Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.5.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja4.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja5.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.4. u 23:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Od golova mi se danas sviđa Arsenal daje 2+. Wwin daje 1.74 na tu opciju. Arsenal ulovio dobru formu, natrpali su Chelsea i United. West Ham je imao europsku utakmicu pa sigurno nisu 100% svježi + imaju uzvrat za par dana u Frankfurtu. 

Marseille-Lyon over 2.5 pogotka. 1.68 u Wwinu. Slična priča kao i kod prvog para, Marseille je imao europsku utakmicu, Lyon u tri prošle ligaška utrpao 12 komada. Mislim da će lagano prebaciti granicu od 2.5 pogotka na ovoj utakmici pa možda čak i 3.5+.

Od  kartona sviđaju mi se parovi: Empoli 4.5+ i Monaco 3.5+

Pozz kockari, danas je finale snookera o,Sullivan vs Trump.

Kladionice favorizirajo o,Sullivana,kvota 1,66. Trump 2,2.

Ja bi ipak ovde stavio Trumpa u malo prednost,mlađi je 

i mislim da mu o,Sulliven "leži" Poslednjih 7 dvoboja ,5 je dobio.

Pošto sam veliki navijač Ronnija, kladit ču se na Trampa.

Ako mi Roni izgubi,barem ču dobit novac za duševne rane.

Pozdrav kolege!!

Danas od mene jedan single tip na pobjedu Celtica protiv Rangersa po 1.80 tečaju u bet365 kladionici.

Mislim da nema bolje situacije nego uzeti pobjedu protiv velikih rivala i time vratit naslov prvaka Škotske.

Prednost ove oklade je što Rangers ima dosta izostanaka u momčadi dok kod Celtica nemaju tih problema, a i  gostujuca momčad igra na dvije fronte u prvenstvu i u Europi.

Igrali su prije par danas vrlo zahtjevnu utakmicu protiv Leipziga gdje su izgubili minimalno 1:0 i opet igraju za nekoliko dana uzvrat gdje imaju još šanse za prolazak u finale EL, tako da je sigurno momčad Rangersa u mislima za tu uzvratnu utakmicu.

Bacite danas i sutra  “oko” na Rumunje. Ocekujem danas da sva tri boda uzme CFR Cluj kao i sutra FCSB. Igra se još par kola do kraja prvenstva.

Cluj danas jednostavno mora ići po sva tri boda, u slučajnosti ako odigraju nerjeseno i sutra Steaua uzme tri boda momčad iz Bukurešta preuzet će prvo mjesto zbog bolje gol razlike.

Mislim da će posljednje kolo odlučit prvaka Rumunjske jer upravo ove dvije momčadi će se susreti u posljednjem kolu, tako da ocekujem pobjede u ovom kolu od oba dvije momčadi.

Evo od mene još jedan tip koji nažalost nisam u mogućnosti igrati jer su lokalne kladionice maknuli taj par iz ponude.

Radi se o utakmici iz 1.Luksemburg lige dvoboj Niedercorn - Benfica, znaci ovdje samo kada vidite trenutnu situaciju na tablici sve će vam biti jasno.

Znaci domaća momčad bori se za poziciju koja vodi u Europu iduću sezonu.

Danas imaju idealnu priliku “iskalit” se na najlošijom momčadi u prvenstvu. Prvu utakmicu su odigrali 1:9 tako da i danas ocekujem jednu vecu pobjedu domaće momčadi.

Možda nećemo gledati tako veliku pobjedu kao prvoj utakmici ali sigurno bi mogli vidjeti minimalno 4 gola na utakmici gdje većinom kladionice daju oko 1.40 tečaj.

Tako tko misli igrati danas listić sa vise parova ovaj par bi se trebao naći danas na listićima kladionicara.

SRETNO!

Everton - Chelsea 2 (1.80) bet365

Everton se trenutno igra sa vatrom. Smješteni su na 18. mjesto na tabeli, a sada realno mogu ispasti u Championship. Preostalo im je šest utakmica do kraja sezone i trenutno imaju pet bodova manje od Leedsa i Burnleya iznad njih koji također imaju i dvije utakmice više od Evertona. Međutim, prolaze kroz težak dio rezultata i imali su težak raspored, kojeg imaju i do kraja ove sezone. Danas igraju protiv aktualnog europskog prvaka.

Chelsea se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli i žele zadržati svoju poziciju. Usporedno su bili u daleko boljoj formi od Evertona i zabili su dosta golova u posljednjih nekoliko mjeseci. A posebno na gostovanju, gdje su bili u izvrsnoj formi. S obzirom na formu Plavaca i očaj Evertona, očekujem veliku pobjedu Chelseaja ove nedelje.

Everton je izgubio 2-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv velikog rivala Liverpoola. Oni su bili bez pobjede u sedam od posljednjih devet utakmica, a iako su poprilično podigli formu kod kuće, još nisu imali priliku igrati protiv Chelseaja koji je dosta kvalitetnija i bolja momčad.

S druge strane, Chelsea je u proteklom kolu ostvario pobjedu protiv West Hama kod kuće. Također su pobijedili u 16 od posljednjih 20 utakmica, a na gostovanju imaju niz od devet pobjeda. Sretno!

Everton: Pickford; Coleman, Mina, Keane, Mykolenko; Delph, Doucoure, Iwobi; Richarlison, Calvert-Lewin, Gordon

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Werner; Havertz

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Milan - Fiorentina 1 (1.61) bet365

Milan bi ove sezone mogao izvesti nemoguće. Sa samo četiri preostale utakmice nalaze se na vrhu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na branitelja naslova Intera. Bili su jedna od najdosljednijih momčadi u talijanskom prvenstvu ove sezone, dok su također postizali dosta golova. Međutim, ovog vikenda im predstoji izazov koji bi mogao poremetiti njihove nade da će osvojiti titulu.

Fiorentina se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli i očajnički želi ući u prvih šest, kako bi  osigurali ulaznicu u neko od europskih natjecanja sljedeće sezone. To im ostaje jedini cilj i aspolutno nemaju što izgubiti, što ih čini vrlo opasnima i Milan ovdje mora biti oprezan.

Budući da je pobjeda neophodna za oba tima, očekuje nas žestok okršaj. Milan je na gostovanju u posljednjoj utakmici ostvario pobjedu protiv Lazija, dok su također neporaženi u 18 od posljednjih 20 utakmica, a pritom su prošli u dva odvojena niza od tri i četiri pobjede.

S druge strane, Fiorentina je izgubila od Udinesea sa 4-0 na domaćem terenu, dok su također u nizu od tri poraza. Napominjem da su u tom procesu primili ukupno osam golova. Kako stvari stoje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.61 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout u bet365 kladionici. Sretno!

AC Milan: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Messias, Kessie, Leao; Giroud

Fiorentina: Terracciano; Odriozola, Igor, Milenkovic, Biraghi; Bonaventura, Amrabat, Duncan; Gonzalez, Cabral, Saponara

Screenshot_3.png

Izvor: bet365

Meni se sviđaju Osijek, Dinamo i Inter. Sve 3 ekipe igraju za vrh lige i tečaji nisu minimalni.

Osijek mi je tu nekako najbolji i imam ga na listiću skupa sa Kielom i Juventusom gdje sam igrao da Juve daje više od gola i to je nekako prošlo protiv jadne Venezie. Osijek igra doma sa Istrom koja nema nikakav rezultatski imperativ, a inače Osijek najčešće pobjeđuje u njihovim dvobojima.

Dinamo bi isto trebao dobiti Lokomotivu, no iako skuplja bodove igra mu je prilično prosječna.

Inter ide Udineseu koji je u zadnje vrijeme skupio dosta bodova. Ipak mislim da nakon kiksa protiv Bologne,  Inter se vraća pobjedama.

Osijek čekam, pa ova dva moguće da ću spojiti. Pričekat ću barem sastav Intera iako nebi trebalo biti iznenađenja. Ostalima prijedlog kombinator 2 od 3 kao sigurniju opciju.

@Leedsfan mi je skrenuo pozornost na Rumunje koje dugo nisam igrao. Njih ću vjerojatno spojiti. Koliko vidim i Cluj i Steaua koja je u formi bi trebali do pobjeda.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use