Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

08.01.2010.

Majstor

Recommended Posts

Fedex-Kolja

h2h:11-1

prava poslastica od meča...moram priznat da kad sam vidio ždrijeb da sam očekivao taj rasplet i da je danas moj bet Kolja...koeficjent je ogorman i možda i dosta nerealno postavljen. Nedavno su odigrali meč i Kolja ga je nadigrao u svim segmentima,da ga roger nije mogao pogledati u oči nakon meča. Kolja od pred kraj prošle sezone igra strašan tenis. na čemu temmeljim bet nije samo to nego i činjenica koja stoji a to je da Roger ne igra više lako protiv top 4,5 igrača i vidljiv je grč na licu i određeni strah! ne dolazi amo tako do bp a fh i bh znaju gadno letit van. gledao sam u Dohi njegove mečeve i nemogu reć da je odigrao nešto strašno kad Rochus,Korolev i Gulbis nisu prava mjerila još je i jućer bilo muke s Gulbisom. Ma ruku na srce ni Kolja nije imao nešto ekstra igrače Kukushin,Q i jućer Karlo ali Kolja je jućer odigrao odličan meč. Karlo je trupac al nije lako igrat protiv servera. u tb prvog Kolja je okrenuo 2-4 i uzeo set. Gledao sam malo meč i Kolja je igrao dobro, bez ponuđene bp i servis na visokih 86%! Meč protiv rogera je uvijek rizik za klađenje ali kof i Koljino znanje ima value. Očekujem od Kolje kao i u Londonu da servira dobro, vrši pritisak na Roger servis. Kolja može odlično gađat svoj dvostruki bh, fh isto dobar, servis ima sve. Puno toga će istrač i vratit, a udarci su mu jaki i duboki tako da po meni Kolja dobar bet danas...

HL @ 2,85 4/10

HL +4,5 @ 1,6 7/10

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bravo Kolja

Medvescak - Jesenice 1

Medvescak je odigrao dvije dobre utakmice, međutim nije slavio u niti jednoj od njih. Imali smo ih prilike gledati na hrt-u kada su vodili protiv graza i primili gol 4 sekunde prije kraja utakmice. U produžetcima su izgubili. Onda su na gostovanju prije par dana vodilii 2:0 i 3:2 da bi također na produžetke izgubili.

Motivacija i publika je na njihovoj strani, vjerujem da će dobiti danas...

-6,5/Hrvatska - Austrija 2

Gledao sam Austriju protiv Njemačke i koef. na Njemce je bio 1,07 a slavili su samo sa jednim golom razlike. Ok imali su i vecu prednost na poluvremenu, ali Austrijanci nisu tako naivni. Jučer smo mogli vidjeti da se naši uigravaju i da rezultat nije primaran. Paze se ozljeda, traže se...  Sumnjam da će baš rasturiti Austrijance, a i naši rijetko kada pokriju hendikep...

evo mene natrag društvo...krećemo ozbiljno u lov na pare  ;D

-4,5/Federer R.-N.Davydenko 2 @ 1.60 HL

Došli smo i do polufinala, u Dohi su ostali Federer, Davydenko, Troicki i Nadal. Očekuju nas dva lijepa meča, a posebno će biti zanimljiv ovaj između Federera i Davydenka. Susret između broja 1 i broja 6 svjetskog tenisa. U međusobnim susretima Federer vodi 12:1 i da sudimo samo prema tome, rekli bi mnogi – lagana pobjeda Federera po @1,55. No imao je Federer i 12:0 protiv Soderlinga, pa je izgubio meč (nažalost, ne ulazi u službenu statistiku jer je bila egzibicija). Isto tako je Federer imao 12:0 protiv Rusa, pa ga Davydenko pobijedio na mastersu u Londonu sa 6:2,4:6,7:5. Federer je u 1/2 finale Dohe došao preko Ch.Rochusa, Koroleva i Gulbisa. Samo mu je Gulbis uspio uzet set. Davydenko je pak prošao preko Kukushkina, Chiudinellija i Karlovića, bez izgubljenog seta. Iako je Federer favorit u ovom meču, mislim da Davydenko ima veći motiv. Sigurno želi dokazati da ona pobjeda u Londonu nije bila slučajnost. Do sada je odigrao odlično, servis odličan, kretanje još bolje, a popravio je i igru na mreži. Tako da mislim da se Federer neće lagano provesti danas i pobijediti sa više od 4 gema razlike…

Tenis,(M),Doha,tvrda podloga

15:20 Federer-Davydenko 1 @ 1.48 iFortuna

Ovde se tek nema sta napisati,o ovoj dvojici igraca se ama bas sve zna.Federer 1.igrac svijeta trenutno,na svim podlogama odlican,naravno.Imao mali pad u formi,Nadal ga skinuo sa 1.mjesta,ali Federeru se to ocigledno nije svidjelo,stisnuo i vratio se na presto.Previdjaju strucnjaci da ce ove sezone pasti skroz,cak na 3.mjesto,ali o tom po tom,treba i njega pitati za misljenje.Ovde za sad dosta dobar,1.kolo izbacio Rochusa,6:1,6:2,u 2.kolu dobio Koroleva,6:2,6:4,te u proslom kolu mali problemi protiv odlicnog Gulbisa,6:2,4:6,6:4.Imao je Federer u tom mecu padove,nadams e da ce ih danas svesti na minimum.Davydenko trenutno 6.igrac svijeta,takodje svestran,na svim podlogama dobar,cak za jednu stvar svestraniji od Federera,voli namjestiti mec i uzeti pare vise nego ista.Zato je nezahvalan za kladjenje,ako je on favorit.Nikad ne znas sta mu je u glavi.No,zavrsetak prosle sezone mu je bio odlican,osvojio masters,ove godine dobro krenuo na ovom turniru,u 1.kolu dobio Kukushkina,6:2,6:0,u 2.kolu  savladao dobrog Chiudinellia,6:3,6:4 i u proslom kolu prvi veliki test,Karlovic,7:6,7:6.Ne moze protiv servisa Davydenko ocigledno,a Federer izmedju ostalog i dobro servira.Medjusobno igrali 13 puta,Federer u nizu 12 pobjeda i Davydenko na ovom mastersu prosle sezone svoju jedinu pobjedu ostvario.Vjerujem da Fedexa taj poraz pece i da danas ide po osvetu

evo mene natrag društvo...krećemo ozbiljno u lov na pare  ;D

Baš mi je drago da si se aktivirao...  ;)

Btw. spomenimo da se upravo vozi ženski spust gdje je Vonn napravila 1,00 prednosti u odnosu na konkurenciju i to ćže joj biti treci spust ove sezone (a do sada su i bila samo 3 spusta). Sutra se ponovo vozi spust na istoj stazi...

Ako bude tečaj oko 2,20-2,50 (a suumnjam d aću toliko naći) toplo preporučujem da se odigra...

Danas nisam igrao jer sam htio vidjeti dali joj se oporavila ruka od ozljede od prije 10ak dana, ali kada je tako potukla konkurenciju očito je sve u redu...

Btw. spomenimo da se upravo vozi ženski spust gdje je Vonn napravila 1,00 prednosti u odnosu na konkurenciju i to ćže joj biti treci spust ove sezone (a do sada su i bila samo 3 spusta). Sutra se ponovo vozi spust na istoj stazi...

Ako bude tečaj oko 2,20-2,50 (a suumnjam d aću toliko naći) toplo preporučujem da se odigra...

Danas nisam igrao jer sam htio vidjeti dali joj se oporavila ruka od ozljede od prije 10ak dana, ali kada je tako potukla konkurenciju očito je sve u redu...

Riesch +0,39

od NHL-a danas mislim da treba igrat ovo:

Calgary - Columbus 1

Buffalo - Toronto  1

Calgary kod kuće igra dosta dobro u zadnje vrijeme, često igraju undere i to se nebi usudio igrat jer nemogu stalno igrat under utakmice, a očekujem njihovu pobjedu pa mi je ovo realno za odigrat...dok pobjeda Buffala nad torontom je već standard i tradicija, naravno ni oni ne mogu njih stalno pobjeđivat no ove sezone buffalo ima 4-0 u međusobnim tekmama i mislim da su izostanci Grabovksog i Komaserika dosta bitni i da toronto koji je u zadnjoj tekmi ptoriv philadelphie ponovno pokazao lošu igru u obrani nemože nešto ozbiljnije napravit buffalu koji u zadnjih 5 utakmica ima svih 5 pobjeda...

Medvescak - Jesenice 1

Medvescak je odigrao dvije dobre utakmice, međutim nije slavio u niti jednoj od njih. Imali smo ih prilike gledati na hrt-u kada su vodili protiv graza i primili gol 4 sekunde prije kraja utakmice. U produžetcima su izgubili. Onda su na gostovanju prije par dana vodilii 2:0 i 3:2 da bi također na produžetke izgubili.

Motivacija i publika je na njihovoj strani, vjerujem da će dobiti danas...

58:26 PP1 5:5

Baš su "MEĐEDI"

Treba li reći da su vodili 5:2...

-6,5/Hrvatska - Austrija 2

Gledao sam Austriju protiv Njemačke i koef. na Njemce je bio 1,07 a slavili su samo sa jednim golom razlike. Ok imali su i vecu prednost na poluvremenu, ali Austrijanci nisu tako naivni. Jučer smo mogli vidjeti da se naši uigravaju i da rezultat nije primaran. Paze se ozljeda, traže se...  Sumnjam da će baš rasturiti Austrijance, a i naši rijetko kada pokriju hendikep...

Na poluvremenu su Austrijanci vodili. 10min prije kraja je još bila egal utakmica i nevjerojatno je šta se zbivalo zadnjih 10 minuta. Austrijanci kao da nisu niti bili na terenu... ???

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use