bilo je 1:1 do 65'minute i igralo se tako da se nije niti znalo tko je favorit. Bila je jako otvorena utakmica, sa gola na gol i Hull je lako, jako lako tada mogao slaviti.

Chelsea izbjegavam igrati ovaj period oko nove godine a razlog je Afrički Kup i izostanak par bitnih igrača. Zadnjih par sezona upravo zbog ovog perioda nisu osvajali naslove...

Lutrija je opet dodala Kostelića u razrade. Ostajem pri svojem razmišljanju koje je jednako kao i prije par dana za Sljeme, a budući da je na Sljemenu prvi put nakon 3 godine i prvi put nakon 24 uspješno završena slaloma ispao sumnjam da će to opet ponoviti. Prema tome opet ću kombinirati pozicije, kao i prošli put, iako su nešto manji koef. nego onda...

Gregor - ski letovi... U ski letovima koji se skacu na oko 200m Gregor se je kroz prošlu sezonu pokazao nedostižan. Na kvalifikacijama je Gregor imao par metara više od Ammana, ali je Amman išao sa kraceg zaletišta... Ipak, mislim da Gregor to uzima (2,50).

Vonn - o ovome sam i jučer pisao. U Lutriji se je moglo uzeti po 2,50 ,a drugdje je tečaj oko 1,75 (na netu)... Ima 3/3 u spustu ove sezone. Isplati se riskirati za 2,50 da će i danas slaviti...

Počinje Afrički kup nacija od 10. do 31.siječnja u Angoli. unibet nudi preko 200 oklada, uzmite vaš bonus, postavite okladu u svakoj skupini i dobivate 100% bonus sve do 100€  na vašoj slijedećoj uplati!

unibetbonus100eura.png

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209

Više o unibet kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/

Za sve detalje oko dobivanja bonusa slobodno nas kontaktirajte na svijetkladjenja@gmail.com

Više na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/unibet-bonus-100do100eura-i-za-nove-i-postojece-korisnike-africki-kup-bonus/

-4,5/Čilić - Tipsarević 2 (1,60)

Danas očekujem da bi Čilić lako mogao kiksati. Ne uljeva mi povjerenje svojom igrom i ima velike oscilacije u svakom meču. Dva puta se je na 1,10 opasno mučio, prije par dana bio i pred porazom gdje je gubio 1:0 i imao izgubljen brejk u 2.setu... Ipak vratio se je. I jučer je bilo puno problema u prvom setu...

Tipsarević je solidna tenisač, ima vrlo dobru servu i sumnjam da će Čilić pokriti ovaj hendikep, a iskreno, nisam siguran niti da će slaviti...

Hrvatska(h-1,5)-Poljska 2

Naši me nisu očarali igrom d osada. Prema izvješčima Poljaci su najozbiljniji n ovom turniru. Igraju dobro, imaju 2 pobjede i uigravaju prvu ekipu dok mi kombiniramo i tražimo se...

Naši me nisu očarali igrom d osada. Prema izvješčima Poljaci su najozbiljniji n ovom turniru. Igraju dobro, imaju 2 pobjede i uigravaju prvu ekipu dok mi kombiniramo i tražimo se...

30,5/Hrvatska-Poljska/Hrvatska  1

Mislim da je ovo još bolji bet. Očekujem tvrdu utakmicu koja ipak odlučuje o prvom mjestu. Poljaci imaju odličnu obranu i primaju malo golova.

-4,5/Čilić - Tipsarević 2 (1,60)

Danas očekujem da bi Čilić lako mogao kiksati. Ne uljeva mi povjerenje svojom igrom i ima velike oscilacije u svakom meču. Dva puta se je na 1,10 opasno mučio, prije par dana bio i pred porazom gdje je gubio 1:0 i imao izgubljen brejk u 2.setu... Ipak vratio se je. I jučer je bilo puno problema u prvom setu...

Tipsarević je solidna tenisač, ima vrlo dobru servu i sumnjam da će Čilić pokriti ovaj hendikep, a iskreno, nisam siguran niti da će slaviti...

uzet ću i +4,5 i tipsu @ 2,8 igrali su prošle godine u dubaiu, čilić set i pol nije došao više od 40-30 na tipsin servis,kasnije je dobio u tb i onda je tipsa puknuo...tipsi paše podloga jućer okrenuo u drugom 3-5 i uzeo 4 gamea u nizu,čilića sam gledao ovdje dva meča i ni u jednom me nije dojmio...

hrvatska također,meni dosta loše izgleda naša vanjska linija,nema puno izrađenih šuteva,glavni akteri su nam čupić i vori,obranu igramo soldino ali ništa spetakularno...poljska je jaka ekipa,imaju odličnog golmana šmala (nadam se da brani danas) krila također dobra juraik, u vanjskoj braća lijewski plus odličan vanjski igrač sa strašnim šutom bielecki,tako da mislim da je hendi +1,5 dobra stvar a nebi me čudila ni pobjeda poljaka...

i još pokoju riječi za ski letove....

gledao sam jućer kvale, i onako...brzina je dosta velika nekih 99...100 km/h, teško balansiraju u zraku,let je malo duži od skokova a i telemark je tešo napravit...gregor ne napravio odličan telemark,skok je isto bio dobar, kasnije je ammann odlično skočio išao je sa kraćeg zaletišta,uzet ću i ja Gregora al na listić za 20 kn,jer nisu mi ovi letovi uvjerljivi... jedan Loitzl je skočio 140-tak metara a kofler 170-tak,tako da mi se sviđa na bet at homeu taj duel Kofler @ 1,6...

Čilić-Tipsa

h2h:3-0

23/02-09      Dubai, UAE      1/16      Azija      Beton tereni na otvorenom      Cilic, Marin      1:2      62 67 46

21/01-09    Australija Open, Australija    1/32    Australija    Beton tereni na otvorenom    Cilic, Marin    1:3    26 36 64 36

09/01-09    Čenai, Indija    Četvrtfinale    Azija    Beton tereni na otvorenom    Cilic, Marin    1:2    46 60 46

istina da Čilić ima 3:0 h2h,da je već jednom dobio Tipsu ovdje,da je osvojio ovaj turnir,sve to mu ide na mlin,ali gledao sam ga u dva meča i nije me dojmio nikako,servis mu nije baš kako treba,lopte dosta lete van ili zabijau mrežu,nije smiren i sve u svemu nije mi uvejrljiv nikako ovdje. prošle godine u dubaiu igrao sam Čilkana za @ 1,25 i on je jedva dobio meč,prvih set i pol nije mrdnut mogao najviše šta je došao je bilo 30-40 na tipsin servis,uspio uzet nekako tb a kad je napravio break u 3. tipsa je puknuo. Tipsa voli ovakve podloge,ima tipsa udaraca,servis nije loš igrač ali ga muči glava. Iskreno Tipsa mi je crna mačka ne volim na njega ni protiv,ali bolje ga je uzet kao dog još po ovakvom kofu nego kad je favorit. Čile jućer dosta muke u prvom setu kod 1-4 spašavao je 15-40 ,to bi bio dubl break i vjerojatno prvi set. Tispa jućer nakon 75 u drugom izvukao 3-5 uzeo 4 gamea u nizu i slavio 2:0,ovdje nije izgubio set i dosta je uvjerljiv. teško mi je malo igrat protiv našeg u ovom slučaju ali eto kad kladionica ne pita za druge stvari,kof je odličan tipsa igra dobro,kolko god taj h2h je loš,ali Čilić mi igrom nije nikako uvjerljiv i nebi me čudilo da izleti i 2. nositelj...

HL @ Tipsa 2,85 4/10

HL +4,5 @ 1,6 7/10

Arsenal je ove polusezone odigrao kući u svim takmičenjima 16 mečeva a VEROVALI  ILI  NE 15 dobio sa dva ili više golova razlike jedini kiks je napravio

29.11. protiv Čelzija  0-3  (15-0-1 41 :11) . Sledeći meč im je protiv Boltona kući protiv koga imaju  i odložen meč .

Everton ove godine igra “od sjaja do očaja” , totalno su nepredvidivi , uspeli su da prezime u evropi ali s druge strane u nacionalnom šampionatu grcaju . Posle ovog duela ih očekuje meč kući protiv Man . Sitija a imaju i meč manje s istim rivalom . Zadnja tri gostvovanja su ostali neporaženi (AEK 1-0 , Čelzi 3-3 , Sanderlend 1-1 ) na 7/9 gostovanja su postizali pogodke .

Od kada je veliki novac ušao na ostrvo Arsenal posti dugih 5 godina za njih , ove sezone igraju sigurno najlepši fudbal na ostrvu , blizu su vrhu pa bi morali da pobedjuju ovakve utakmice jer ipak je Everton njihova stara mušterija , možda i prime gol ali su pokazali da  mogu  na svaki primljen postići dva.

jućer sam gledao RTL vijesti i rekli su da je gao odgođeno zbog snijega,lošeg vremena i da će RTL prenosit Wigan-Villa, neznam sad kaj je ovo vidim da klade imaju Arsenal...

jućer sam gledao RTL vijesti i rekli su da je gao odgođeno zbog snijega,lošeg vremena i da će RTL prenosit Wigan-Villa, neznam sad kaj je ovo vidim da klade imaju Arsenal...

I ja sam to vidio, ali čini se da nisu u pravu jer je svugdje u ponudi. Rekli su da će prenositi Wigan - Aston Villa onda, a toga para, za razliku od Arsenala, nema u ponudi što znaci da je odgođeno... Dakle, Arsenal igra danas i to se prenosi, a rezerna utakmica koja je trebala biti je odgođena...

Ne znam samo odakle im ideja da javno izlaze sa tim da je Arsenal odgođen.. Ja već skoro "registrrao" tečaj 1,00 na listicima...

velik pad kvote na citadelu  sa 2,9 na 2,8

pa ako ima kakvih informacija!!!!!!

Ako je koef. pao sa 2,90 na 2,80 to nije niti približno veliki pad, i sasvim je normalno da koef. fluktuiraju za par posto...

za Torino danas nece igrat : Pratali (def. 11 2 goals), Zoboli (def. 9 atts. ), Vantaggiato (att. 10 atts. ), Di Michele (imp. striker, 18 atts. 4 goal 2nd topscorer), Diana (midf. 15atts. 1 goal), Colombo (def. 10atts. ) and other two players.

Cittadella kompletna.

trebao bi doć kec...sretno

velik pad kvote na citadelu  sa 2,9 na 2,8

pa ako ima kakvih informacija!!!!!!

Ako je koef. pao sa 2,90 na 2,80 to nije niti približno veliki pad, i sasvim je normalno da koef. fluktuiraju za par posto...

za Torino danas nece igrat : Pratali (def. 11 2 goals), Zoboli (def. 9 atts. ), Vantaggiato (att. 10 atts. ), Di Michele (imp. striker, 18 atts. 4 goal 2nd topscorer), Diana (midf. 15atts. 1 goal), Colombo (def. 10atts. ) and other two players.

Cittadella kompletna.

trebao bi doć kec...sretno

zavrsilo 2:0  :) :) :) :) :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use