Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Ponedjeljak1.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.5. u 23:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Fiorentina - Roma Oba daju gol (1.66) bet365

Roma je u četvrtak navečer ostvarila veliku pobjedu od 1-0 nad premierligašem Leicester Cityjem i plasirala se u finale Konferencijske lige. Talijanska ekipa je prošla sa ukupnim rezultatom od 2-1, nakon remija (1-1) u prvoj utakmici u Engleskoj.

Tammy Abraham je napravio razliku na terenu nakon što je postigao jedini pogodak na utakmici već u 11. minuti na stadionu Olimpico. Momčad Josea Mourinha je tako prekinula niz od četiri meča bez pobjede u svim natjecanjima.

Portugalski trener općenito može biti zadovoljan nastupima svoje mmomčadi u posljednje vrijeme, pogotovo u obrani. Roma će sada imati lijepu priliku pokazati svoju obrambenu igru i u utakmici protiv Fiorentine u gostima.

Fiorentina je ispala iz prvih šest na tabeli Serije A nakon užasnog niza od tri uzastopna poraza. Taj niz uključuje i poraz od Salernitane (2-1 na gostovanju) i Udinesea (0-4 kod kuće).

Glavni problem trenera Vincenza Italiana je nedostatak oštrine u napadačkoj liniji njegove momčadi ovih dana, nakon što je Fiorentina uspjela postići samo jedan gol u prethodna četiri susreta.

Obje momčadi su imale problema sa postizanjem golova u posljednje vrijeme, ali ovaj duel je uvijek donosio visoke rezultate. Posljednji međusobni susreti između ove dvije momčadi su završavali rezultatima 3-1, 1-2, 2-0, 2-1, 1-4. Očekujem da ćemo vidjeti nešto slično i ovdje, gdje smatram da će obje momčadi postići gol po kvoti 1.66 u bet365 kladionici.

Fiorentina: Terracciano; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Gonzalez, Cabral, Saponara

Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla; Maitland-Niles, Cristante, Veretout, Vina; Pellegrini; Afena-Gyan, Abraham

Screenshot_70.png

Izvor: bet365

Nastavak pravljenja doublova, parova koji ce biti vezani sa utakmicom finala EuroCupa

Nastavljam tamo gde sam stao u subotu, a to je silovanje finalne utakmice EuroCupa izmedju Virtusa i Buraspora, a koje se igra u sredu. Iz danasnje ponude, sa (mozda) pobedom Virtusa cu "upariti" jedinicu kao kuca na mecu muskih doublova na Atp turniru u Rimu izmedju para Krawietz/Mies i italijanskog doubla Arnaldi/Passaro. Kvota je smesna, 1,16 ali boli me qurac, vezano sa (mozda) pobedom Virtusa, ukupna kvota iznosi 1,60. Ovim izborom nastavljam da idem protiv italijanskog bezobrazluka da daju svakakvim budaletinama wild card za ucestvovanje na turniru, i to samo zato sto su domaci igraci. Osim sto je italijanski teniski savez izuzetno bezobrazan, jos su mi gori igraci koji prihvataju takve stvari. Protivnici odlicnog doubla Krawietz/Mies jeste italijanska kombinacija Arnaldi/Passaro za koju uopste necu da trosim tastaturu. Naravno da mogu da padnem, cak i ako mec ne bude namesten, mozda na talasu entuzijazma i domace euforije, ali protiv bezobrazluka nikada nisam imao dilemu da li bi trebalo da ulozim novac.

Mozda bih mogao i da padnem na jedinici na mecu Carreno Busta vs Delbonis, takodje Atp Roma, i to na kvoti od 1,24 (zajedno sa Virtusom 1,70), ali protiv takvih tipova igraca kao sto je Carreno Busta, nikada mi jos nije bilo zao izgubljenog novca, ako bi izgubio. Gledam juce onog neizlecivog bolesnika, psihopatu Zvereva u finalu Atp Madrid-a protiv svetske senzacije Alcaraza; igra veliko finale, pa jos protiv protivnika koji bi trebao da te stimulise, da das sve od sebe, a on kao neka pic#*#*ka, igra kao da nekome cini uslugu sto se uopste pojavio na terenu. Za samo sat vremena trajanja finala i osvojena tek cetiri gema (u drugom setu osvojio cak jedan gem), niti se oznojio, niti pokazao volju, zelju da se pobije, da pobedi, da se barem bori, da barem pruzi kakav-takav otpor, a on ... nista, nula. Gledati govor tela Alcaraza i Zvereva je kao gledati live koncerte Metallice,  Iron Maiden, Guns'n Roses i Cure  i to istovremeno, naspram slusanja poezije nekog pesnika-amatera u nekoj seoskoj vukojebini. Carreno Busta svakako nije najbolji igrac na svetu, ali barem igra sa cojones koji se vuku po zemlji, pa i ako izgubi, kao kladionicarima koji ste polozili novac na njega, nekako vam nikada ne bude zao izgubljenog novca.

Do pocetka meca bi trebalo da odlucim da li da podrzim Opelku, pa jos na sljaci protiv 37godisnjeg Wawrinke po kvoti od 1,35. Amer voli sljaku kao podlogu, isto toliko koliko ja volim administratore, ali je ipak ove godine osvojio turnir na sljaci u Houstonu, i igra u relativno solidnoj formi. Sta tek reci o Wawrinki koji je potpuno nestao iz tenisa, imao nekoliko povreda, pri tome pao na dvesto i neko mesto na Atp listi i koji gotovo da i ne igra, a i to malo sto je igrao, igrao je kao qurac. Na turnirima u Rotterdamu, Dohi, Marbelli i Monte Carlu je lagano ispadao u prvim kolima, a samo Bog zna, sta se desava i o cemu on razmislja u svojoj glavi.

I za kraj, a nema veze sa temom, kolege sa Foruma uzivajte u svakom mecu mlade spanske senzacije Alcaraza, koju sam bas ja prvi predstavio na Forumu, i to jos oho-hoo kada vi niste ni znali sa koliko loptica se igra ta najlepsa igra na svetu. Alcaraz ce, na zalost, pasti onoga trenutka kada pocne da upoznaje svet zena, da ne budem toliki prostak pa da napisem kada pocne da yebe, pa se nadajmo da ce taj trenutak doci sto kasnije, i da ce pad biti sto blazi i sto kraci. Takav potencijal i talenat moze da sjebe samo zena i niko vise, nikakvi protivnici, nikakvi Novaxi, Rafe ili Medvedevi, nikakva slava ili nikakav novac, vec samo zena i nista vise.

Preskačem nogomet u širokom luku od sada pa nadalje. Vraćam se tenisu i prvom kolu Rima nemam puno toga danas pametnog za napisat igram da Djere osvaja set i pobjede Khachanova i Carrena. Djere rutinski odradio kvalifikacije u zadnje vrijeme igra odlicno. Prvo kolo igra protiv Corica i mislim da može i do pobijede. Khachanov me je zadnji put srušio kad je izgubio od Poullia ali dosta puta me ispoštivao zato ide opet na listić protiv  talijana. @LeonardoDrugije već spomenuo Carrena kojem igranje na zemljanoj podlozi itekako odgovara.

Djere-Coric Djere osvaja set 1.20

Khachanov-Zeppieri  1  1.30

Carreno B.-Delbonis  1  1.25

Kv. 1.95      SRETNO SVIMA 🍻

Djere-Coric Djere osvaja set 1.20  ✔️

Khachanov-Zeppieri  1  1.30  ✔️

Carreno B.-Delbonis  1  1.25  ✔️

Kv. 1.95  ✔️✔️✔️  SRETNO SVIMA 🍻

Konačno jedan NoStress tiket sve prošlo lagano Djere odma uzeo prvi set a Khachanov i Carreno rutinski po 2:0 Nadam se da je neko ispratio i nešto zaradio. Sutra je ponuda  odlična nastavljam ujutro🍻

Još se oporavljam od šoka od nedjelje, ali evo jedan par od mene pa tko hoće može ga ispratit.

15415BFA-3C6E-4AFC-9968-F7EE43203D51.jpeg.9323298151cc82e373c254d8591119d4.jpeg

Tip sam predložio i u P.Š. koliko vidim dosta je pao koef. na domaćine, ali mislim da se isplati još igrati.

Znaci domaća momčad ako danas uzme pobjedu biti će u dobroj situaciji za ostati u ligi jer u posljednjem kolu igrat će protiv momčadi koja se takodjer bori za ostanak u ligi, znaci sve je na domaćoj momčadi.

Osim Fuenlabrade još je pet ekipa koja se bori za ostanak u ligi, tako da u posljednja dva kola vrlo lako se može dogodit da druge dvije momčadi ispadnu.

Ocekujem da će ovaj tip proći jedino ako opet neka viša sila ne spriječi i ovaj tip, nadam se da neće!

SRETNO!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use