Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

04,01. ponedjeljak

jaksa

Recommended Posts

Tenis ATP Doha

15:50 Marco Chiudineli-Pablo Lorenzi 1 @ 1.40 Hrvatska Lutrija

Evo konacno je krenula teniska sezona ,danas ima dosta lijepih parova I naravno dosta zicera koji se mogu odigrati na nesto jaci ulog.Jedan od njih je svakako ovaj mec.Sastaju se odlicni Svicarac Marco Chiudinelli I Italijan Pablo Lorenzi.Evo osnovni podatci o ova dva tenisera…

Marco Chiudinelli se nalazi na 56 mjestu na ATP-u,mada on zasluzuje daleko bolji plasman,barem tamo negdje oko 40 mjesta ako nista.Karakteristike Chiudinelliove igre su jako dobar servis I odlicna igra sa osnovne linije.Najdraza podloga mu je Hard,prosle godine je imao nekoliko znacajnih rezultata na trvdoj podlozi,najveci rezultat je naravno 1/2 Basela koje je izgubio od Federera ,tijesno,7:6 6:3,ali u prvom setu je imao cak I set loptu,odservirao je dobar servis ,izasao na mrezu ali ga je onda Fedex majstorski probio I tako prelomio mec u svoju korist.

Na drugoj strani Pablo Lorenzi,Italijan koji se nalazi na 84 poziciji na ATP-u.Karakteristike Lorenziove igre su jako dobri nervi i moze prebacivati do sutra,ali ta igra moze upaliti samo na sljaci.Naravno Italijanu je sljaka omiljena podloga,tu jedino i ostvaruje dobre rezultate.Sezonu je zavrsio porazom od prosjecnog tenisera,Nijemca Benjamina Beckera,izgubio je sa 6:2 6.2,taj mec se igrao na Hardu.Prije toga je ostvario par odlicnih rezultata na Clayu.H2H izmedju ove dva tenisera je 1:0 u korist Svicarca,jedini mec su odigrali prosle godine na Hardu I slavio je Marco sa laganih 6:4 6:3.Danas ocekujem jos laksi zadatakTenis ATP Chennai

13:50 Janko Tipsarevic-Carlos Moya 1 @ 1.45 Hrvatska Lutrija

Evo poceo je I teniski turnir Chennai,veoma jak turnir na kojem ce nastupiti par sjajnih tenisera,titulu brani Hrvat Marin Cilic.Izabrao sam jedan mec u kojem za mene nema dileme,sastaju se Srbin Janko Tipsarevic koji se nalazi na 38 mjestu na ATP-u I povratnik Argentinac Carlos Moya koji se nalazi na 466 mjestu na ATP-u.Ovaj mec sam izabrao iz razloga sto je Tipsa rodjen za ovakvu vrstu podloge,podloga je jako brza,Tipsa ima strasan servis,odlicne udarce sa osnovne,dok na drugoj strani stari lisac Moya koji ima 33 godine I koji jedva hoda tesko da ce moci nesto uciniti protiv Janka.H2H izmedju ova dva tenisera je 1:0 u korist Moye,igrali su 2008 godine na turniru u Cincinatiu I slavio je Moya sa 2:0 po setovima,jako tijesno,7:6 7:5,ali tada je Moya igrao tenis karijere,pobijedio je tada I Rafu,ali sumnjam da ce danas nesto vise moci uciniti protiv jako dobrog Tipsarevica u poslijednje vrijeme.

Lijepe analize. Ispratiti ću navedeno...

Budući da je sam početak sezone sugeriram mali oprez budući da se tek treba vidjeti tko je u kakvoj formi...

U srijedu je slalom muški kao i ski skokovi, pa više od mene možete tada očekivati.

Danas ću odigrati:

Lorenzi, P - Chiudinelli, M

2 1,33

Moya, C - Tipsarević, J

2 1,46

Fognini, F - Karlović, I

2 1,39

Troicki, V - Gimeno-Traver, D

1 1,20

Kunitsyn, I - Čilić, M

2 1,16

;D

Sergij Stahovskij (UKR) - Mihail Južni (RUS) (1 2) Mihail Južni (RUS) ?

Carlos Moyá (ESP) - Janko Tipsarević (SRB) (1 2) Janko Tipsarević (SRB) ?

Fabio Fognini (ITA) - Ivo Karlović (CRO) (1 2) Ivo Karlović (CRO) ?

Taylor Dent (USA) - Gaël Monfils (FRA) (1 2) Gaël Monfils (FRA) ?

Paolo Lorenzi (ITA) - Marco Chiudinelli (SUI) (1 2) Marco Chiudinelli (SUI) ?

Los Angeles Kings kod San Jose Sharks (1 2 (uključujući produžetke i izvođenje kaznenih udaraca)) San Jose Sharks ?

Lijepe analize. Ispratiti ću navedeno...

Budući da je sam početak sezone sugeriram mali oprez budući da se tek treba vidjeti tko je u kakvoj formi...

U srijedu je slalom muški kao i ski skokovi, pa više od mene možete tada očekivati.

Danas ću odigrati:

Lorenzi, P - Chiudinelli, M

2 1,33

Moya, C - Tipsarević, J

2 1,46

Fognini, F - Karlović, I

2 1,39

Troicki, V - Gimeno-Traver, D

1 1,20

Kunitsyn, I - Čilić, M

2 1,16

;D

Hvala "jaksa" za prva dva para ;)

Taylor Dent (USA) - Gaël Monfils (FRA) (1 2) Gaël Monfils (FRA) ?

evo počela je tenis sezona a moji ulozi su 90% na tenisu, tenis igram za najveće uloge pa tako da će bit analiza...

da napoemen da HL ima najbolju razradu za tenis pogotovo na hendie...t+dakle HL ima za game više ili manje ali naravno i kof je sukladan tome...

osobno sam uzeo Denta +4,5, makar  po drugim forumima vidim da je bio i 5,5...ako neko nađe +5,5 nije loše uzet

Goks da ne otvaram rano topic samo da navedem par stvari...HL je izbacila ponudu za muški slalom sljeme za plasman Kostelića...

MJESTO U PORETKU Vrijeme 11 12 13 14 15

Kostelić I.

Sri, 15:15 1,80 4,00 8,00 18,0 3,60

11=1.-5. mjesto, 12=6.-10. mjesto, 13=11.-15. mjesto, 14=16.-30. mjesto, 15=bez plasmana (ne ulazi u drugu vožnju ili ne završava drugu vožnju)

Ugl sviđa mi se da odigram sljedeće: Gregor 1. @ 2,00 + Kostelić 12....pa Gregor 1. @ 2,00+ Kostelić 13...Kostelić 13 singlan i Kostelić singlan 14...

kak ti se to čini na prvu? Kostelić me zanima...jer za Gregora vjerujem da će bit 1. 99%...

Goks da ne otvaram rano topic samo da navedem par stvari...HL je izbacila ponudu za muški slalom sljeme za plasman Kostelića...

MJESTO U PORETKU Vrijeme 11 12 13 14 15

Kostelić I.

Sri, 15:15 1,80 4,00 8,00 18,0 3,60

11=1.-5. mjesto, 12=6.-10. mjesto, 13=11.-15. mjesto, 14=16.-30. mjesto, 15=bez plasmana (ne ulazi u drugu vožnju ili ne završava drugu vožnju)

Ugl sviđa mi se da odigram sljedeće: Gregor 1. @ 2,00 + Kostelić 12....pa Gregor 1. @ 2,00+ Kostelić 13...Kostelić 13 singlan i Kostelić singlan 14...

kak ti se to čini na prvu? Kostelić me zanima...jer za Gregora vjerujem da će bit 1. 99%...

Ja sam danas vec dva puta išao u kladionicu zbog tog para ;) Planirao sam kasnije tokom veceri napisati i detaljniju analizu onoga što planiram igrati (ako budem stigao), ali apsolutno se slažem jer sam tako i ja igrao, s tim da skijaške skokove nisam dirao. 2,00 na Gregora mi je mali koef. a i moram navijati za Koflera koji mi nosi lijep dobitak. Čak u dilemi dali ga kontrirati...hm...

(14. - valuebet velik ;) )

Više o tome kasnije...

a znam da je mali kof na Gregora ali dignuo se,da igrom slučaja nemam Koflera prvog vjerojatno nebi Gregor bio prvi ovak kakve sam sreće Gregor ide na naprvo mjesto...

meni je glupo branit Koflera jer bi onda bio na 0 a ovako sam zadovoljan sa 150 € ako uzme turneju...neću ti ništa sugerirat za tvoje branjenje jer znaš i sam kakv je situacija...

a uvjeren sam da ako Gregor neće bit prvi da će Kofler uzet turneju...al pričekat ću sutra trening i kvale...

a ovo tih @ 18,0 ogroman valuebet

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
    • https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/balkanski-derbi-u-skoplju-slovence-boli-glava-od-otkaza-makedonci-trljaju-ruke/507167
    • Odlican post. Postoje padovi koji nemaju nikakve veze sa onim ko se kladi. Postoje padovi na koje kockar uopste ne moze da utice. Problem je kako sacuvati nerve posle ovakvih padova. A ove recenice “… uspijem postaviti oba prijedloga sa kojima sam bas prezadivoljan…” i “… ne bih ih mijenjao ni da znam da cu oba pasti …” treba uvesti u sve knjige o kockanju. Samo napred kolega, pad jeste bolan, zaboravio sam da kazem da sam golove na Liverpoolu protiv Psg-a igrao i ja u realnom kladjenju, ali je sada najvaznije sacuvati mir i razum. Ja te podrzavam, iako ni sam ne mogu da verujem sta govorim, samo napred, padace i ove kolege iznad tebe, u to budu siguran, a ne zaboravi da imas i kraljicu fore. Neka pocivaju u miru sve opklade na golove na utakmici izmedju Liverpoola i Psg-a  
    • Prije bih rekao da bacas uroke  jer ovaj pad over 1.5 jucer na Liverpool-Psg je meni u rangu onog fenomenalnog makedonskog rusenja Italije, i odlazak Makedonije na prvenstvo. Ali iskreno i osjecao sam da necu proci oba tipa, ali ne bi ih mjenjao ni da znam da cu oba pasti, sta se tu ima mjenjati, a pri tome da dodam da se 1.20 na over 1.5 Liv-Psg  jucer nije moglo naci nigdje, jedino da se zbroje kvote iz 2-3 kladionice majko moja milosna, a stopostotnih sansi je bilo koliko na nekim utakmicama nema ni dodavanja, bas tuzno. Al ko me yebe, i ko mi je kriv sto stavim Barcelonu, a njima umre klupski lijecnik (pokoj mu dusi) i odgode utakmicu, pa ti biraj dva para. I to uspijem postaviti oba s kojima sam bas prezadovoljan, ali sta da se radi sada, idemo dalje, a ti uroke bacaj po ovima oko mene, mene pusti
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use