Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_57.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.5. u 20:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Frankfurt - Rangers Oba tima daju gol (1.75) bet365

Frankfurt i Rangers igraju finale Europske lige. Obje momčadi su prošle kroz velike prepreke kako bi ušle u ovaj posljednji susret u drugom najboljem europskom natjecanju. A nakon što su prešli cijeli ovaj put, neće biti voljni vratiti se kući praznih ruku, barem ne bez žestoke borbe.

Za Frankfurt je ovo više od samo europskog finala, jer su završili katastrofalno u njemačkoj ligi. Završili su tek na 11. mjestu na tabeli i nemaju drugog načina predstavljati Bundesligu u Europi sljedeće sezone, osim ako ne osvoje Europsku ligu. Zbog toga mislim da motivacije u njihovoj ekipi neće nedostajati. Imaju i potrebno samopouzdanje nakon velike pobjede protiv Barcelone, koja je definitivno bila favorit za osvajanje ovog natjecanja. Nijemci su u nizu od tri utakmice bez poraza, a postigli su gol u osam od posljednjih 10 utakmica. Zbog toga i jesu favoriti kladionica po kvoti 2.30 u bet365 kladionici.

Kada je Rangers u pitanju, oni su imali dobru sezonu, unatoč tome što su im titulu oteli najveći rivali Celtic. Momčad je završila na drugom mjestu na tabeli škotskog premiershipa, zaostajajući četiri boda ispod prvaka. No, krivnja se može svaliti samo na njihovu lošu formu u prvoj fazi sezone, zato što su pred kraj stvarno bili u dobrom nizu nastupa i postizali su dosta golova. Trenutno su u pobjedničkom nizu i bit će odlučni u namjeri da osvoje ovaj prestižni trofej kao ekipa izvan prvih pet europskih liga.

Rangersi su u nizu od četiri pobjede, a pritom su postigli ukupno 11 golova. Također imajte na umu da su postizali golove u osam od posljednjih deset utakmica. Očekujem zanimljivo finale sa golovima na obje strane terena. Malu prednost dajem njemačkoj ekipi. Sretno!

Eintracht Frankfurt:Trapp; Toure, Ndicka, Tuta; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Kamada, Hauge; Borre

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic; Kamara, Lundstram, Jack; Kent, Aribo, Wright

Screenshot_69.png

Izvor: bet365

Partizan vs Buducnost, polufinale Aba League, jedinica, kvota 1,25-1,30

Prvo da napisem, da nisam bas najsigurniji u pobedu domace ekipe, ali sam zato veeeeoma siguran u dvojku kao kuca na Tottenham protiv Norwicha u nedelju, pa bih danasnji post poceo mojom istorijskom recenicom od ponedeljka; “... pocnite jos juce da uplacujete na dvojku kao kuca po kvoti od 1,30 na nedeljni mec Tottenhama protiv Norwicha jer ta kvota do nedelje nece preci 1,20-1,22 ...”

Kvota na pevce je, necete verovati, 1,22 a pobeda Partizana bi trebalo da bude samo jedan od oho-hooo doublova koji ne smete propustiti, sa pobedom Tottenhama.

O Partizanu bi trebalo pisati petnaest stranica teksta u danasnjem postu, a i to bi bilo malo. Zato cu ih uporediti sa ekipim Psg, i to ce zapravo biti i danasnja analiza. Ko misli da je ove sezone Psg imao koristi od seljacine iz Rosaria, a i svi oni koji misle da je Partizan ove sezone imao koristi od Zeljka Obradovica bi trebalo ozbiljno da se zapitaju za svoje mentalno  zdravlje. U Partizanu niko ne sme nista da kaze Obradovicu, jer svi znaju ko je on. Ja nisam vecina, nikada se nisam bojao ni nasih administratora, pa zasto bih se bojao jednog Zeljka Obradovica. Dakle, slusaj me Obradovicu, ako citas nas Forum:

U sexy, sportu i kockanju, minuli rad se ne vazi. To sto si ti bio u proslosti je jedna stvar, a kako si vodio zavrsnice meceva protiv turaka i Buducnosti u Podgorici je sasvim druga stvar. Da su ti zavrsnice meceva na ta dva meca, a i onaj protiv Cedevite, bili diplomski ispiti na bilo kojoj trenerskoj akademiji, ti bi jos uvek bio siromasni student sa prve godine.

Sve u svemu, Partizan ima ubedljivo bolji roster, duplo duzu  klupu, igraju kod kuce, dvorana je rasprodata i kada bi se sportom bavili naucnici a ne neobrazovana polupismena stoka, ovo bi bila jedinica kao kuca. Imajuci u vidu kakav potres u klubu je izazvala istorijska eliminacija Partizana iz EuroCupa od turaka, ako bi iskusni igraci Buducnosti odigrali mirno i pametno, ovo bi mogla da bude dvojka kao kuca. Ako na utakmici bude odlucivao kvalitet, a ne psiha, glava ili seljacki mentalitet, spavajte kao bebe do pocetka meca, jer Aba League se igra zbog beogradskih govana i njihovih finalnih utakmica, drugi razlog za postojanje lige ne postoji. 

prije 16 sati, IzudinB said:

Frankfurt - Rangers Oba tima daju gol (1.75) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Frankfurt i Rangers igraju finale Europske lige. Obje momčadi su prošle kroz velike prepreke kako bi ušle u ovaj posljednji susret u drugom najboljem europskom natjecanju. A nakon što su prešli cijeli ovaj put, neće biti voljni vratiti se kući praznih ruku, barem ne bez žestoke borbe.

Za Frankfurt je ovo više od samo europskog finala, jer su završili katastrofalno u njemačkoj ligi. Završili su tek na 11. mjestu na tabeli i nemaju drugog načina predstavljati Bundesligu u Europi sljedeće sezone, osim ako ne osvoje Europsku ligu. Zbog toga mislim da motivacije u njihovoj ekipi neće nedostajati. Imaju i potrebno samopouzdanje nakon velike pobjede protiv Barcelone, koja je definitivno bila favorit za osvajanje ovog natjecanja. Nijemci su u nizu od tri utakmice bez poraza, a postigli su gol u osam od posljednjih 10 utakmica. Zbog toga i jesu favoriti kladionica po kvoti 2.30 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici.

Kada je Rangers u pitanju, oni su imali dobru sezonu, unatoč tome što su im titulu oteli najveći rivali Celtic. Momčad je završila na drugom mjestu na tabeli škotskog premiershipa, zaostajajući četiri boda ispod prvaka. No, krivnja se može svaliti samo na njihovu lošu formu u prvoj fazi sezone, zato što su pred kraj stvarno bili u dobrom nizu nastupa i postizali su dosta golova. Trenutno su u pobjedničkom nizu i bit će odlučni u namjeri da osvoje ovaj prestižni trofej kao ekipa izvan prvih pet europskih liga.

Rangersi su u nizu od četiri pobjede, a pritom su postigli ukupno 11 golova. Također imajte na umu da su postizali golove u osam od posljednjih deset utakmica. Očekujem zanimljivo finale sa golovima na obje strane terena. Malu prednost dajem njemačkoj ekipi. Sretno!

Eintracht Frankfurt:Trapp; Toure, Ndicka, Tuta; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Kamada, Hauge; Borre

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic; Kamara, Lundstram, Jack; Kent, Aribo, Wright

Screenshot_69.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Meni se za ovu utakmicu sviđa specijalna oklada kod Unibeta a to je da će biti više od 24,5 prekršaja na utakmici. 

Granica uopće nije velika a ono što je dodatni plus je i da se u obzir uzimaju i eventualni produžeci koje mislim da je lako moguće da i vidimo. Ako utakmica ode u produžetke over prekršaja bi morao biti pogođen dok mislim da je dosta izgledno da vidimo 25+ prekršaja i u 90 minuta. 

Ulog je velik pa očekujem dosta profesionalnih prekršaja i zaoštravanje u drugom poluvremenu, ovisno o kretanju rezultata. 

prije 2 sati, Goksim said:

Meni se za ovu utakmicu sviđa specijalna oklada kod Unibeta a to je da će biti više od 24,5 prekršaja na utakmici. 

Granica uopće nije velika a ono što je dodatni plus je i da se u obzir uzimaju i eventualni produžeci koje mislim da je lako moguće da i vidimo. Ako utakmica ode u produžetke over prekršaja bi morao biti pogođen dok mislim da je dosta izgledno da vidimo 25+ prekršaja i u 90 minuta. 

Ulog je velik pa očekujem dosta profesionalnih prekršaja i zaoštravanje u drugom poluvremenu, ovisno o kretanju rezultata. 

Jeli ima ova oklada u bet365 kladionici?

prije 16 minute, Goksim said:

Nema nažalost ali imaju u ponudi broj kartona, udaraca i druge specijalne oklade

bet365 ima odličnu ponudu za NHL i NBA playoff i to tko prolazi dalje. 

Šteta, ali dosta dobar prijedlog!….osobnog sam mišljenja da bi mogli gledati veceras pogotke na oba dvije strane mreža.

Oba dvije momčadi gaje ofanzivnu igru, a kako je veliki ulog u igri ne vjerujem da će se igrati zatvoreno. Pobjednik EL ide direktno sljedeće sezone u LP.

Tako da ćemo sigurno veceras gledati jednu vrlo zanimljivu utakmicu. Koja god momčad prva povede možemo za očekivati veći broj prekršaja i sigurno po još koji gol na utakmici.

Na zalost, utakmica polufinala Aba League izmedju Partizana i Buducnosti je odlozena za nedelju, jer sutra pocinje FinalFour Euroleague u Beogradu, pa su svi hoteli i dvorane zauzete, a i bilo bi malo seljacki da svi tenkovi koji su postavljeni oko dvorane u slucaju da Buducnost pobedi, budu pred ocima pristojnog sveta iz Europe, koji su dosli da gledaju Euroleague.

prije 8 sati, Goksim said:

Prošlo zahvaljujući produžetku. Nisu se baš iskazali u regularnom vremenu. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use