Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 16.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak2.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.5. u 20:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Sampdoria - Fiorentina 2 (1.83) bet365

Fiorentina se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli što joj na kraju sezone omogućuje ulazak u sljedeće izdanje Konferencijske lige. Imaju savršenu priliku osigurati šesto mjesto koje će im donijeti ulaznicu za Europsku ligu sljedeće sezone, jer imaju utakmicu manje i bod manje od Rome koja je napravila ogroman kiks protiv Venezije u subotu.

Zbog toga će ova posljednja dva susreta biti najvažnija ove sezone. Fiorentini ide u korist i to što igraju protiv Sampdorije koja je u katastrofalnoj formi i koja se nalazi na donjem dijelu tabele. Pored toga imaju loše rezultate u međusobnim susretima sa Fiorentinom.

Sampdoria je izgubila sa 2-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv lazija. Također su bez pobjede u 15 od posljednjih 20 utakmica, dok su čak prošli i niz od pet poraza tijekom tog perioda.

S druge strane, Fiorentina ima veliko samopouzdanje nakon što je upisala pobjedu od 2-0 protiv Rome, koja je jedan od konkurenata za šestu poziciju. Momčad će sada biti odlučna da maksimalno iskoristi taj kiks tima iz Rima, tako da ovdje očekujem pobjedu i nova tri boda po kvoti 1.83 u bet365 kladionici koja nam također daje Early Payout, te ako Fiorentina povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Vieira; Candreva, Rincon, Thorsby, Sabiri; Caputo

Fiorentina: Terracciano; Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Gonzalez, Cabral, Saponara

Screenshot_38.png

Izvor: bet365

Newcastle - Arsenal Oba daju gol (1.66) bet365

Arsenal se sada suočava sa teškom završnicom sezone. Bili su na pravom putu da osiguraju ulaznicu u Ligu prvaka i ponosni plasman među prva četiri nakon dugo godina. Međutim, njihov poraz od velikog rivala Tottenhama oduzeo im je prednost sa samo dva preostala susreta do kraja sezone. Morat će se dobro potruditi kako bi sudjelovali u Ligi prvaka, nakon što je Tottenham preuzeo četvrtu poziciju sa dva boda više sa pobjedom protiv Burnleya u nedelju.

No, još nije sve izgubljeno. Ostvarili su nekoliko sjajnih nastupa ove sezone i imat će potrebno samopouzdanje i odlučnost da ne dopuste da sav njihov naporan rad ode niz vodu. Za to će ipak morati proći kroz preuređeni Newcastle, koji želi napraviti pometnju u vrhu engleskog nogometa. Od nove godine su u ritmu, a njihovih nekoliko poraza na tom putu došlo je protiv nekih od najboljih momčadi u Engleskoj.

Ovo će definitivno biti zanimljiva utakmica. Topnici očajnički žele pobjedu, jer o tome ovisi njihova budućnost u Ligi prvaka. U međuvremenu, Svrake se mogu proslaviti ako klubu iz Londona uskrate ulaznicu u Ligu prvaka.

Očekujem žestok susret sa golovima na obje strane terena po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Newcastle je izgubio sa 5-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Manchester Cityja. Zapravo su ostvarili pobjedu u četiri od posljednjih šest utakmica i u šest od posljednjih sedam nastupa na domaćem terenu.

S druge strane, Topnici su na gostovanju izgubili sa 3-0 protiv Tottenhama. Ali prije toga su bili u nizu od četiri pobjede. Imajte na umu da su pobijedili u pet od posljednjih osam gostovanja. Sretno!

Newcastle: Dubravka; Trippier, Lascelles, Burn, Targett; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wilson, Saint-Maximin

Arsenal: Ramsdale; Cedric, Tomiyasu, White, Tavares; Xhaka, Elneny; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Nketiah

Screenshot_39.png

Izvor: bet365

Posto je danas ponedeljak i uglavnom dan za, ili odmor, ili pripremu za kockanje u sledecem weekendu, preporucio bih svim kolegama sa Foruma tri stvari.

Jedna je da cuvate novac u narednih sedam dana, jer ce vam sigurno trebati za Roland Garros koji pocinje za samo sedam dana, 22.05 a za koji verujem da ce biti spektakularan. Kvote za pobednika su vec izbacene, ali kladionice jos uvek ne znaju sta da rade sa Alcarazom, posto njega nema (za sada) u ponudi. U trenutku dok vi spavate kao bebe (ponedeljak 02,10 casova) a ja se spremam za ludilo Roland Garrosa, kvote na pobednika su; Djokovic 2,62 Nadal 3,25 a treceg favorita nema, vec u ponudi stoji "ostali" po kvoti od 2,75 sto bi verovatno trebalo da bude mlada spanska senzacija. Ako neko sa Foruma zeli da uplati na bilo koga iz obicne grupe gradjana, gubitnike epskih razmera i neizlecive bolesnike poput Shapovalova (kvota 67,00), Rubleva (kvota 34,00), Sinnera (kvota 26,00) Zvereva (kvota 15,00) ili Tsitsipasa (kvota 7,00) mozda bi mogli da se dogovorimo da uplatite meni, a ja bih vas isplatio u slucaju da neko od tih pajsera istorijskih razmera, osvoji tako tezak turnir.

Druga preporuka je da cuvate novac za spektakularne zavrsnice, u borbi za opstanak u italijanskom i engleskom prvenstvu. Za racunice u zavrsnici engleskog prvenstva ce vam trebati pamet nuklearnog fizicara, jer ako su Norwich i Watford vec odavno ispali, ekipe Burnley, Leeds i Everton ceka pravi horor. Leedsu je preostala samo jedna utakmica, u nedelju i to u gostima kod bezbriznog i zayebanog Brentforda, Evertonu su preostale dve utakmice, u cetvrtak kod kuce sa Crystal Palacom, i u nedelju u gostima kod Arsenala, a kako igraju, ne znam gde misle da uzmu bodove. I Burnley ima jos dve utakmice, u cetvrtak u gostima kod Aston Ville, pa u nedelju kod kuce sa Newcastlom. Ne znam kako Leeds misli da se spasi ispadanja, ali znam da ce navijacima tog kluba trebati lekovi za smirenje pred poslednje kolo, ako im je nesto od lekova za smirenje uopste preostalo nakon jucerasnjeg gola u 90+2 minutu za izjednacenje protiv Brightona, pa jos kod kuce. Sta tek reci za zavrsnicu italijanske lige, osim da kvote za poslednje kolo jos nisu izasle, posto kladionice moraju da sacekaju da vide kako ce se klubovi dogovoriti u jednoj tako lopovskoj zemlji kao sto je Italija, u zemlji gde je bilo moguce da bivsi premijer zemlje (Berlusconi) pravi orgije sa maloletnicama, i to nezaboravne orgije epskih razmera. Venezia je vec ispala, kao i Genoa, i to nakon 27 godina, i prosto je neverovatno sta su oni sebi dozvolili, dok ce za opstanak Salernitana koja ima dva boda vise od Cagliarija, igrati kod kuce sa Udineseom, i odmah da vam napisem da su tenkovi vec postavljeni ispred stadiona, u slucaju da Udinese povede na utakmici. Cagliari u poslednjem kolu ide u goste vec prezaljenoj Veneziji. Kada sam vec kod Serie A, moram malo da se udaljim od teme i da vas pitam nesto. Volite li tuzne price? Volite li price sa nesrecnim krajem? Ako je vas odgovor da, imam jednu jaaaaaako tuznu pricu za sve vas. Pred pocetak sezone sam sumanuto uplacivao na Juventus kao pobednika takmicenja. Nakon sto sam pametno procenio, i to veoma brzo, da od tih quraca nece biti nista, mudro sam uplacivao na Inter, cak i sa novcem koji nije bio moj. I ne samo to, cak sam ih vezivao sa Glasgow Rangersima kao pobednicima skotskog prvenstva, ili sa Juventusom kao pobednikom kupa. Ako mislite da je tuznim pricama, odnosno pricama sa nesrecnim krajem, ovde kraj, vama je potreban ozbiljan lekarski pregled. Uplate na Juventus, a kasnije nakon mudre procene da se prebacim na Inter, i uplate na Inter tokom sezone, su prava mala maca naspram svih uplata tokom sezone, da ce Salernitana na kraju sezone ispasti. Kako sada stvari stoje, sedam dana pred poslednje kolo u Serie A, cini mi se da cu leto provesti na konzervama i vodi, koje sam poceo da spremam kada su zli rusi napali Ukrajinu. Kada sam vec kod juznjaka iz Salerna, samo da napisem da su oni tek pre deset dana prvi put u sesoni izasli iz zone tri poslednjeplasirane ekipe, odnosno da su iz zone tri poslednjeplasirane ekipe izasli dvadesetak dana pre zavrsetka prvenstva. Salernitana u poslednjih sedam utakmica ima cetiri pobede (od koje su dve u gostima), tri neresena ishoda i nula poraza. Inace, u poslednjih sedam utakmica cak je i jedan Bayern imao poraz, a Real Madrid cak dva. Ako vas zanima kako je to moguce, moracu prvo da vam jednoga dana napisem kako je bilo moguce da premijer jedne takve zemlje poput Italije pravi orgije sa maloletnicama, i da vam napisem kako je bilo moguce da u njima nije ucestvovao samo onaj koji je zurio na autobus. Tek nakon toga cete biti spremni za pricu o tome kako je bilo moguce da se Salernitana, najgora ekipa u Evropi, spase ispadanja.  Ne znam zasto sve ovo pisem u dnevnom Topicu od ponedeljka, verovatno zato sto sam pod stresom, a osim vas, kolega sa Foruma, nemam nikoga kome sve ovo da ispricam. Hej, umalo da zaboravim, na prekjucerasnjoj utakmici protiv Empolija, u gostima, juznjacima iz Salerna je dosudjen penal u 84-om minutu. Ja sam pao na opkladi da ce Salernitana na kraju sezone ispasti, i ko me yebe zbog toga, ali ko yebe i sudiju Massu, jer je sigurno i on pao na kladionici igrajuci suvu dvojku na Salernitanu, cim je dosudio penal u 84-om minutu. Verovatno je hteo da osim novca koji je primio za namestanje, uzme lako i brzo zaradjen novac igrajuci cistu dvojku na goste. Ko ga yebe sto je pao na kockanju, a ko ga yebe i sto je mislio da su argentinci ljudi, a ne stoka (juznjak, polupismeni argentinac Perotti, usao u igru u 80-om minutu, a u 84-om promasio penal za pobedu Salernitane, i to petu iz sedam utakmica, sto nema ni ManCity)

I na kraju, da se, konacno, vratim na trecu preporuku. Pocnite jos juce da uplacujete na dvojku kao kuca, po kvoti od 1,30 na nedeljnom mecu Tottenhama protiv Norwicha. Ta kvota do nedelje nece preci 1,20-1,22, Tottenhamu je ostala jos samo ta jedna utakmica u sezoni, imaju dva boda vise od Arsenala, utakmicu vise, ali i bolju gol razliku (u medjusobnim utakmicama Arsenal dobio kod kuce 3:1, Tottenham dobio kod kuce 3:0) dok Arsenala cekaju dve utakmice, danas kod Newcastla, te za sest dana kod kuce sa Evertonom, koji je u govnima preko glave.

Po meni se isplati igrat na Djokovic 2.70 za RG, skoro je na 100% po formi i ne vjeruem da ga mali moze dobit na 3 setova, iako sam fan Rafe ima hronican problem sa stapalo i bice ovo prvi RG u koji ulazi a da nije osvojio turnir ili igrao finale na sljaci, ne dajem mu sanse realno ali videcemo.

Rezultati su fantasticni u zadnje i tenis prolazio fenomenalno prosli tjedan, sada krecu kvale koji mi se i ne svidaju bas al igracu laganije ovaj tjedan ima i masters u CS GO pa ispratit jedan listic ponedeljnicki.

FaZe po formi najbolji tim u svjetu i svi mape im odgovaraju trebali bi lagano dobit, G2 su imali lose rezultate al u zadnje proigrali i vec se uklapaju kao tim, vjeruem da ce dobit danas iako mogli bi izgubit protivnicku mapu, a moze se desit i lagani 2-0 ako Niko i Monesy upadnu u ritam.
Od tenisa igram na solidni sljakera Molcan koji saraduje sa Vajdu i mislim da ga preuzeo kao trener, vrlo zahvalan teniser i ne vidim kako ga veteran Tsonga moze ugrozit osim neko scenario gde se nalozi i uz publiku cisti linije, Martinez igra protiv japanac na sljaci dovolno govori o taj mec, ovaj Wataanuki jest da dobio Tabernera ali spasio 10/11 bp nece se to ponovit.

image.png.58b44d32f9536293f6fc15fce33f9126.png

Evo ima i danas zanimljivih parova. @unkdy je već postavio listić. Meni se sviđaju 2 nogometa na koje su tečajevi dobri:

Koper - Radomlje 1 1,5

Koper ima priliku postati prvak Slovenije. Imaju lošiji međusobni omjer od Maribora pa im 4 boda ne bi trebala biti dovoljna u ove zadnje dvije utakmice, nego moraju ići po pobjede. Pod uvjetom da Maribor pobjedi zadnju utakmicu. Osvojili su kup prije 4 dana, a sada je prilika za dvostruku krunu. Inače ne pratim baš slovensku ligu, dugo je nisam ni igrao. No, ako sam zadnja dva vikenda uzimao Maribor moram i ekipu koja ovisi sama o sebi i igra na domaćem terenu protiv protivnika koji nema rezultatski imperativ. Te još po ovom tečaju.

Prvo sam mislio igrati samo Koper, ali uočio sam i Željezničar

Željezničar - Radnik 1 1,45

Radniku treba čudo, svih 9 bodova u preostala 3 kola i da konkurenti ne osvoje ništa (Posušje) ili manje bodova (Rudar) no jasno je da je Radnik ispao iz lige. Sa druge strane Željo ima neke utakmice manje i može još prema gore na tablici. No, razlog zbog čega ovo igram je jer se danas na utakmici obilježava sjećanje na preminulog Ivicu Osima. Mislim da će zbog toga biti veći motiv kod domaćina. Također Željo je i prije na svome terenu dolazio do 3 boda protiv Radnika kada pogledate njihove međusobne susrete.

Lijep pozdrav! 🙂

Od tenisa double Gasquet 1,57+Delbonis 1,28  5/10 bet365 

Ovaj double mi se najviše svidio danas, ima hrpa RG, ali im nekako ne vjerujem po 1. kolima kvala, za sad koliko vidim dosta rezultata je očekivano. Ovako triple A. Fils 1,44, Popko set, J. Menezes set 3-4/10

U srijedu,četvrtak Kielce 1,25+Barca 1,20(rukomet) +Golden State 1,44 5/10 bet365 

Sretno ! :)

Sretno momci u novom tjednu,naravno sa što više dobitnih tiketa! :)

Btw.. Ukrajina 2,75 bilo u livu i nisam imao mud.. da odigram bar za 60e,nisam ni pratio te sisteme glasanja kao što nisam ni gledao Eurosong). Svaka čast Goksimu i svima koji su uzeli pare, na odlično prijedlogu! 😀

EDIT: double won :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use