Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 61 - 13.5.-16.5. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Nema Dinama još u posljednjoj šansi😁. Neću ni ja. Idem i posljednji put u sezoni sa Hajdukom koji me nije iznevjerio ove sezone pa Hajduče nemoj ni za kraj.

Hajduk - Istra 1 1,2

Hajduk pobjedom drži još barem dan otvoreno prvenstvo iako je jasno da će Dinamo u nedjelju riješiti sve. Tu je i osiguranje druge pozicije u prvenstvu ispred Osijeka. Tako da motiva za nova 3 boda je dovoljno.

Screenshot 2022-05-13 at 13-16-54 Pretvori užitak u dobitak!.png

Kao što sam rekao prije par kola da bi mogli gledati odluku u posljednjem kolu za prvaka Rumunjske.

D470BFC3-AD2C-4AAA-BF88-2DE4E5D6471B.jpeg.4dcac8d38d3076fbcb728811d388cf95.jpeg

Ovdje ocekujem pobjedu Steaue Bukurešt i sigurno u posljednjem kolu odluku o prvaku ćemo gledati.

Samo da napomenem kako se bliži kraj P.Š. evo jedan od mene prijedlog da P.Š sljedeće sezone krene nešto ranije tipa 01.09. ili možda cak 01.08. ako se slažu administratori foruma a i ostali članovi foruma.

Svidja mi se prijedlog od kolege @IzudinB da nakon tri kola tko ne predloži svoj tip da ga se diskvalificira iz natjecanja.

LP!

On 13. 05. 2022. at 14:44, Leedsfan said:

Kao što sam rekao prije par kola da bi mogli gledati odluku u posljednjem kolu za prvaka Rumunjske.

D470BFC3-AD2C-4AAA-BF88-2DE4E5D6471B.jpeg.4dcac8d38d3076fbcb728811d388cf95.jpeg

Ovdje ocekujem pobjedu Steaue Bukurešt i sigurno u posljednjem kolu odluku o prvaku ćemo gledati.

Samo da napomenem kako se bliži kraj P.Š. evo jedan od mene prijedlog da P.Š sljedeće sezone krene nešto ranije tipa 01.09. ili možda cak 01.08. ako se slažu administratori foruma a i ostali članovi foruma.

Svidja mi se prijedlog od kolege @IzudinB da nakon tri kola tko ne predloži svoj tip da ga se diskvalificira iz natjecanja.

LP!

Ubi nas steaua glupa ala bas ...

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use