Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.5. u 20:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Hej kolege sa Foruma, 

danas nema posta, nema analize, nema prognoze, nema nista.

Ovo je moj post broj 500 i povodom ovog istorijskog dana, cestitacu sam sebi.

@LeonardoDrugi svaka ti cast sto si za sve ove godine izdrzao i preziveo sve administratore, sve drugoligase iz Poslednje Sanse, i sve ostale kolege sa Foruma. 

Southampton - Liverpool | Pobjeda Liverpoola barem jedno poluvrijeme ili čista dvojka (1.22) (1.40) bet365

Čini se da sudbina želi da Liverpool osvoji četverostruku krunu na najdramatičniji način. Osvojili su EFL kup protiv Chelseaja nakon maratonskog izvođenja penala i još jednom su morali pobijediti istog protivnika u finalu FA kupa, na isti način, kako bi osvojili svoj drugi trofej ove sezone. I kao dodatni blagoslov, lider Manchester City je odigrao neočekivani remi protiv West Hama u posljednjem susretu, što će Redse dovesti na jedan bod razlike, ako ostvare pobjedu u ovom susretu. Nakon toga u posljednjem kolu sve je moguće.

1.png

Izvor: bet365

U međuvremenu je Southampton bio jedna od najgorih momčadi u engleskoj ligi, a još uvijek nisu matematički osigurali opstanak, s obzirom da Burnley ima šest bodova manje sa dva kola preostala do kraja. Potreban im je barem bod kako bi lagodno i bez pritiska ušli u posljednje kolo sezone. U slučaju da Burnley pobijedi obje utakmice, a Southampton izgubi, onda bi definitivno bili u problemu, jer im je i gol razlika vrlo blizu. Zbog toga ću pored pobjede sa kvotom predložiti i sigurniji par sa pobjedom u barem jednom poluvremenu sa kvotom 1.22 u bet365 kladionici. Domaćini također imaju dugi niz loših nastupa, a primali su i dosta golova.

Southampton je izgubio sa 3-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Brentforda. U nizu su od tri utakmice bez pobjede, a izgubili su tri od posljednja četiri susreta. Primili su dva ili više golova u svim ovim utakmicama.

S druge strane, Redsi su na gostovanju protiv Aston Ville ostvarili pobjedu od 2-1, a potom nastavili sa trijumfom u FA kupu. Neporaženi su u 47 od posljednjih 50 utakmica i imaju izvrstan rezultat u međusobnim omjerima sa Southamptonom. Uključen nam je i Early Payout ako igramo pobjedu u bet365 kladionici koja računa okladu dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike.

Southampton: McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud; Redmond, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi; Broja, Adams

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Konate, Tsimikas; Keita, Milner, Jones; Diaz, Firmino, Jota

Screenshot_59.png

Screenshot_41.png

Izvor: bet365

Niko na planeti nije bio većina fan Arsenala od mene,bio sam najveci topnik koji hoda planeti cak sam na mature u osnovoj skoli otisao u dresu Arsenala ( Henry 14 ofc O2), odlaskom Wengera vremenom shvatam  da u stvari ja ne volim klub koji mi je trenutno samo drag,nego volim filozofiju fudbala najvećeg trenerskog maga uz fergusona na planeti zemlji. Sampionsku generaciju koju je napravio  tad od nikakvih novaca je vjerovatno najbolja u historiji nogomet. Niz od 49 utakmica uzastopnih bez poraza vjerovatno nikad neće biti oborena što se tiče liga petice.  Henry,Cole,Campbell,Lauren,Viera,Edu (Seaman),Petit,Pires,Ljunberg,Gilberto,Bergkamp,Wiltord,Adams,Paurlor. Svi ti igrači nisu vrijedjeli kao  npr danas pisljivi Werner ili  Bale ... plakao sam kada su izgubiti finale LP-a od barce iz moje perspektive bili su bolji tim ali pisljivi Belleti presudi jednom fantastičanom timu. Recimo filozofija je naći igraca primjer: Clichy kupljen za 400 hiljada -prodan za 22 miliona. Skauting najjači  ikad. Čitava momcad sampionska kupljena za 1 km kroz 2 godine vrijednost iste 400 miliona. Vrhunski trener,skaut , ekonomista.ostavio Je toliko pisljivom Emeriju I Arteri da  trose novac na budale koje nikada ne bi trebali da se bave fudbalom, sreća njihove je mjesto rođenja gdje ti država dopusta da budeš što želis. Arsenal je pao na tako niske grane da prosto ne može mozak da mi pojmi kako artera može objasniti nekome svoju strategiju kad on istu nikada nije razumio.  Bio je prosjecan igrač u Evertonu a ispod prosjecan u Arsenalu. Jeli karta bila što je sjedio kao jedan od pomocnika Guardiole,kojim kriterijima danas se biraju teneri? Kako neko može biti trener  ili sudac ako fudbal  nikad nije igrao profesionalno ili amaterski a mnogo je takvih danas. Dok sam navijao za Wengera shvativsi kasnije hiljade km sam izgubio klađenja se na Arsenal od 2008 na ovamo sa tim sam stao otkako je Arsen otišao.  Čovjek koji nikad nije htio davati silne novce za igrace jer nije mogao prihvatiti da neko ko ganja loptu treba biti toliko placen poput ciganske nacije Brazilaca,Paraguayaca ili ti ga kompletne juzne Amerike.

Malo je ozbiljnih klubova - individualaca koji ne igraju radi novca nego iz ljubavi zaista je malo takvih,kada pišem o nima sjetim se Novaka,Nadala,Jamesa,Bryanta I još malog broja njih. Na takve ljude se treba kladiti ali na njima je presmjesna kvota kojom u sustini ništa ne dobijas.  Možeš imati najbolju informaciju svijeta I opet nije nikakva garancija da će proći. Odmah da kažem nisam igrao na arsenal samo sam imao potrebu ovo da napišem. Hvala 

Nakon onog 0/2 nogometa jučer, danas lagano bez divljanja. Ne treba pred Roland Garros i ove košarkaške završnice sve baciti u vodu. Ali ovoga Ramosa Vinolasa moram uzeti po 1,5 tečaju. Igra protiv Australca O'Connella i to na zemlji. Valjda mu je želja  nakon 3 poraza nekoga i pobjediti. I uz njega ću uzeti Cachina kojeg je @unkdy postavio u posljednjoj šansi. To su kvalifikacije za Roland Garros. Igra protiv Nagala, to bi na zemli Argentinac trebao pobjediti.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use