Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 15.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja4.png6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.5. u 20:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Osijek-Lokomotiva

Necu reci da se Osijek raspao, ali nije ni jako daleko od toga. Zadnja tri kola ne znaju za pobjedu, prije toga su na jedvite jade sa 2:1 i 1:0 pobijedili Dragovoljac i Slaven. Bjelica se svađa sa upravom, ispali su iz borbe za naslov prvaka, treci su, gotovo pa sigurno ostaju treci na kraju.

S druge strane, dolazi im Lokomotiva koja igra jako dobro, zadnji put je poražena na Poljudu od Hajduka prije 7 kola, mlada momcad koja igra rastereceno i lijepo za oko.

Moram probati X2 @2.6, a +1,5 po @1.6 mi je i za jaci ulog jer Osijek vec dugo nikoga nije razvalio. 

U jedinoj utakmici u Osijeku ove sezone Osijek je bio bolji sa 3:1, gubili su 1:0, drugi i treci pogodak su zabili u 86. i 96. min

GL

Tottenham vs Burnley oba po barem jedan žuti i broj kartona 2,5 više. Kvota 1.41 kot bet365

Šta reči za ovo utakmicu? Oboji trebaju bodove. Tottenham za 4.mesto a burnely za ostat u najbolji ligi na svetu. Mislim da nece tottenham ovo lagano dobit (vec u 1.poluvrijemenu). Na utakmici ocekujem borbu za svaku loptu. Mislim da bi ovo trebalo proci brez problema, i napast cu tu agresivno

Premier liga

Tottenham - Burnley (13:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (4.47)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 1.86

A1.png

Aston Villa - Crystal Palace (15:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.69

A2.png

Leeds - Brighton (15:00) bet365
Sudac: Mike Dean (3.25)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.92

A3.png

Watford - Leicester (15:00) bet365
Sudac: Jarred Gillett (3.88)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.49

A4.png

West Ham - Manchester City (15:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.68)
Prosjek ekipe 1: 1.28
Prosjek ekipe 2: 1.14

A5.png

Wolves - Norwich (15:00) bet365
Sudac: Tony Harrington (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.39

A6.png

Everton - Brentford (17:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.58

A7.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Ath. Bilbao - Osasuna (19:30) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (4.53)
Prosjek ekipe 1: 2.28
Prosjek ekipe 2: 2.22

B1.png

Atl. Madrid - Sevilla (19:30) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.32)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.39

B2.png

Betis - Granada (19:30) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.72

B8.png

Cadiz - Real Madrid (19:30) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.83)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.06

B3.png

Celta Vigo - Elche (19:30) bet365
Sudac: Mario Melero López (4.31)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 2.69

B4.png

Getafe - Barcelona (19:30) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.17
Prosjek ekipe 2: 2.47    

B5.png

Levante - Alaves (19:30) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (5.44) 
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 2.28

B6.png

Mallorca - Rayo Vallecano (19:30) bet365
Sudac: José Munuera Montero (4.73)
Prosjek ekipe 1: 2.86
Prosjek ekipe 2: 2.81

B7.png

Villarreal - Real Sociedad (19:30) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.68)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 1.89

B9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Bologna - Sassuolo (12:30) bet365
Sudac: Davide Ghersini (3.71)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.42

C1.png

Napoli - Genoa (15:00) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.18)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.36

C2.png

AC Milan - Atalanta (18:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (6.23)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.22

C3.png

Cagliari - Inter (20:45) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.89

C4.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 15.5. u 02:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Tottenham - Burnley 1 (1.33) bet365

Utakmica uskoro počinje. Spursi su se popeli na peto mjesto i odlučni su po svaku cijenu osigurati ulaznicu za Ligu prvaka. U dobroj su formi u nedavnim utakmicama, nakon što su u prošlom kolu pobijedili svog direktnog rivala u borbi za četvru poziciju. Također su remizirali protiv Liverpoola, što je umanjilo šanse momčadi Jurgena Kloppa za osvajanje naslova ove sezone. Igraju na domaćem terenu protiv ekipe koja se bori za opstanak. Očekujem pobjedu Tottenhama.

Zvanični sastavi: 

Tottenham: Lloris, Davies,. Dier, Sanchez, Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon, Lucas Moura, Son, Kane

Burnley: Pope, Taylor, Collins, Long, Lowton, Roberts, Cornet, Brownhill, Cork, McNeil, Barnes.

West Ham - City 2 (1.45) bet365

I ovdje se nema što mnogo reći. Građani idu po titulu Premier lige. Igraju protiv sedmoplasiranog West Hama koji nije baš u formi u posljednje vrijeme. Čekićari su primili dosta goova u proteklih nekoliko utakmica. Imaju i loš međusobni omjer protiv Cityja.  City je u prošlom kolu ostvario pobjedu od 5-0 protiv Newcastlea. Također su pobijedili pet od posljednjih šest utakmica, a neporaženi su u 32 od posljednjih 35 utakmica.

Cagliari - Inter 2 (1.44) bet365

Inter također juri titulu, bodovi su im prijeko potrebni. Imaju dva boda manje od Milana koji ima tešku utakmicu protiv Atalante koja se također bori za mjesto u Europi i ovo je savršena prilika za Inter da pređe na prvu poziciju. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, a na gostujućim terenima su među četiri najbolje momčadi u ligi. Imaju samo dva poraza u gostima ove sezone, jedan je stigao protiv Bologne prije dva kola, a drugi je bio protiv Lazija u listopadu prošle godine. Očekujem pobjedu Intera po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Na sve tri utakmice nam je uključen i Early payout u bet365 kladionici. Sretno svima danas.

Screenshot_34.png

Izvor: bet365

Dns igram ovako pa tko hoce neka poprati Leeds vise od 11.5 prekršaja...dns moraju pobjediti za umrijeti... Milan-Atalanta vise od 4.5 kartona derbi gdje Milan igra za prvaka a Atalanta se bori za Europu...sudac Orsato odlican za kartone ... Villarreal-Real Sociedad borba za Europu gdje pobjedom Villarreal preskace Sociedad vise od 4.5 kartona sudac Fuertes...

prije 3 sati, Matan21 said:

Dns igram ovako pa tko hoce neka poprati Leeds vise od 11.5 prekršaja...dns moraju pobjediti za umrijeti... Milan-Atalanta vise od 4.5 kartona derbi gdje Milan igra za prvaka a Atalanta se bori za Europu...sudac Orsato odlican za kartone ... Villarreal-Real Sociedad borba za Europu gdje pobjedom Villarreal preskace Sociedad vise od 4.5 kartona sudac Fuertes...

Leeds završio na 16 prekršaja. Seria A će danas biti zanimljiva...

Rezime dana. Napravio sam glupost sa Tottenhamom. Mislio sam ga gledati uživo, ali upao mi je neki roštilj i onda sam prije utakmice odigrao da će dati više od 1 gola. Uz to dodao Dinamo i gol Milana. Računao sam da će biti otvoren susret s obzirom da i Burnley treba bodove. Uz to zaboravio sam totalno na @Leedsfan i njegovu drugu portugalsku ligu. Vidim Casa Pia razbila 5:1, a tečaj je bio čak 1,65.

Uspio sam veliku većinu vratiti uživo. Na gol Leedsa dosta sretno u 90-toj i drugi Citya. I maloprije HSV drugi gol kojem pobjeda treba za doigravanje za prvu ligu. Sad mi je plan gledati Milan i ako dobro uđu u utakmicu odigrati njih uživo.

Glavni listić bi trebao biti Dinamo i Cluj, a ukupni tečaj ta dva para ide preko 1,5. Cluj bi danas pobjedom osvojio Rumunjsko prvenstvo. Protivnik je dobar, treća ekipa lige. Ali njima je utakmica nebitna što se rezultata i pozicije tiče. Dakle Cluj bi pred svojim navijačima trebao osigurati titulu. Zanima me @Leedsfan što ti misliš s obzirom da si Rumunje znao postavljati?

Dinamo daje gol u oba poluvremena

Ista oklada kao i sa Hajdukom jučer. Tečaj je manji, barem u bet365 gdje je 1,6. Dinamo danas pobjedom uzima prvenstvo. Šibenik ima slabiji drugi dio sezone. Primili su 71 pogodak u 34 kola, samo 3 manje od posljednjeg Dragovoljca. Šibenik i za ovu utakmicu ima problema sa obranom. Očekujem ovdje gol Dinama i u prvom poluvremenu te da u drugom potvrde pobjedu.

prije 44 minute, fic said:

Rezime dana. Napravio sam glupost sa Tottenhamom. Mislio sam ga gledati uživo, ali upao mi je neki roštilj i onda sam prije utakmice odigrao da će dati više od 1 gola. Uz to dodao Dinamo i gol Milana. Računao sam da će biti otvoren susret s obzirom da i Burnley treba bodove. Uz to zaboravio sam totalno na @Leedsfan i njegovu drugu portugalsku ligu. Vidim Casa Pia razbila 5:1, a tečaj je bio čak 1,65.

Uspio sam veliku većinu vratiti uživo. Na gol Leedsa dosta sretno u 90-toj i drugi Citya. I maloprije HSV drugi gol kojem pobjeda treba za doigravanje za prvu ligu. Sad mi je plan gledati Milan i ako dobro uđu u utakmicu odigrati njih uživo.

Glavni listić bi trebao biti Dinamo i Cluj, a ukupni tečaj ta dva para ide preko 1,5. Cluj bi danas pobjedom osvojio Rumunjsko prvenstvo. Protivnik je dobar, treća ekipa lige. Ali njima je utakmica nebitna što se rezultata i pozicije tiče. Dakle Cluj bi pred svojim navijačima trebao osigurati titulu. Zanima me @Leedsfan što ti misliš s obzirom da si Rumunje znao postavljati?

Iskreno da ti kažem, nebih se iznenadio da danas i Cluj prospe bodove. Jučer su me ovi iz Steauea totalno raspizdili!!.

Zato danas nisam ništa igrao, evo Chaves je sve prosuo od one prošle utakmice i fulanoga penala u 97 minuti!

Danas su izgubili i tko zna možda ispadnu u doigravanju, ali šta je tu je…prošlost se nemoze Vratit!

Sta god budeš igrao, nemoj uplaćivat za veće pare!

SRETNO!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use