Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.5. u 23:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Aston Villa - Liverpool 2 (1.44) bet365

Liverpool se suočio sa velikim neuspjehom u posljednjoj utakmici u Premier ligi, nakon što su remizirali sa Tottenhamom. To je utjecalo na njihove šanse za osvajanjem titule. Ostali su na drugoj poziciji, ali su sada tri boda ispod Manchester Cityja. Ne preostaje im ništa drugo nego da nastave pokušavati. Ovog utorka igraju protiv Aston Ville, koja je do sada imala prilično razočaravajuću sezonu.

Aston Villa je smještena na sredini, ali s obzirom na razinu talenta kojeg imaju na raspolaganju, definitivno bi to moglo biti mnogo bolje. Redsi će biti željni iskoristiti lošu formu Aston Ville, posebno s obzirom na poraz od 7-2 koji su pretrpjeli prije dvije godine. Domaćin je pobijedio 1-3 na gostovanju posljednjoj utakmici, ali treba napomenuti da je pobjeda došla protiv Burnleyja.

Bili su bez pobjede u pet od posljednjih sedam utakmica, a pritom su imali niz od četiri poraza. Također su pobijedili samo dva puta na ovom stadionu u proteklih pet mjeseci.

S druge strane, Liverpool je remizirao protiv Tottenhama (1-1) kod kuće prošlog tjedna. No prije toga su bili u nizu od šest pbojeda, a trenutno su u aktivnom nizu od 14 utakmica bez poraza. Jedna su od najboljih momčadi u svijetu cijele ove sezone i mislim da ovdje mogu dobiti jednu ispod-prosječnu Aston Villu. Imamo uključen i Early Payout, te ako Liverpool povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna.

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Chambers, Luiz; Buendia; Ings, Watkins

Liverpool: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Keita, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Diaz

Screenshot_88.png

Izvor: bet365

Za ovaj medjuweekend sam izabrao desetak predloga od kojih barem dva sigurno nece proci, ali vecina hoce. Iz ovog izbora umetnost nije koji predlog izabrati, vec koji izbeci. Ovo je izbor kolega iz Poslednje Sanse plus neke neverovatne ponude iz kladionice bet365;

Bet365 nudi mogucnost da Barcellona u polufinalu FinalFour Euroleague moze da izgubi do 4 razlike po kvoti od 1,25 (handicap 4,5 na njih)

Isto nude i na Virtus da moze da izgubi do 3 razlike po kvoti od 1,22 (handicap3,5 na njih) iako je cela Evropa vec odigrala cistu jedinicu na italiane. 

Monaco u francuskoj ligi, basket, bi trebalo da pobedi Nannter kod  kuce, kao sto bi i Man.City morao do pobede.

Kada bi se igralo na papiru, a ne parketu ili na sljaci Crvena Zvezda bi trebalo da dobije Cedevitu, Barcelona ekipu Bilbao ( spanski basket, Acb liga), Sinner bi trebao da dobije Martineza, Rublev Krajinovica a Norrie domaceg igraca Nardia.

O Partizanu protiv Buducnosti jednostavno ne znam sta da mislim, nakon onog fijaska u Beogradu protiv turaka, iako su jaci (na papiru). 

Ovo je teorija, a teorija kaze, kada bi sve proslo, kladionice ne bi postojale. Ovde je problem samo jedan, koji predlog izbeci. Kvote su smesne, ali ko misli da je lako pogoditi male kvote, uvek moze da se prijavi u Topic Poslednjie Sanse, i to demonstrira svim kolegama na Forumu.

Danas se nastavlja prvo kolo turnira u Rimu meni najzanimljiviji mečevi su Dimitrov, Kecmanovic i Siner. Dimitrov igra u sjajnoj formi dva prethodna turnira je ispao od Tsitsipasa u osmini finala i očekujem da ovde prođe prvo kolo protiv Nakashime. Kako je ždrijeb čudan opet ga čeka meč protiv Grka u šesnaesti finala. Schwartzman protiv Krajinovica za očekivati je izjednačen meč jer su obadvojica u odličnoj formi tako da ovde idem na zbroj gemova prvog seta. Martinez mi je iskreno mala nepoznanica jer ga nisam pratio do sad. Zadnja 3 susreta na zemlji ima 3 poraza od lošijih igrača od Sinera i teško da ce danas prekinuti taj negativni niz protiv domaćeg igrača. 

Dimitrov-Nakashima  1  1.35

Schwartzman-Kecmanovic   1.set više od 8.5 gemova   1.30

Martinez-Siner   2   1.25 

Kv. 2.20    SRETNO SVIMA 🍻

Slučajno sam stavio tip za ponedjeljak!!

prije 2 minute, Leedsfan said:

Još se oporavljam od šoka od nedjelje, ali evo jedan par od mene pa tko hoće može ga ispratit.

15415BFA-3C6E-4AFC-9968-F7EE43203D51.jpeg.9323298151cc82e373c254d8591119d4.jpeg

Tip sam predložio i u P.Š. koliko vidim dosta je pao koef. na domaćine, ali mislim da se isplati još igrati.

Znaci domaća momčad ako danas uzme pobjedu biti će u dobroj situaciji za ostati u ligi jer u posljednjem kolu igrat će protiv momčadi koja se takodjer bori za ostanak u ligi, znaci sve je na domaćoj momčadi.

Osim Fuenlabrade još je pet ekipa koja se bori za ostanak u ligi, tako da u posljednja dva kola vrlo lako se može dogodit da druge dvije momčadi ispadnu.

Ocekujem da će ovaj tip proći jedino ako opet neka viša sila ne spriječi i ovaj tip, nadam se da neće!

SRETNO!

😜😀

Granada- Atl.Bilbao preko 5.5 žuti za hrabrije preko 6.

Birnam utakmic jednom za opstanak drugim za izlazam u Europu. Da mogu da izaberem 1 sudca za preko žuti kartona svaki uvjek bi to bio danas nominirani Jose Maria Sanchez Martinez. Zna otići ispod ali jako rijetko.  Skoro uvjek je na prosjeku vise od 5 zutih bio vazan meč ili ne, večeras neće imati izbora. Inače volim sudije što djele puno opomena naravno ako ima materijala za to. Sudija koji dosudi 30 prekrsaja na utakmici a pokaze 2 - 3 žuta da se ja pitam dobio bi zabranu prilazka stadionu od 1kilometar

Partizan - Buducbost abandoned 1.

Partizan mora dobiti ovaj meč kako bi zadrzali prednost domaceg terena što je I bio cilj kroz čitavu sezonu. Imat će ga u svakoj fazi doigravanja kako budu porazili. A inače bolje su momcad od Buducnosti.  Ma da uvjek može nekog nikolica ili kuridzu krenuti šut I odvesti utakmicu za mene u nezeljenom pravcu.  Mi igramo pobjedu domacina jer su za gore navedene stvari šanse jako slabe.

Van de zanschlup- ruud 2 .

Norveznin nije na najvisoj razini inače sljaka njegov omiljena podnoga. Osvojiti je turnir u buenos airesu ne tako davno onda blagi pad forme. Van de igra jako dobar tenis ma da make meceve od top 10 igraca uglavnom gubi.  Mislim  da ruud mora početi igrati na vecem nivou u koliko zeli biti I dalje u top 10 igraca.  Gl

prije 11 sati, Cantona said:

Danas se nastavlja prvo kolo turnira u Rimu meni najzanimljiviji mečevi su Dimitrov, Kecmanovic i Siner. Dimitrov igra u sjajnoj formi dva prethodna turnira je ispao od Tsitsipasa u osmini finala i očekujem da ovde prođe prvo kolo protiv Nakashime. Kako je ždrijeb čudan opet ga čeka meč protiv Grka u šesnaesti finala. Schwartzman protiv Krajinovica za očekivati je izjednačen meč jer su obadvojica u odličnoj formi tako da ovde idem na zbroj gemova prvog seta. Martinez mi je iskreno mala nepoznanica jer ga nisam pratio do sad. Zadnja 3 susreta na zemlji ima 3 poraza od lošijih igrača od Sinera i teško da ce danas prekinuti taj negativni niz protiv domaćeg igrača. 

Dimitrov-Nakashima  1  1.35

Schwartzman-Kecmanovic   1.set više od 8.5 gemova   1.30

Martinez-Siner   2   1.25 

Kv. 2.20    SRETNO SVIMA 🍻

Šteta jedan gem ruši tiket Kecman u prvom setu izgubi 4 servisa za nevjerojat a štaš. Idemo dalje 🍻

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use