Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

7.1.

mukijaran

Recommended Posts

berrer-robert 1

davydenko-karlovic 1

khimki-milano 1

ulog srednji

Sretno. Za Davidenka mislim da prolazi. U Fortuni je 1,35 kao bonus tip...

Visp - Basel 1  1,25

Hokej - Švicarska 2.liga - rijetko kada me oni razočaraju i uglavnom su realni rezultati u toj ligi... Visp je definitivno najjača ekipa tamo, i doma ima skor 14 utakmica i 14 pobjeda. Prošlu utakmicu su nakon duuugo vremena izgubili 4:3 (ihgrali su u gostima). Danas igraju protiv predzadnje ekipe koja je skupila par puta manje bodova do sada, protiv ekipe koja im realno ne može parirati. Očekujem uvjerljivu pobjedu Vispa koji je doma besprijekoran...

ATP Doha

13:40 Troicki V.-Kubot L. 1 @ 150 HL

Igra se 1/4 finale danas i sastaju se 29. i 101. igrac svijeta.Troicki je u puno boljoj formi i puno je kvalitetniji igrac od danasnjeg suparnika.U medusobnim susretima Troicki vodi 3-1.Kubot nije neki igrac rijetko kad prode i do 1/4 finala kao na ovom turniru,moze se reci da je i ovo vec uspjeh za njega jer ipak on nije ni igrac medu prvih 100 na rang listi a i nemoze se pohvaliti nekakvim zavidnim igrama i rezultatima.Troicki je jucer bez puno muke sa 6-2 6-2 rjesio Rochusa i nije se previse umorio tako da bi me jako zacudilo da danas ne pobjedi.Uz to sve to danas je njemu ipak Bozic i mislim da bi mu to trebalo biti extra motiv da pobjedi i da ne razocara bas na danasnji dan.

17:30 Karlović I.-N.Davydenko 2 @ 1.35 HL

Drugi par danas isto tenis isti turnir.Igra nas Ivo protiv jednog od najboljih igraca na svijetu.Budimo realni jedino sto nas Ivo ima je servis i to kad ga ide,kad ga nede je totalna rupa i moze izgubit od ama bas svakoga.Davydenko je kompletan igrac dokazao je svoju kvalitetu u zadnje vrijeme i da se moze mjeriti i sa najvecima a i nas Ivo nije ni blizu toga da spada u najvece.U medusobnim susretima sva tri puta na tvrdoj podlozi je pobjedio Davydenko i mislim da tu se nema sta puno pisati.Nas Ivo je rupa od igraca i Davydenko bi ga danas po mom misljenju trebao potrgati bez puno muke.Jedino ako Ivo bude servirao strasno onda mozda dode do tie break-a ali tu prica zavrsava i ode Ivo doma.Sretno svima i puno ugodnih dana i ljepsih budenja i manje zivota pod pritiskom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use