Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 62 - 17.5.-19.5. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Čestitke @LeonardoDrugi i @IzudinB koji će prema svemu sudeći završiti na prvom i drugom mjestu dok će meni vrlo vjerojatno pripasti neslavno posljednje mjesto. Unatoč tome bio je užitak igrati ove sezone. Moj prijedlog za ovo kolo nešto kasnije a i osvrt na cijelu sezonu.

Pravila i format natjecanja za Posljednju šansu sljedeće sezone definiramo zajedno kroz ljeto uzevši u obzir sve prijedloge koje su svi članovi dali. Siguran sam da će sljedeće sezone natjecanje biti još bolje, baš se veselim. :) 

Budući da je pitanje pobjednika u Drugoj ligi riješeno dok i @LeonardoDrugi i @IzudinB u Prvoj ligi imaju 42 pogotka htio bi samo provjeriti sa oba sudionika igra li se Posljednja šansa do 23.5. (još dva) ili 30.5. kada je vikend finala Lige Prvaka (još 4 kola).

U oba slučaja izuzetno je izgledno da ću biti posljednje plasniranti tako da mi je cilj samo razjasniti situaciju u borbi za prvo mjesto. 

On 13. 10. 2021. at 12:16, Goksim said:

10.11. Tablica se definira na temelju broja pogođenih tipova u toj ligi, neovisno u koeficijentu (pravilo 10.6. mora biti zadovoljeno). Pobjednik Prve lige Posljednje šanse te Druge lige Posljednje šanse biti će sudionik koji je pogodio najveći broj tipova. Drugplasirani će biti sudionik koji ima drugi najveći broj pogodaka u toj ligi te prema istoj logici trećeplasirani...

Ukoliko dva ili više članova imaju isti broj pogodaka kroz cijelu sezonu, imajući na umu da se priznaju samo prognoze prijavljene na forumu u vremenu definiranom člankom 10.5. u obzir će se uzeti koeficijenti odnosno član sa većim prosječnim pogođenim koeficijentom u toj sezoni bio bi bolje rangiran. Faktor koeficijenta vrijedi samo u situacijama gdje dva člana imaju isti broj pogodaka (na ovo možemo gledati kao na gl razliku ukoliko dvije momčadi imaju isti broj bodova na kraju sezone). 

Trenutna tablica te koeficijenti mogu se naći na donjem linku prema kojem trenutno @IzudinB ima prosječni pogođeni tečaj 1,265 a @LeonardoDrugi 1,205. 

Biti će izuzetno zanimljivo pratiti završnicu kao i strategiju gdje se može igrati na sigurnije parove i nadati kiksu drugog protivnika ili igrati na nešto veće koeficijente (tražiti pobjedu sa više golova razlike) i tako poboljšati prosječni koeficijent ("gol razliku"). 

Molim oba natjecatelja prve lige Posljednje šanse da provjere moj izračun. 

Screenshot 2022-05-16 at 12.36.03.png

prije 8 minute, LeonardoDrugi said:

@Goksim   " ... htio bi samo provjeriti sa oba sudionika igra li se Poslednja Sansa do 23.05. ili 30.05. kada je vikend finala Lige prvaka ..."

Sto se mene tice, ostavljam na vama izbor. Imam vec spremne predloge za moj izbor za Poslednju Sansu i u jednoj ili drugoj opciji.

@IzudinB što predlažeš?

Evo i mog izbora za ovo kolo. Za vikend smo imali zanimljiv playoff u NBA-u i NHLu. Čak četiri utakmice su bilue 3:3 u seriji gdje je zadnja utakamica odlučivala, u NHLu su obje otišle u over time. Boston je, rekao bi, očekivano slavio dok je Dallas napravio senzaciju i slavio protiv Phoenixa u stilu. Koeficijent na Doncica i ekipu je bio oko 3,60 a oni su na poluvremenu vodili sa 30 razlike, imali vodstvo i od 40+ poena te slavili sa nstvarnih 30+ poena. Koeficijent na to je bio, vjerojatno blizu 1.000.

Flamengo - Universidad Catolica 1 (1,22) bet365

Screenshot 2022-05-17 at 01.54.35.png

prije 13 sati, LeonardoDrugi said:

@Goksim   " ... htio bi samo provjeriti sa oba sudionika igra li se Poslednja Sansa do 23.05. ili 30.05. kada je vikend finala Lige prvaka ..."

Sto se mene tice, ostavljam na vama izbor. Imam vec spremne predloge za moj izbor za Poslednju Sansu i u jednoj ili drugoj opciji.

@LeonardoDrugi budući da se @IzudinB nije izjasnio a utakmica Southampton - Liverpool je u tijeku i trenutno je na poluvremenu rezultat 1:1 te su svi ishodi mogući predlažem da odigramo, uključujući ovo, još četiri kola odnosno da kolo 27.5. - 30.5. kada se igra finale Lige Prvaka bude i posljednje kolo ove sezone. 

prije 45 minute, Goksim said:

@LeonardoDrugi budući da se @IzudinB nije izjasnio a utakmica Southampton - Liverpool je u tijeku i trenutno je na poluvremenu rezultat 1:1 te su svi ishodi mogući predlažem da odigramo, uključujući ovo, još četiri kola odnosno da kolo 27.5. - 30.5. kada se igra finale Lige Prvaka bude i posljednje kolo ove sezone. 

prije 14 sati, LeonardoDrugi said:

Izvinjavam se što se ranije nisam izjasnio, slažem se da igramo do kraja mjeseca i da za finale Lige prvaka bude posljednje kolo. Sretno svima.

• IzudinB changed the title to 1. PŠ - Kolo 62 - 17.5.-19.5. (Uto-Čet)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use