Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 61 - 13.5.-16.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Ukrajina pobjeđuje na Eurosongu 2022 (1,33) bet365

Zbog cijele geopolitičke situacije a i zanimljive pjesme, ovo mi je ogroman zicer. Već više dana se spremam napisati detaljnu analizu oko ovoga što sam na kraju nažalost propustio napraviti. Ubuduće neću toliko komplicirati i stavljati sam sebi očekivanja da analiza mora biti izuzetno detaljna jer se vjerojatno i u par rečenica moglo objasniti najosnovije.

Uplaćivao sam ovu okladu prije više od mjesec dana kada je koeficijent bio 2,10. Do prije polufinala je bio oko 1,70, pao na 1,50 da bi sada pobjeda Ukrajine bila svega 1,33. 

Nikad u povijesti Eurosonga ankete nisu davale takvu prednost jednoj zemlji niti je koeficijent bio toliko nizak. 

Screenshot 2022-05-13 at 13.17.15.png

Virtus Bologna vs Pesaro, Play Off  italijanske lige, pobeda domacina preko minimalnog kliznog handicapa (2,5) kod kladionice bet365 po kvoti od 1,20

Ovo je prva utakmica italijanskog  Play Off-a koja se igra u Bologni, gde je Virtus bio prvoplasirani u regularnom delu prvenstva. Protivnik je Pesaro, krs od tima, koji se na jaja dovukao do osmog mesta na tabeli. Osnovna kvota na domacina je 1,10 sto cu svakako napasti agresivno, osnovni handicap je 12,5 a ja sam izabrao najnizu mogucu kliznog granicu handicapa od 2,5 kod velikog bet365 nadajuci se da ce Virtus biti dovoljno motivisan da dobije barem tri razlike.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use