Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 14.4.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Čet.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot_33.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.4. u 15:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Bergamo (Stadio di Bergamo) 
Atalanta BC (ITA) - RB Leipzig (GER)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)

 
21:00 CET - Barcelona (Camp Nou)
FC Barcelona (ESP) - Eintracht Frankfurt (GER)
Sudac: Artur Soares Dias (POR)
 

21:00 CET - Décines-Charpieu (OL Stadium)
Olympique Lyonnais (FRA) - West Ham United FC (ENG)
Sudac: Sandro Scharer (SUI)

 
21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium) 
Rangers FC (SCO) - SC Braga (POR)
Sudac: Francois Letexier (FRA)
 
Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Eindhoven (PSV Stadion) 
PSV Eindhoven (NED) - Leicester City FC (ENG)
Referee: Benoit Bastien (FRA)

 
21:00 CET - Thessaloniki (Stadio Toumba) 
PAOK FC (GRE) - Olympique de Marseille (FRA)
Referee: Danny Desmond Makkelie (NED)
 
 
21:00 CET - Rome (Stadio Olimpico)
AS Roma (ITA) - FK Bodø/Glimt (NOR) 
Referee: Jose Maria Sanchez Martinez (ESP)
 
 
21:00 CET - Prague (Eden Arena) 
SK Slavia Praha (CZE) - Feyenoord (NED)
Referee: Deniz Aytekin (GER)
 
Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Frankfurt 1 (1.36) bet365

Barcelona će se nadati mnogo boljem nastupu od onog prije sedam dana na Deutsche Parku u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Nijemci su prošlog tjedna bili bolja ekipa na domaćem terenu, ali Xavijeva momčad je nekako uspjela izvući remi od 1-1 zahvaljujući golu Ferrana Torresa.

Barca je sada veliki favorit za prolaz u polufinale na domaćem terenu, pogotovo ako pogledamo nedavnu formu momčadi. Barcelona sada ima devet pobjeda i remi u prethodnih deset utakmica španjolske La Lige nakon pobjede od 3-2 kod Levantea u nedelju. Katalonci su pokazali nevjerojatan timski duh, gdje su u posljednjim sekundama te utakmice postigli gol za pobjedu preko zamjene Luuka de Jonga.

Tim doista igra sjajno pod vodstvom Xavija. Također su u posljednje vrijeme poboljšali svoje obrambene rezultate na domaćem terenu, primivši samo jedan gol u prethodnih pet utakmica na Nou Campu u svim natjecanjima. Barcelona nije primila gol u četiri uzastopne domaćem utakmice u svim natjecanjima.

Na drugoj strani imamo Eintracht Frankfurt koji je u nedelju odigrao svoju šestu utakmicu bez pobjede kada su izgubili sa 2-1 na svom terenu protiv Freiburga. Momčad koju vodi austrijski menadežr Oliver Glasner je sada pala na devetu poziciju na tabeli Bundeslige. Budući da Frankfurt nema pobjede u šest uzastopnih utakmica u svim natjecanjima, vjerujem da Barcelona pred svojim navijačima može do pobjede po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Uključen nam je i Early Payout, te ako Barca povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Jučer smo se mogli uvjeriti da Early Payout dosta znači kada je Liverpool poveo sa 3-1 i naša oklada je bila dobitna, ali je utakmica do kraja završila 3-3. Bez obzira na to naša oklada je i dalje bila dobitna. Zbog toga je ovo za mene najbolja svjetska kladionica!

Barcelona: Ter Stegen; Araujo, Lenglet, Garcia, Alba; Pedri, Busquets, F. De Jong; Dembele, Aubameyang, Torres

Eintracht Frankfurt: Trapp; Hasebe, Hinteregger, Ndicka; Knauff, Rode, Jakic, Kostic; Lindstrom, Kamada; Borre

Screenshot_46.png

Izvor: bet365

 

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Leipzig Oba tima daju gol + više od 6 kornera (1.83) bet365

Obje ekipe trentno prolaze kroz impresivnu formu. Zabijaju dosta golova i apsolutno su odlučni u tome da se plasiraju u polufinale Europske lige. Atalanta se suočila sa nekim manjim problemima u formi, ali su to prikrili izvanrednim rezultatima kod kuće. Čak su i u prvoj utakmici u gostima pokazali neizmjernu borbenost.

Talijanska momčad želi proći dalje kako bi eventualno osvojili naslov i tako osigurali ulaznicu u sljedeće izdanje Lige prvaka - jer vjerojatno neće završiti među prva četiri u Seriji A, s obzirom da se nalaze tek na osmoj poziciji sa čak 11 bodova manje od četvrtoplasiranog Juventusa.

U međuvremenu je Leipzig bio u spektakularnoj formi u posljednjih nekoliko tjedana. Oni su u dugom nizu bez poraza, a posebno na gostovanjima gdje su bili u pobjedničkom nizu od sedam uzastopnih pobjeda. Posljednji put su izgubili od Bayerna u gostima sa 3-2. Leipzig je također glavni kandidat za plasman među prva četiri u Bundesligi.

U ovom dvoboju očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.57 u bet365 kladionici, ali uz to na betbuilderu dodajem i više od 6 kornera na utakmici što nam daje ukupnu kvotu 1.83, što itekako ima vrijednost. Prva utakmica završila je remijem od 1-1 i bila je zaista ugodna za gledati, s obzirom da su oba tima igrala napadački od prve minute. Leipzig je imao 11 šuteva na gol, dok je Atalanta imala čak 20, uz ukupnih 13 kornera na utakmici. Očekujem nešto slično i ovdje. Sretno!

Atalanta BC: Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Zappacosta; Pessina, Malinovskyi; Zapata

RB Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Orban, Gvardiol; Henrichs, Laimer, Kampl, Angelino; Olmo; Nkunku, Silva

Screenshot_48.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Juce sam proglasio sam sebi jedan veliki dan zalosti, jer se desilo nesto sto sam cvrsto verovao da se nikada nece desiti u prvo ligi Poslednje Sanse dok god postoji. Mi prvoligasi, medju kojima je i najbolji kockar na Forumu, smo promasili sva tri predloga sto je za hapsenje ili slanje na teski prinudni rad.

Pre desetak dana sam predlog ai igranje na Romu, pa odustao i predlagao NoBet, a danas se ponovo vracam veri u rimska govna. To poverenje nije dovoljno veliko za single kladjenje, ali je dovoljno za jedinicu vezano sa pobedom Intera u petak, i odvojeno, vezano sa pobedom Tottenhama u subotu. Nesto manie poverenja imam u golove, i to over1,5 i over2,5 a najmanje verujem u prolaz dalje Rome, ali i to svakako ide u double sa Interom i Tottenhamom. Stadion je rasprodat, a najvise ocekujem od moguceg apsurda da Roma na kraju ostane jedini italijanski predstavnik u evropskim takmicenjima.

Link to comment
Share on other sites

Roma - Bodo/Glimt | Više od 2.5 gola (1.53) bet365

Ovo će biti četvrti put da se ove dvije momčadi sastaju u ovom istom natjecanju. I sva tri međusobna susreta prije ovoga su završila sa tri ili više golova. Sada, sa ulaznicom za polufinale, očekuje se nešto slično na stadionu Olimpico po kvoti 1.53 u bet365 kladionici.

Osim toga, ove dvije momčadi su sada razvile rivalstvo, posebno sa Bodoom koji je u listopadu pobijedio Romu sa 6-1 u grupnoj fazi ovog natjecanja.

Roma je ostvarila tri pobjede u posljednja četiri susreta, a ostali su neporaženi u deset od prethodnih 11 utakmica. Također su pobijedili pet od prethodnih osam domaćih nastupa.

S druge strane, gosti su u nizu od dvije pobjede, dok su pobijedili u devet od prethodnih 11 mečeva. Bodo je u nizu od osam mjeseci bez poraza na gostovanjima. Očekujem golijadu večeras. Sretno!

Roma: Patricio; Smalling, Mancini, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski; Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham

Bodo/Glimt: Khaikin; Sampsted, Moe, Hoibraten, Wembangomo; Vetlesen, Hagen, Saltnes; Pellegrino, Espejord, Solbakken

Screenshot_49.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Casper Ruud vs Dimitrov, Atp Monte-Carlo, jedinica, kvota 1,20

Cak tri strucna komentarora na tri razlicita kanala, a koji komentarisu teniski turnir u Monte-Carlu, nezavisno jedan od drugog smatraju da bi Dimitrov mogao da ima dobar turnir, sto znaci da bi, ili mogao daleko da dogura, ili da barem prodje danasnje kolo. Ja se, naravno ne slazem da je lako moguce da danas izbaci Ruuda, a tako misle i kladionice, cim pobedu Dimitrova kvotiraju sa 4,50. Gledajuci sta i koliko u sebe ulaze Casper Ruud, meni je kvota od 1,20 odlicna za vezivanje sa Interom ili Tottenhamom. Ili je jednostavnije da se napise, ko veruje u Ruuda, morao bi da pristane i da padne na kvoti od 1,20 Mec se igra od 11.00

Link to comment
Share on other sites

Hurkacz je igrač  koji ima fenomenalan servis i izuzetno je agresivan sa osnovne linije te mu stoga više odgovaraju brže podloge ali da može odigrati vrhunski i na zemlji mogli smo vidjeti u prva dva meča ovdje u kojim je savladao Delliena i Martineza.Sa druge strane Albert Ramos je veteran koji već neko vrijeme većinu svojih ATP poena skuplja na turnirima Challenger serije dok na turnirima ATP kategorije i nije imao isuviše uspjeha. Na početku ove godine je igrao nešto bolji tenis i uspio je osvojiti Cordobu. Ramos je igrač koji obožava igrati na zemlji, ljevoruki je tenisač i sigurno će Hurkacz imati ogromnih problema danas sa njegovim kick servisom. Stoga sam mišljenja da je pred nama jedan neizvjestan dvoboj koji bi trebao da ide u over gemova.

Hurkacz – Ramos over 22.5 1.80 

SRETNO SVIMA 🍻

Link to comment
Share on other sites

Od današnje LIGE LOPOVA  😂 zanjimljivi su mi mečevi Atalante i Rome za over kartona. Prihvatljive su granice over 4.5 po kvotama od 1.75. Atalanta ima otvoren rezultat i poraz od Sassuola im neide pod ruku dok je Leipzig lagano odradio zadnje kolo bundes lige. Roma mora stizati prednost neugodnih norvežana koji su uspijeli izbaciti Alkmaara iz natjecanja. Zabije li Bodo samo jedan gol biće dovoljno za nervoznu utakmicu. U prilog idu i španjolski sudci Lahoz i Martinez koji znaju odraditi posao kako treba. Više o ovome naravno kad izađu sastavi i završi tenis🍻

Link to comment
Share on other sites

Šteta za tenis nakon 13 gemova u prvom setu ipak se vidilo da Ramos pada u igri i ne može parirat Hurkaczu. 

Idemo dalje znači ostajem pri kartonima za Atalantu i Romu.Koliko vidim svi su u najjačim sastavima tako da nema kalkulacije ide se na prolaz u polufinala. 

Atlanta-Leipzig over 4.5 

Roma-Bodo over 4.5   kv. 3.0  

Još ću probat spojit Psv pobjedu i Bodo prolaz dalje odlična kvota na Psv a šta reći za norvežane osim da će bit zanimljiva utakmica. 

PSV-Leicester 1

Roma-Bodo prolaz Bodo   kv. 5.5

SRETNO SVIMA 🍻

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, Cantona said:

Od današnje LIGE LOPOVA  😂 zanjimljivi su mi mečevi Atalante i Rome za over kartona. Prihvatljive su granice over 4.5 po kvotama od 1.75. Atalanta ima otvoren rezultat i poraz od Sassuola im neide pod ruku dok je Leipzig lagano odradio zadnje kolo bundes lige. Roma mora stizati prednost neugodnih norvežana koji su uspijeli izbaciti Alkmaara iz natjecanja. Zabije li Bodo samo jedan gol biće dovoljno za nervoznu utakmicu. U prilog idu i španjolski sudci Lahoz i Martinez koji znaju odraditi posao kako treba. Više o ovome naravno kad izađu sastavi i završi tenis🍻

Kako je oprostio bar 2 kartona po meni u prvom poluvremenu već sam prekrižio kartone ali onda Lahoz bez problema odrađuje posao za samo 13 min u drugom poluvremenu i ide WIN laganini  😎💪🍻

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use