Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.pngScreenshot_58.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.5. u 20:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Prvo moram se osvrnut na priču o tečajevima. @LeonardoDrugi često piše da mu ne smeta odigrati i predložiti neki mali tečaj, primjerice 1,15 i ja se sa time slažem. Evo i na mom primjeru ovoga tjedna se vidi da mi bolje odgovara igranje malih tečaja. Dakle, postavio sam ovdje dva dana prijedloge i odigrao listiće gdje su tečajevi bili oko 1,5 i pao sam oba listića. Jučer odigram listić sa 4 para, najveći tečaj mi je bio 1,3 Novi Beograd vaterpolo i tu su još bili Brescia vaterpolo 1,2, Wisla rukomet 1,15 te Griekspoor tenis 1,2. To je prošlo. Poanta mi je da mi takvo igranje bolje odgovara i da se bolje toga držim. Naravno znam sebe i neću odustati ni od igranja ovih jačih tečaja. Danas ću još sa dva probati pa ako i tu oba padnem onda mi je najpametnije odustati od takvoga igranja.

Barcelona - Real ki 1,58

Ovo sam najavio u posljednjoj šansi. Meč polufinala Eurolige. Pisao sam, osim te prve utakmice u sezoni, Barcelona je sve ostalo dobila. Činjenica da se ekipe jako dobro poznaju i da je posljednje dvije međusobne utakmice Barcelona teško pobjedila govore da Real nije bez izgleda. Nekad će i toj seriji Barcelone doći kraj. Ja ipak ostajem vjerovati Barceloni. Ulog je velik, finale Eurolige. Ono za što cijele sezone rade i očekujem da sad ne kiksaju. Za mene su kvalitetniji i ovdje idem jako pa što bude. A i ova serija pobjeda Barcelone u međusobnim dvobojima govori da je bolja i to moram ispratiti.

Kiel - PSG 1x 1,55

Rukomet Liga prvaka. Ovdje idem sa opcijom da Kiel ne gubi. Inače ovo sam tek maloprije odlučio igrati i predložiti ovdje. Nije par za neko jako klađenje. Jednostavno nešto sitno moram uložiti na Kiel ili ću spojiti sa nekim tenisom. Razlog je jer Parizu nedostaje Hansen. Također u prvoj utakmici je Kiel cijelo vrijeme imao prednost pa očekujem da pred svojom publikom prođe dalje. Dojam je da se Kiel podignuo u formi u zadnje vrijeme. Magdeburga, koji će biti novi prvak Njemačke su 2 puta glatko dobili, u prvenstvu i finalu kupa. Sa druge strane PSG iako dominantan u prvenstvu, je u skupini Lige prvaka od 14 utakmica njih 8 pobjedio, a čak 6 puta kiksao. Nisu ni Elverum uspijeli dobiti u gostima u prvoj utakmici 1/8 finala. Ovo je derbi i tu često statistika pada u vodu, ali meni Kiel izgleda trenutno bolje, a PSG je još bez Hansena. Stoga po ovom tečaju uzimam da Kiel ne gubi utakmicu.

Hvala kolegi @fic na uvijek dobrim analizama koje uvijek ispratim. Evo nešto i od mene.

Everton - Crystal Palace | Everton daje gol (1.22) bet365

Gotovo cijelu drugu polovicu sezone navijači Evertona strahuju od ispadanja u Championship. Visili su iznad crvene zone sa najmanjom razlikom i sa samo preostala dva meča uspjeli stvoriti dva boda prednosti. No opasnost još uvijek nije prošla i morat će se dobro potruditi kako bi osigurali nogomet u Premier ligi za sljedeću sezonu. Imaju samopouzdanje pred domaćom publikom, ali ono što ih zabrinjava je činjenica da će se morati boriti protiv Crytal Palacea koji je trenutno u formi i koji se udobno smjestio na sredini tabele. U posljednje vrijeme je Everton u solidnoj formi i ovdje očekujem da ostave srce na terenu.

Iako je Everton izgubio sa 3-2 na svom terenu u posljednjoj utakmici protiv Brentforda, bili su neporaženi u tri utakmice prije toga, a tako je bilo i u četiri od posljednjih pet nastupa kod kuće. Zapravo su tri od ovih pet utakmica završile pobjedom.

S druge strane imamo Crystal Palace koji je odigrao remi protiv Aston Ville u gostima (1-1) u posljednjoj utakmici. Također su u nizu od četiri utakmice bez poraza, a prošlo je skoro mjesec dana otkako su izgubili na gostovanju, tako da nije nemoguće da poremete planove ekipe sa Goodisona. Budući da Everton očajnički želi izbjeći ispadanje igram da postižu barem jedan gol na utakmici po kvoti 1.22 u bet365 kladionici

Screenshot_87.png

Izvor: bet365

Chelsea - Leicester 1 (1.40) bet365

Chelsea je ove sezone došao tako daleko da bi upropastio svoju treću poziciju u Premier ligi. Navijači su već razočarani nakon ispadanja iz Lige prvaka koju su osvojili prethodne sezone. Pored toga, doživjeli su poraz od Liverpoola u oba finala EFL i FA kupa i to na penale. Podrazumijeva se da je treća pozicija u Premier ligi najmanje što Thomas Tuchel može pružiti navijačima nakon teške sezone. Večeras igraju kod kuće i siguran sam da će dati sve od sebe kako bi se pobrinuli da završe iznad Tottenhama i Arsenala.

No, bivši prvak Leicester je odlučan u namjeri da se dokaže nakon apsolutno loše sezone, koja je rezultirala tek devetom pozicijom koja je daleko od mjesta koje vode u Europu. Pored toga i nju mogu izgubiti u posljednja dva kola ove sezone, jer Brighton ima isti broj bodova, a Brentford i Newcastle po dva boda manje. Iako su imali katastrofalnu sezonu, Lisice su se popravile u posljednja dva kola u kojima su ostvarili pobjede sa čak 8 postignutih golova. Ali kada vidimo da su u te dvije utakmice igrali protiv Norwicha i Watforda koji su već ispali, teško da će isto ponoviti i ovdje protiv aktualnog europskog prvaka.

Plavci su u posljednjoj utakmici ostvarili pobjedu u gostima protiv Leedsa (3-0), ali su je pratili sa porazom u FA kupu protiv Liverpoola i to na penale. S obzirom na sveukupnu formu, vjerujem da Chelsea ovdje ide po pobjedu po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Sretno!

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Chalobah, Rudiger; James, Kante, Jorginho, Alonso; Ziyech, Mount; Lukaku

Leicester City: Schmeichel; Castagne, Fofana, Evans, Justin; Tielemans, Dewsbury-Hall; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy

Screenshot_88.png

Izvor: bet365

@IzudinB što misliš jel ide Everton danas do pobjede? Baš sam razmišljao o Evertonu jel igrati pobjedu na njih. U Engleskoj nema baš opuštanja kod ovih ekipa koje su sigurne kao Crystal Palace za razliku od na primjer Italije. Uz to Everton ima dosta izostanaka. Ipak danas bi pobjedom osigurali ostanak. Možda najbolje prvo gledati uživo. Jedino što je u to vrijeme i košarka te rukomet pa neće biti lako to sve pratiti, ali probat ću😄

prije 30 minute, fic said:

@IzudinB što misliš jel ide Everton danas do pobjede? Baš sam razmišljao o Evertonu jel igrati pobjedu na njih. U Engleskoj nema baš opuštanja kod ovih ekipa koje su sigurne kao Crystal Palace za razliku od na primjer Italije. Uz to Everton ima dosta izostanaka. Ipak danas bi pobjedom osigurali ostanak. Možda najbolje prvo gledati uživo. Jedino što je u to vrijeme i košarka te rukomet pa neće biti lako to sve pratiti, ali probat ću😄

Pa s obzirom da im je pobjeda prijeko potrebna, mislim da će ići po sva tri boda, ali nisam baš siguran da li će to i ostvariti, jer je Crystal Palace u dobroj formi. Međutim, ne bih propustio igrati na pobjedu ekipe kojoj su prijeko potrebni bodovi i to na domaćem terenu gdje će sigurno imati ogromnu podršku, tako da će Everton sigurno ići na jednom od mojih listića. Čekam sastave pa ćemo vidjeti. Siguran sam da barem mogu do jednog gola stoga sam to i predložio. Opstanak je u pitanju i vjerujem da će dati sve od sebe da ostvare sva tri boda. Nadam se da će Lampard znati složiti sastav uprkos izostancima. Kvota na Everton je u padu bila je 2.10, a sad je 1.83.

prije 9 minute, IzudinB said:

Pa s obzirom da im je pobjeda prijeko potrebna, mislim da će ići po sva tri boda, ali nisam baš siguran da li će to i ostvariti, jer je Crystal Palace u dobroj formi. Međutim, ne bih propustio igrati na pobjedu ekipe kojoj su prijeko potrebni bodovi i to na domaćem terenu gdje će sigurno imati ogromnu podršku, tako da će Everton sigurno ići na jednom od mojih listića. Čekam sastave pa ćemo vidjeti. Siguran sam da barem mogu do jednog gola stoga sam to i predložio. Opstanak je u pitanju i vjerujem da će dati sve od sebe da ostvare sva tri boda. Nadam se da će Lampard znati složiti sastav uprkos izostancima. Kvota na Everton je u padu bila je 2.10, a sad je 1.83.

Da i ja čekam sastav, a i gledat ću utakmicu prije nego odigram. Da vidim kakvo bude stanje na terenu. Ili neću ni dirati to.

prije 1 minutu, fic said:

Da i ja čekam sastav, a i gledat ću utakmicu prije nego odigram. Da vidim kakvo bude stanje na terenu. Ili neću ni dirati to.

Svakako treba pratiti i uživo što ću i sam uraditi, a na jednom od svojih listića sam odigrao sve utakmice iz Premier lige na oba daju, a uz to dodao i Hertha-HSV oba daju. Nekako imam osjećaj da će biti golova na obje strane terena na svim ovim utakmicama, ali to sam odigrao za minimalan ulog koji mi nije žao izgubiti. Nakon zaista nevjerojatne sezone u kojoj ni kvota 1.20 nije bila sigurna, ništa nije nemoguće. Samo oprez sa ulozima što god odigrao :D

prije 8 minute, fic said:

Problem kod Evertona i Burnleya što imaju dosta izostanaka u svojoj momčadi, a i znamo da kod Engleza nema puštanja kao u drugim ligama.

Osobno sam stavio za manji ulog da Leeds United neće ispasti iz lige. Koef. u bet365 je lijepih 2.00 tečaj.

Malo sam išao navijački ali opet Leeds će nakon dužega vremena imati veći broj igrača na raspolaganju treneru.

Trebao bi se i Bamford vratiti u posljednjoj utakmici. Naravno dosta ovisi i večerašnja utakmica Aston Villa - Burnley. Ako Villa uspije uzeti pobjedu Leeds će ovisiti onda sam o sebi u nedjelju.

Sigurno večeras ako Everton ne uzme svih tri boda i da će njima vrlo opasno biti u nedjelju protiv Arsenala.

Vidjet ćemo večeras kako će odigrati, ako oba dvije momčadi večeras kiksaju onda ćemo u nedjelju gledati napetu završnicu za ostanak u premierligi.

SRETNO!

prije 56 minute, Leedsfan said:

Problem kod Evertona i Burnleya što imaju dosta izostanaka u svojoj momčadi, a i znamo da kod Engleza nema puštanja kao u drugim ligama.

Osobno sam stavio za manji ulog da Leeds United neće ispasti iz lige. Koef. u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je lijepih 2.00 tečaj.

Malo sam išao navijački ali opet Leeds će nakon dužega vremena imati veći broj igrača na raspolaganju treneru.

Trebao bi se i Bamford vratiti u posljednjoj utakmici. Naravno dosta ovisi i večerašnja utakmica Aston Villa - Burnley. Ako Villa uspije uzeti pobjedu Leeds će ovisiti onda sam o sebi u nedjelju.

Sigurno večeras ako Everton ne uzme svih tri boda i da će njima vrlo opasno biti u nedjelju protiv Arsenala.

Vidjet ćemo večeras kako će odigrati, ako oba dvije momčadi večeras kiksaju onda ćemo u nedjelju gledati napetu završnicu za ostanak u premierligi.

SRETNO!

Uh meni je to premali tečaj da Leeds ne ispada. Volio bih da oni ostanu, ali nisam baš optimističan. Samim time što im je ostala jedna utakmica. Ovise i o drugima, a i Everton i Burnley mogu danas pobjediti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use