Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.4.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.pngTabela1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Srijeda2.pngTabela2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Srijeda3.pngTabela3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Ligue 1

Srijeda4.pngTabela4.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.4. u 02:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Jucerasnji prosao, LAA i HOU taan ostali ispod margine :)

Za danas ovako:

mlb.jpg.a83a54cb0371ebda2e649f8e2b9c2ef9.jpg

Opet prva utakmica dva dobra pitchera(zasad), pitcher friendly ball park ide u under,, u Bostonu hitter friendly ball park, dva pitchera koji zasad losije krenuli, ceka se over.

Jos razmatram double OAK+LAD a mami me i single na COL. To cu u toku dana odluciti.

 

Link to comment
Share on other sites

Osasuna - Real Madrid 2 (1.66) bet365

Osasuna je ove sezone igrala nedosljedno. Gledajući zadnjih deset mečeva, Osasuna ima pet pobjeda, jedan remi i četiri poraza. Devetoplasirana momčad također ima 44 boda osvojena u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Osasuna je odigrala posljednju utakmicu protiv Valencije koju su pobijedili sa 2-1. Nedavne domaće utakmice Osasune su donijele tri uzastopne pobjede za momčad, ali sada igraju protiv momčadi koja je u vrhunskoj formi i koja je ostvarila tri uzastopne pobjede. Karim Benzema je u formi života i igrač je na kojeg treba paziti. U posljednjih pet utakmica postigao je pet golova i mislim da će se ta forma i ovdje nastaviti.

Real Madrid ove sezone sigurno osvaja La Ligu. Igrali su fenomenalno i postigli odlične rezultate. Momčad u ovom trenutku ima niz od tri pobjede, dok su postigli i 2+ golova u tim utakmicama. Real Madid je prvi na tabeli sa 75 bodova osvojenih do sada, dok imaju čak 15 bodova prednosti ispred drugoplasirane Barcelone. Jedino mi je ta bodovna prednost možda mala negativnost u ovom susretu, jer se Real može itekako opustiti, ali mislim da to neće biti slučaj ovdje, pogotovo ako Benzema bude igrao.

Real Madrid je odigrao posljednju utakmicu protiv Seville koju su pobijedili sa 3-2. Pokazali su nevjerojatan karakter u toj utakmici s obzirom da su gubili 2-0 do kraja prvog poluvrmena. Real Madrid je također igrao fenomenalno na svojim gostovanjima, gdje nemaju poraza već pet uzastopnih utakmica. Očekujem pobjedu Reala po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Ako igrate u bet365 znajte da imamo uključen i Early Payout, te ako Real kojim slučajem povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti označena dobitnom.

Osasuna: Herrera; Vidal, Hernandez, Garcia, Angel; Moncayola, Brasanac, Torro, Sanchez; Avila, Budimir

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Alaba, Militao, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Screenshot_32.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Angers - PSG 2 (1.50) bet365

Slična situacija kao i sa Realom u La Ligi. PSG bježi drugoplasiranom Marseilleu 15 bodova razlike sa šest preostalih utakmica do kraja i samo mi je to jedna od negativnih stvari ovdje. U ofanzivi će, kako stvari stoje, igrati najbolji igrači na svijetu, pored Mbappea, tu su Messi, Di Marija i Verratti. Znao je PSG kiksati ranije u sezoni protiv dosta slabijih timova, ali nakon tri uzastopne pobjede u kojima su postigli 13 golova, mislim da su pronašli pravu formaciju i vratili samopouzdanje.

U prošlom kolu su ostvarili pobjedu protiv Marseillea sa 2-1 i time su riješili sve dileme oko naslova. PSG je bio u nizu od četiri uzastopna poraza na gostovanjima u svim natjecanima prije nego što su zabilježili pobjedu od 6-1 protiv Clermonta. Takav nastup je i više nego dovoljan da se vrate pobjedama u ligi na gostovanjima.

Što se tiče Angersa, oni će imati tešku utakmicu protiv jednog od najboljih timova na svijetu. Njihova obrana će morati biti na vrhunskom nivou kako bi zadržali mašineriju PSG-a. Angers je izgubio šest od posljednih 10 ligaških utakmica na domaćem terenu. Primili su i golove u 8 od posljednjih deset utakmica pred svojim navijačima, a takvi nastupi teško da će proći protiv ovog PSG-a, pogotovo nakon što su se Parižani vratili u formu. Angers se nalazi na 14. poziciiji i trenutno imaju pet bodova više od mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak. Očekujem pobjdu PSG-a po kvoti 1.50 u bet365 kladionici i mislim da ovo ima vrijednost, pogotovo jer imamo uključen i Early Payout, te ako PSG povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Angers: Mandrea; Ebosse, Traore, Thomas; Bamba, Mangani, Mendy, Ounahi, Doumbia; Fulgini; Boufal

PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat; Gueye, Pereira, Verratti; Di Maria, Messi, Mbappe

Screenshot_33.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Brighton 1 (1.22) bet365

Natjecanje Manchester Cityja u FA kupu je prekinuto porazom u posljednjoj utakmici protiv Liverpoola (2-3). Utakmica je bila uzbudljiva, a Manchester CIty je imao šansu da izjednači u posljednjim minutama, ali nije uspio.

Momčad Pepa Guardiole se ove sezone nada da će zadržati naslov Premier lige. Imali su samo bod prednosti nad Liverpoolom, koji je sinoć ostvario pobjedu protiv Uniteda i prestigao ih na vrhu tabele za dva boda. Zbog toga je ovaj susret vrlo važan i nastojati će ostvariti pobjedu, nakon što su neporaženi u svoja posljednja tri meča, dok su izgubili samo jednom u posljednjih deset utakmica.

Manchester City je u vrhunskoj formi u ligi. S obzirom da su ispali iz FA kupa, fokusirat će se na ligu i nadati se pobjedi u ovom susretu. Navijači Građana su također zadovoljni sa utakmicama svog tima na domaćem terenu. Izgubili su samo dvije utakmice na ovom stadionu u ligi do sada.

Čini se da se i Brighton vratio u dobru formu u posljednjim utakmicama. Imaju dvije pobjede u posljednje tri utakmice, iako su igrali protiv Arsenala i Tottenhama u tom periodu. Međutim, prije toga su imali čak šest uzastopnih poraza i znaju igrati toplo-hladno. Trenutačno zauzimaju deseto mjesto na tabeli i imaju 40 bodova iz dosadašnja 32. kola.

Brighton je u posljednjoj utakmici ostvario pobjedu od 1-0 protiv Tottenhama. Ovdje očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Bodovi su im prijeko potrebni i mislim da bi sve osim pobjede ovdje bilo veliko iznenađenje. Early Payout je uključen, te ako City povede sa dva gola razlike naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Man City: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Sterling, Grealish

Brighton: Sanchez; Veltman, Dunk, Cucurella; Lamptey, Caicedo, Lallana, Gross, Trossard; Mwepu; Mac Allister

Screenshot_35.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Samo da napisem da pobede Partizana i Virtusa u EuroCupu, zajedno sa pobedom Alcaraza donosi ukupnu kvotu od 1,42.

Ako ManCity ne sjebe veceras, sa njima je ukupna kvota vec 1,75 a ako dodate i neki vas izbor, gotovo sigurno cete se dovuci do kvote od 2,50

Ovo je samo teorija, i to samo za kolege koji misle da je pametno staviti na tiket vise od dva para.

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Samo da napisem da pobede Partizana i Virtusa u EuroCupu, zajedno sa pobedom Alcaraza donosi ukupnu kvotu od 1,42.

Ako ManCity ne sjebe veceras, sa njima je ukupna kvota vec 1,75 a ako dodate i neki vas izbor, gotovo sigurno cete se dovuci do kvote od 2,50

Ovo je samo teorija, i to samo za kolege koji misle da je pametno staviti na tiket vise od dva para.

Tako i ja lego jučer na Juventud 🤨

 

Dečki imali 3p 32/4 i pukli ko kokice

Link to comment
Share on other sites

OD 19:00 HAJDUK - DINAMO Najvažniji derbi sezone. 

HAJDUK i Dinamo danas na Poljudu igraju najveći hrvatski derbi. Riječ je o zaostaloj utakmici 9. kola HNL-a koja se trebala igrati prošle jeseni, ali je zbog Dinamovih obaveza u Europi odgođena sve do danas kad bi se mogla pokazati ključnom za cjelokupan rasplet prvenstva.

 

HAJDUK i Dinamo večeras od 19 sati igraju zaostalu utakmicu devetoga kola Prve HNL. Riječ je o najvećem derbiju domaćeg nogometa, koji je za Sportklub najavio bivši napadač zagrebačkog kluba Branko Strupar. On se u HNL početkom stoljeća vratio iz Engleske.

"Pa lijepo je, isto puni stadioni u ono doba. Pa ja sam igrao derbi u Zagrebu, zabio dva gola, svi me po tome pamte, nitko me ne pamti kako sam zabio Manchesteru, Chelseaju, reprezentaciji Engleske, Nizozemske... To mi nitko ne pamti. Pamte me po derbiju s Hajdukom, stvarno nevjerojatno. To je smiješno, ali tako je. Meni je to uvijek bio i bit će najveći derbi", izjavio je Strupar, koji je u Dinamo došao 2003. godine iz engleskog Derbyja, dok je prije toga igrao za belgijski Genk te Špansko.

Strupar je, naime, 1. svibnja 2004. godine zabio dva gola u pobjedi Dinama nad Hajdukom. Konačni rezultat bio je 3:1. Opisao je i kako se osjećao dok je igrao na Poljudu: “Naježio sam se kada sam bio tamo s Dinamom. Došao sam iz Engleske koja je kolijevka nogometa, svaki stadion je krcat, ali kada sam došao na Poljud, osjećao sam se kao da sam u Engleskoj."

"Pun stadion, lijepe dalmatinske pjesme koje ja volim, to me fasciniralo. Sav sam se naježio, to nikad neću zaboraviti. Kada sam došao, osjećao sam se kao da igram protiv Manchester Uniteda. Više razumijem kada oni pjevaju. One Engleze pola nisam razumio. Tada je isto bilo 0:0, baš slučajnost."

"Hajduk nema pravo na kiks"

Strupar vjeruje kako će na Poljudu večeras biti fešte. "Pun stadion, to je stvarno prelijepo za vidjeti, a igrački, ne znam. Dinamo ima dosta komfornu situaciju, ima sedam bodova prednosti. Dinamo, i da izgubi, opet ima četiri boda."

"Kada imaš takvo zaleđe navijača, može biti kontraproduktivno, možeš izgorjeti pa dobiti gol i teško se vraćati, a može te ponijeti da odmah zabiješ gol pa dobiješ krila. Imam osjećaj da su nam iz zadnjeg derbija ostali malo dužni, a sada nema više popravnog. Hajduku igra jedino pobjeda. Volio bih znati jesu li u stanju to učiniti pred domaćom publikom."

Smatra da Hajduk mora igrati s više rizika u odnosu na prijašnji derbi. "Neriješeno im ništa ne znači. Očekujem otvorenu i atraktivnu utakmicu te prelijep ambijent. Hajduk nema pravo na kiks, inače je prvenstvo, što se tiče prvaka, gotovo."

Misli da se Hajduk previše oslanjao na Livaju

"Nije samo Marko Livaja, previše su se oslanjali na njega, moraju i drugi proigrati, nije on jedini, svi moraju dati 120 posto da bi pobijedili". vjeruje Strupar, koji je ujedno siguran kako Dinamo puno dobiva povratkom Luke Ivanušeca.

"Dugo je pauzirao, malo je igrao protiv Istre, mislio sam da će biti još dulje odsutan. Bitna je karika Dinama, po meni jedan od boljih. Može se malo i Mislava Oršića rasteretiti na tim bokovima. Velika je stvar za Dinamo da se uspio vratiti. Ne vjerujem da će startati jer je dugo bio out, ali velika stvar. Uvijek može promijeniti ritam utakmice, direktan je, opasan."

“Dinamo se dosta oslabio u odnosu na prošlu sezonu, otišli su Lovro Majer, Kristijan Jakić, Mario Gavranović koji je uvijek zabijao svoju kvotu golova. Otišla su tri, četiri vrhunska igrača, udarna u prvih 11. Dinamo se najviše muči u vezi, Arijan Ademi je sav načet ozljedama, moraju se krpati nekako. Puno su se drugi pojačali, tako da nije jednostavno", rekao je Strupar za SK.

Evo gdje gledati utakmicu Hajduka i Dinama

HAJDUK i Dinamo odigrat će danas zaostali međusobni ogled u hrvatskom prvenstvu. Susret se igra na Poljudu od 19 sati, a riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL, ranije odgođenoj na zahtjev Dinama zbog obveza u grupnoj fazi Europa lige.

Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk dočekuje na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 59 bodova u trideset utakmica, odnosno sedam manje od trenutno vodećeg Dinama. Dosad su ove sezone Hajduk i Dinamo odigrali dva međusobna susreta. Prvi u prosincu prošle godine na Maksimiru, kad je Hajduk uz golove Marka Livaje i Emira Sahitija slavio 2:0. Drugi je odigran sredinom prošlog mjeseca i završio je remijem bez pogodaka.

Utakmicu sudi Igor Pajač

"Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno", rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas u najavi utakmice.

"Momčad je u dobrom stanju, motivirana, odlučna da u derbiju odigra kvalitetno. Iza nas su dobri rezultati i mislim da će s naše strane biti ispunjeni svi preduvjeti da odigramo pravi derbi. Poštujemo Hajduk kao i svakog drugog suparnika u ligi", izjavio je prije utakmice Dinamov trener Željko Kopić.

Utakmicu će voditi Igor Pajač, a izravan prijenos je na kanalu Arena Sport 3.

Hajdukov Mikanović uoči Dinama: Pobjedom opet napadamo prvenstvo

HAJDUK i Dinamo danas od 19 sati na Poljudu igraju zaostalu utakmicu devetoga kola Prve HNL. Desni branič splitskog kluba Dino Mikanović za Hajduk TV najavio je najveći derbi domaćeg nogometa. "Hvala navijačima što su nam došli dati podršku, puno nam znači, oni su naš 12. igrač", rekao je Mikanović.

"Jedva čekamo utakmicu i ponovno takvu podršku. Očekujem baš tvrdu utakmicu, ne nešto, možda, lijep nogomet. Dinamo je dobra ekipa s dobrim pojedincima. Iskreno, nama je pobjeda imperativ, moramo ići na pobjedu. Pobjedom smo opet 'back to business', odnosno opet napadamo prvenstvo. Živi smo još i to je to", rekao je Mikanović.

"Ajmo reći iskreno, Hajduk je gore u Zagrebu, kada se dobilo 2:0, cijelu utakmicu bio bolja ekipa. A nedavno smo na Poljudu većinu utakmice stvarno imali šanse i dominirali. Drugo smo poluvrijeme pali i možda nismo bili na razini. Opet očekujem takvu utakmicu. Nemamo što izgubiti, idemo na sve ili ništa, idemo na pobjedu. Navijači, koji još nisu kupili ulaznicu, nemojte još dugo čekati, čekamo vas."

Dambrauskas: Možemo pobijediti svaku momčad u Hrvatskoj

HAJDUK i Dinamo u srijedu od 19 sati igraju zaostalu utakmicu hrvatskog prvenstva. Trener Hajduka Valdas Dambrauskas vodio je splitsku momčad dvaput ove sezone protiv Dinama, i to vrlo uspješno. Na Maksimiru je pobijedio 2:0, a na Poljudu je remizirao bez golova. Dambrauskas je stao pred novinare uoči derbija i izvijestio o stanju u svojoj momčadi.

"Kalinić i Ferro su u punom treningu i bit će spremni za utakmicu. Nikola Katić neće igrati, kao ni Jani Atanasov i Grgić. Atmosfera je sjajna ne samo u Hrvatskoj nego i diljem Europe. Navijači su jučer došli na naš trening. To nam podiže pritisak, ali i razinu igre. Moramo dati svoj maksimum sutra protiv Dinama", rekao je Dambrauskas.

"Na derbijima se svašta može dogoditi"

"Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno", rekao je trener Hajduka pa komentirao protivničku momčad:

"Dinamo ima veliku kvalitetu, vole igrati s loptom, ali i mi imamo svoje dobre strane. Ključno će biti staviti igrače u pozicije u kojima će moći riješiti utakmicu. Krenut ćemo agresivno i pokušati stvoriti prednost na početku. Morat ćemo riskirati. Velike utakmice pobjeđuju veliki igrači, moramo sutra u sastav staviti velike igrače."

"Derbiji su posebni, može se u njima dogoditi svašta. Nije sve u taktici, puno je tu faktora poput raspoloženja, atmosfere i želje igrača. Puno sam puta rekao kako gledam na pritisak. Kad imate ovakvu atmosferu, ne bismo to trebali uzeti kao pritisak, već kao odgovornost i kao obavezu da vratimo nešto navijačima. Ako damo sve od sebe, nećemo žaliti ni za čim", zaključio je Dambrauskas.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, IzudinB said:

OD 19:00 HAJDUK - DINAMO Najvažniji derbi sezone. 

HAJDUK i Dinamo danas na Poljudu igraju najveći hrvatski derbi. Riječ je o zaostaloj utakmici 9. kola HNL-a koja se trebala igrati prošle jeseni, ali je zbog Dinamovih obaveza u Europi odgođena sve do danas kad bi se mogla pokazati ključnom za cjelokupan rasplet prvenstva.

 

HAJDUK i Dinamo večeras od 19 sati igraju zaostalu utakmicu devetoga kola Prve HNL. Riječ je o najvećem derbiju domaćeg nogometa, koji je za Sportklub najavio bivši napadač zagrebačkog kluba Branko Strupar. On se u HNL početkom stoljeća vratio iz Engleske.

"Pa lijepo je, isto puni stadioni u ono doba. Pa ja sam igrao derbi u Zagrebu, zabio dva gola, svi me po tome pamte, nitko me ne pamti kako sam zabio Manchesteru, Chelseaju, reprezentaciji Engleske, Nizozemske... To mi nitko ne pamti. Pamte me po derbiju s Hajdukom, stvarno nevjerojatno. To je smiješno, ali tako je. Meni je to uvijek bio i bit će najveći derbi", izjavio je Strupar, koji je u Dinamo došao 2003. godine iz engleskog Derbyja, dok je prije toga igrao za belgijski Genk te Špansko.

Strupar je, naime, 1. svibnja 2004. godine zabio dva gola u pobjedi Dinama nad Hajdukom. Konačni rezultat bio je 3:1. Opisao je i kako se osjećao dok je igrao na Poljudu: “Naježio sam se kada sam bio tamo s Dinamom. Došao sam iz Engleske koja je kolijevka nogometa, svaki stadion je krcat, ali kada sam došao na Poljud, osjećao sam se kao da sam u Engleskoj."

"Pun stadion, lijepe dalmatinske pjesme koje ja volim, to me fasciniralo. Sav sam se naježio, to nikad neću zaboraviti. Kada sam došao, osjećao sam se kao da igram protiv Manchester Uniteda. Više razumijem kada oni pjevaju. One Engleze pola nisam razumio. Tada je isto bilo 0:0, baš slučajnost."

"Hajduk nema pravo na kiks"

Strupar vjeruje kako će na Poljudu večeras biti fešte. "Pun stadion, to je stvarno prelijepo za vidjeti, a igrački, ne znam. Dinamo ima dosta komfornu situaciju, ima sedam bodova prednosti. Dinamo, i da izgubi, opet ima četiri boda."

"Kada imaš takvo zaleđe navijača, može biti kontraproduktivno, možeš izgorjeti pa dobiti gol i teško se vraćati, a može te ponijeti da odmah zabiješ gol pa dobiješ krila. Imam osjećaj da su nam iz zadnjeg derbija ostali malo dužni, a sada nema više popravnog. Hajduku igra jedino pobjeda. Volio bih znati jesu li u stanju to učiniti pred domaćom publikom."

Smatra da Hajduk mora igrati s više rizika u odnosu na prijašnji derbi. "Neriješeno im ništa ne znači. Očekujem otvorenu i atraktivnu utakmicu te prelijep ambijent. Hajduk nema pravo na kiks, inače je prvenstvo, što se tiče prvaka, gotovo."

Misli da se Hajduk previše oslanjao na Livaju

"Nije samo Marko Livaja, previše su se oslanjali na njega, moraju i drugi proigrati, nije on jedini, svi moraju dati 120 posto da bi pobijedili". vjeruje Strupar, koji je ujedno siguran kako Dinamo puno dobiva povratkom Luke Ivanušeca.

"Dugo je pauzirao, malo je igrao protiv Istre, mislio sam da će biti još dulje odsutan. Bitna je karika Dinama, po meni jedan od boljih. Može se malo i Mislava Oršića rasteretiti na tim bokovima. Velika je stvar za Dinamo da se uspio vratiti. Ne vjerujem da će startati jer je dugo bio out, ali velika stvar. Uvijek može promijeniti ritam utakmice, direktan je, opasan."

“Dinamo se dosta oslabio u odnosu na prošlu sezonu, otišli su Lovro Majer, Kristijan Jakić, Mario Gavranović koji je uvijek zabijao svoju kvotu golova. Otišla su tri, četiri vrhunska igrača, udarna u prvih 11. Dinamo se najviše muči u vezi, Arijan Ademi je sav načet ozljedama, moraju se krpati nekako. Puno su se drugi pojačali, tako da nije jednostavno", rekao je Strupar za SK.

Evo gdje gledati utakmicu Hajduka i Dinama

HAJDUK i Dinamo odigrat će danas zaostali međusobni ogled u hrvatskom prvenstvu. Susret se igra na Poljudu od 19 sati, a riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL, ranije odgođenoj na zahtjev Dinama zbog obveza u grupnoj fazi Europa lige.

Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk dočekuje na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 59 bodova u trideset utakmica, odnosno sedam manje od trenutno vodećeg Dinama. Dosad su ove sezone Hajduk i Dinamo odigrali dva međusobna susreta. Prvi u prosincu prošle godine na Maksimiru, kad je Hajduk uz golove Marka Livaje i Emira Sahitija slavio 2:0. Drugi je odigran sredinom prošlog mjeseca i završio je remijem bez pogodaka.

Utakmicu sudi Igor Pajač

"Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno", rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas u najavi utakmice.

"Momčad je u dobrom stanju, motivirana, odlučna da u derbiju odigra kvalitetno. Iza nas su dobri rezultati i mislim da će s naše strane biti ispunjeni svi preduvjeti da odigramo pravi derbi. Poštujemo Hajduk kao i svakog drugog suparnika u ligi", izjavio je prije utakmice Dinamov trener Željko Kopić.

Utakmicu će voditi Igor Pajač, a izravan prijenos je na kanalu Arena Sport 3.

Hajdukov Mikanović uoči Dinama: Pobjedom opet napadamo prvenstvo

HAJDUK i Dinamo danas od 19 sati na Poljudu igraju zaostalu utakmicu devetoga kola Prve HNL. Desni branič splitskog kluba Dino Mikanović za Hajduk TV najavio je najveći derbi domaćeg nogometa. "Hvala navijačima što su nam došli dati podršku, puno nam znači, oni su naš 12. igrač", rekao je Mikanović.

"Jedva čekamo utakmicu i ponovno takvu podršku. Očekujem baš tvrdu utakmicu, ne nešto, možda, lijep nogomet. Dinamo je dobra ekipa s dobrim pojedincima. Iskreno, nama je pobjeda imperativ, moramo ići na pobjedu. Pobjedom smo opet 'back to business', odnosno opet napadamo prvenstvo. Živi smo još i to je to", rekao je Mikanović.

"Ajmo reći iskreno, Hajduk je gore u Zagrebu, kada se dobilo 2:0, cijelu utakmicu bio bolja ekipa. A nedavno smo na Poljudu većinu utakmice stvarno imali šanse i dominirali. Drugo smo poluvrijeme pali i možda nismo bili na razini. Opet očekujem takvu utakmicu. Nemamo što izgubiti, idemo na sve ili ništa, idemo na pobjedu. Navijači, koji još nisu kupili ulaznicu, nemojte još dugo čekati, čekamo vas."

Dambrauskas: Možemo pobijediti svaku momčad u Hrvatskoj

HAJDUK i Dinamo u srijedu od 19 sati igraju zaostalu utakmicu hrvatskog prvenstva. Trener Hajduka Valdas Dambrauskas vodio je splitsku momčad dvaput ove sezone protiv Dinama, i to vrlo uspješno. Na Maksimiru je pobijedio 2:0, a na Poljudu je remizirao bez golova. Dambrauskas je stao pred novinare uoči derbija i izvijestio o stanju u svojoj momčadi.

"Kalinić i Ferro su u punom treningu i bit će spremni za utakmicu. Nikola Katić neće igrati, kao ni Jani Atanasov i Grgić. Atmosfera je sjajna ne samo u Hrvatskoj nego i diljem Europe. Navijači su jučer došli na naš trening. To nam podiže pritisak, ali i razinu igre. Moramo dati svoj maksimum sutra protiv Dinama", rekao je Dambrauskas.

"Na derbijima se svašta može dogoditi"

"Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno", rekao je trener Hajduka pa komentirao protivničku momčad:

"Dinamo ima veliku kvalitetu, vole igrati s loptom, ali i mi imamo svoje dobre strane. Ključno će biti staviti igrače u pozicije u kojima će moći riješiti utakmicu. Krenut ćemo agresivno i pokušati stvoriti prednost na početku. Morat ćemo riskirati. Velike utakmice pobjeđuju veliki igrači, moramo sutra u sastav staviti velike igrače."

"Derbiji su posebni, može se u njima dogoditi svašta. Nije sve u taktici, puno je tu faktora poput raspoloženja, atmosfere i želje igrača. Puno sam puta rekao kako gledam na pritisak. Kad imate ovakvu atmosferu, ne bismo to trebali uzeti kao pritisak, već kao odgovornost i kao obavezu da vratimo nešto navijačima. Ako damo sve od sebe, nećemo žaliti ni za čim", zaključio je Dambrauskas.

Izvor: index.hr

Hajduk: L. Kalinić - Mikanović, Elez, Ferro, Melnjak - Fossati, Vuković, Krovinović - Mlakar, N. Kalinić, Livaja
Klupa: Subašić, Čolina, Kačaniklić, Simić, Pukštas, Lovrencsics, Biuk, Sahiti, Ljubičić

U odnosu na najave, na klupi je ostao Emir Sahiti.

Livaković - Lauritsen, Šutalo, Theophile-Catherine - Ristovski, Mišić, Gojak, Ademi, Oršić - Emreli, Petković
Klupa: Zagorac, Ivanušec, Andrić, Bočkaj, Tolić, Jurić, Baturina, Dilaver, Špikić

Kopić je odlučio na klupu staviti Petra Bočkaja pa je izgledno da će Oršić igrati poziciju lijevog beka u sustavu 3-5-2.

--------------------------

Hajduk 4-3-3... Herojstvo ili samoubojstvo :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use