Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak2.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak3.png4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak4.png5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak5.png6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.5. u 23:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Inter - Empoli 1 + više od 1.5 gola (1.22) bet365

Branitelji naslova suočeni su sa perspektivom koje su se najviše bojali. Možda im ne smeta toliko što su sada na drugom mjestu na tabeli, ali činjenica da je Milan dva boda iznad njih pojest će ih žive. Sa preostala tri susreta očajnički će željeti to prvo mjesto i mislim da će ostaviti srce na terenu za pobjedu. Dobra stvar je što igraju kod kuće i protiv jedne od najlošijih momčadi u ligi u ovom trenutku.

Inter je na gostovanju u posljednjoj utakmici protiov Udinesea upisao pobjedu od 1-2. Također su pobijedili u šest od posljednjih sedam utakmica, a uspjeli su pobijediti u 15 od posljednjih 19 nastupa na domaćem terenu.

Ne samo da Empoli prolazi kroz niz loših rezultata u posljednjih nekoliko tjedana, već su duže vrijeme bili totalni haos u gostima. Primali su dosta golova tijekom tog niza, dok imaju i loš međusobni omjer protiv Intera. Oni su izgbuili u 3-1 na svom terenu proteklog tjedna od Torina. Empoli je bez pobjede u 18 od posljednjih 19 utakmica i na gostovanju su u nizu bez pobjede u devet utakmica. Očekujem pobjedu Intera i više od 1.5 gola po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Ukoliko igrate pobjedu Intera u bet365 kladionici, računa vam se oklada automatski dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike. Sretno svima!

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Dimarco; Darmian, Vidal, Brozovic, Gagliardini, Perisic; Dzeko, Martinez

Empoli: Vicario; Romagnoli, Viti, Luperto, Parisi; Henderson, Asllani, Zurkowski; La Mantia; Di Francesco, Pinamonti

Screenshot_47.png

Izvor: bet365

Levante - Real Sociedad Pobjeda gosta u bilo kojem poluvremenu (1.66) bet365

Levante je do sada bio apsolutno najgora momčad u natjecanju, a sa samo četiri preostale utakmice ove sezone nalazi se na dnu tabele. Moraju stići sedam bodova razlike da bi se čak popeli na posljednje sigurno mjesto na tabeli.

Podrazumijeva se da je ovo gotovo nemoguć zadatak, a to je samo stavilo momčad pod ogroman pritisak. Nemaju što drugo krenuti na taktiku potpunog napada. Međutim, ova momčad jednostavno nema obranu koja bi se mogla prilagoditi ovakvoj strategiji, a gotov sigurno je da će se to izjaloviti.

Upravo će na to računato Real Sociedad. Oni su trenutno šesti na tabeli i ovu sezonu žele završiti barem u top pet ili šest ekipa u ligi. Razlog tome je što je takav završetak obavezan kako bi se osigurala ulaznica u Europsku ligu.

Levante je odigrao remi od 1-1 u posljednjoj utakmici kod Valencije. Primali su dosta golova tijekom cijele ove sezone, a pobijedili su samo tri puta na ovom stadionu u posljednjih 11 mjeseci.

S druge strane Sociedad je na gostovanju proteklog tjedna protiv Vallecana upisao remi od 1-1. Također su bili neporaženi u 16 od posljednjih 21 utakmici, a tako je bilo i u devet od prethodnih 11 u gostima. Imaju jako dobar međusobni omjer protiv Levantea i očekujem da se to i nastavi. Očekujem pobjedu Real Sociedada u bilo kojem poluvremenu na ovoj utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Sretno!

Levante: Cardenas; Miramon, Rober, Duarte, Vezo, Son; Bardhi, Pepelu, Campana; Morales, D Gomez

Real Sociedad: Remiro; Zaldua, Elustondo, Le Normand, Rico; Merino, Rafinha, D Silva; Januzaj, Sorloth, Isak

Screenshot_48.png

Izvor: bet365

Danas cemo malo o futsalu. Hr prvenstvo je došlo do polufinala, finale prije finala igraju Olmissum i Novo Vrijeme te Futsal Pula i Square. 

Futsal Pula je novo ime na nasoj futsal sceni, ali grabi velikim koracima prema vrhu, imaju solidan budget, vodi ih trener Despotović a na treneu je glavni vratar Zarko Luketin.

Regularni dio sezone završili su na drugom mjestu i sa 2:0 izbacili su Universitas. 

S druge strane Square je bio treci i u utorak je igrao majstoricu protiv utsal Dinama i uspio je proci na domacem terenu. Square ima dosta problema sa ozljedama, ne znam da li su 5 utakmica u sezoni odigrali kompletni, i danas imaju nekoliko ozljeda, plus imaju porblema sa kartonima jer je na kraju utakmice u utorak zaiskrilo i podjeljen je crveni golmanu.

Obje utakmice u sezoni završile su pobjedama domacina sa 3:2

Ozljede i kartoni u redovima Squarea, teska utakmica u utorak, put od Dubrovnika do Pule nakon samo tri dana, s druge strane Futsal Pula je odlamarala, domaci teren, sve vuce na pobjedu domacina, nece biti lagana, ali ce biti pobjeda.

Futsal Pula @1.6+

Pozz momci/🙂

(Izvinjavam se ako spamam prijedloge, ali moram vas pitati, možda nađem adekvatan odg).Ovako, Zna li netko molim Vas gdje ima u ponudi Beach Volleyball Doha? Turnir je počeo jučer, hrpa kvalifikacija, danas preliminary round-a ženskog dijela turnira krenula je od 7h, i nema niti jedan par u ponudi,ni prematch ni u livu. Neshvatljivo mi je da jedan tako veliki turnir 4 stars što je trenutno najjači rang natjecanja u BV, nema niti u jednoj kladi svijeta, ne znam razlog. Pisao sam bet365, ništa nisam postigao. Na Oddsportal samo coolbet ima 1-2 ponudu, s tim kad uđem na njihove stranice nema ništa! Hvala na odgovaru, stvarno mi puno znači. Budući da je BV "moje područje" kao što se može vidjeti iz objava u pod forumu "Odbojka na pijesku" Planirao sam i objaviti neke tipove iz Dohe, ali očito da ništa od toga. :((može slobodno i u inbox, odg,nebitno)

Evo jedna teniska poslastica da je tako nazovem. Finale prije finala u četvrtfinalu 😊 vjerojatno bi Alcarazu bilo lakše da je Gofin jučer izbacio Nadala koji nakon ozljede rebra i pauze ne pruža očekivanu igru na najdražoj podlozi zemlji. Nakon maratona jučer u kojem je Nadal spašavao meč u tiebreaku vidi se da Rafa nije na 100% svojih mogućnosti. Danas idem u glavu pobjedu na mladog Alcaraza čije vrijeme tek dolazi a već sad pokazuje zavidnu razinu igre za svojih tek napunjenih 19 godina jučer mu je bio rođendan ako nekoga zanima😊. Primjera radi prije godinu dana na istome turniru u šesnaestini finala na 18ti rođendan Alcaraza Nadal je prelagano osvojio meč 6:1 6:2 i tada je kvota bila 1.10 na Nadala naravno opravdano a 8.0 na Alcaraza. Šta se promijenilo u ovih godinu dana ostaje nam da vidimo i  uživamo u tenisu danas od 16:00 sati. Ima li ljepšeg poklona za rođendan nego proći u polufinale i to protiv protivnika kao što je Rafa mislim da to treba pitati samo jednu osobu danas. 

Nadal – Alcaraz  2  1.90

SRETNO SVIMA 🍻

prije sat vremena, Cantona said:

Evo jedna teniska poslastica da je tako nazovem. Finale prije finala u četvrtfinalu 😊 vjerojatno bi Alcarazu bilo lakše da je Gofin jučer izbacio Nadala koji nakon ozljede rebra i pauze ne pruža očekivanu igru na najdražoj podlozi zemlji. Nakon maratona jučer u kojem je Nadal spašavao meč u tiebreaku vidi se da Rafa nije na 100% svojih mogućnosti. Danas idem u glavu pobjedu na mladog Alcaraza čije vrijeme tek dolazi a već sad pokazuje zavidnu razinu igre za svojih tek napunjenih 19 godina jučer mu je bio rođendan ako nekoga zanima😊. Primjera radi prije godinu dana na istome turniru u šesnaestini finala na 18ti rođendan Alcaraza Nadal je prelagano osvojio meč 6:1 6:2 i tada je kvota bila 1.10 na Nadala naravno opravdano a 8.0 na Alcaraza. Šta se promijenilo u ovih godinu dana ostaje nam da vidimo i  uživamo u tenisu danas od 16:00 sati. Ima li ljepšeg poklona za rođendan nego proći u polufinale i to protiv protivnika kao što je Rafa mislim da to treba pitati samo jednu osobu danas. 

Nadal – Alcaraz  2  1.90

SRETNO SVIMA 🍻

Lepo je procitati ovakav post. Kolege sa Foruma, uzivajte danas. Ne znam sta moze lepse da vam se desi u zivotu, nego sto je uzivanje u danasnjem mecu. Imacete privilegiju da gledate duel najboljeg ikada i buduceg svetskog broja jedan. Danasnji mec je svakako privilegija gledati. Kladionice su najhumanije organizacije na svetu, jer su ponudile najpostenije kvote na svetu. Pobeda Nadala 1,90, pobeda buduceg broja jedan 1,90 . . . zivele kladionice, zivelo kockanje, najlepsa stvar na svetu. Uzivajte.

Polako se završavaju lige diljem europe tako da se sada može naći iz svake lige poneki par koji je isplativ za igrati.

85264E05-2610-40B4-B862-FD574AA7B8FE.jpeg.f5367c4ddee53735e92b29901e4ffbf2.jpeg

Necu ništa puno komentirati bacite “oko” danas na 2.Švicarsku ligu.

FC Schaffhausen bi danas trebao uzeti tri boda jer u naredna dva kola ima vrlo teške utakmice. Znaci danas im je “must win” utakmica.

SRETNO!

Za ovaj weekend dva najigranija meca u Evropi su, vec sada, a tek je petak, jedinice na Inter i ManCity. Ukupna kvota na ove dve jedinice je oko 1,35 a ako na ta dva predloga dodate i jos jedan svoj izbor, sigurno cete doci do ukupne kvote oko 2,00

Ne znam zasto sam uopste napisao ovaj post, ali kada sam ga vec objavio, neka bude medju ostalim predlozima. Inter bi zaista trebalo da bude jedinice kao kuca, fix weekenda.

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Majko moja... Nadal vs Alcaraz... posle 23 minuta igre, rezultat tek 2:1 ... devet minuta igre za treci gem ... ne postoji zena koja vam moze priustiti orgazam poput ovakvog kao sto je gledanje teniskog meca ova dva spanca 

Učenik je nadigrao učitelja 💪 nadam se da je bar neko odlučio da prepiše ovo i odigra na odličnu kvotu 🍻

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use