Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.4.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 11.4. u 15:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Kvota na pobedu Ruuda protiv Rune-a je samo 1,16 pa necu pisati analizu za ovaj mec, jer kvota govori sve. O Ruudu sam pisao barem deset puta na Forumu, kao klasicnom primeru vrednog, posvecenog, ozbiljnog i motivisanog tenisera sto je prava retkost na Tour-u. Pisao sam i o tome da je on igrac koji igra najvise turnira od svih igraca, igra i one "male" turnire, a samo da bi sto vise skupio Atp poena. Po karakteru je tip igraca koji veoma retko gubi od slabije plasiranih igraca, i kao takav predstavlja pravu privilegiju u kockanju. Ne kazem da je nemoguce da danas izgubi, ali post sam napisao samo iz razloga sto je on zapravo igrac koji je najbolji na zemljanim terenima, a upravo smo na pocetku sezone na sljaci, i to kao pripremi za glavni turnir godine u Parisu. Ako je najbolji na sljaci, a izgubio je finale u Miami-u od Alcaraza i to jos na cementu, ne vidim razlog zasto ne bih igrao na njega, pa jos u drugom kolu, pa jos na sljaci, njegovoj omiljenoj podlozi. U prvom kolu je bio slobodan, a trenutno je broj sedam na Atp listi.  Niti se slazem da male kvote nisu isplative, niti se slazem da su iznenadjenja (cesto) moguca, ali pristajem da padnem na ovako maloj kvoti, na ovakvom tipu igraca, pre svega na karakteru ovakvih igraca. Sasvim druga je prica kada padnem na tipu igraca poput Tsitsipasa, Zvereva, Shapovalova ili Neymar Juniora.

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Benfica 1 (1.28) bet365

Liverpool će večeras ugostiti Benficu u revanšu četvrtfinala Lige prvaka sa dva gola prednosti (3-1) iz prve utakmice. Pogodak u prvom poluvremenu Ibrahima Konatea nakon kojeg su uslijedili golovi Sadija Manea i Luisa Diaza donijeli su Liverpoolu ugodnu pobjedu od 3-1. Sada ih  dijeli 90 minuta od mjesta u polufinalu po prvi put od osvajanja naslova 2019. godine.

Kloppova momčad dolazi nakon remija od 2-2 protiv Manchester Cityja. To je održalo njihovu nevjerojatnu formu, nakon što su izgubili su samo jednu od posljednje 22 utakmice u svim natjecanjima. Međutim, poraz se dogodio na Anfieldu u prethodnom kolu Lige prvaka protiv Intera.

Benfica će se s druge strane nadati čudu, iako su ispadali u četvrtfinalu u svakom od prethodna četiri nastupa. Njihov gostujući rezultat u natjecanju je izuzetno loš iako su ove godine u osmini finala zabilježili iznenađujuću pobjedu od 1-0 kod Ajaxa. Sada imaju samo dvije pobjede u posljednjih 12 gostujućih utakmica. Zbog toga su male vjerojatnoće da će je ovdje ostvariti. Mislim da Klopp neće dopustiti da se dogode bilo kakva iznenađenja večeras, kao što je to bio slučaj sinoć sa Bayernom, koji je ispao od Villarreala. Tko večeras u ovom duelu prođe dalje, igra upravo protiv Villarreala, tako da vjerujem da Liverpool ostvaruje pobjedu po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. 

Ako igrate pobjedu Liverpoola u bet365 kladionici, računaju nam okladu automatski dobitnom ako Redsi povedu sa dva gola razlike, nije važno koja je minuta susreta. Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Fabinho, Jones; Salah, Firmino, Diaz

Benfica: Vlachodimos; Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo; Goncalves, Weigl, Taarabt, Everton; Ramos, Nunez

Screenshot_41.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Slovenija - Srbija 1, 1,5

Rukomet, kvalifikacije za odlazak na SP. Igra se na dvije utakmice, uzvrat je u subotu. Sloveniju smatram favoritom i za ukupni prolaz pa je logično da očekujem njihovu pobjedu na domaćem terenu. Teško će proći ako doma ne ostvare barem minimalnu pobjedu. Daleko je ovo od nekog zicera, ali po ovom tečaju moram uzeti. Slovenija je imala loš zadnji Euro gdje su ispali već u prvoj skupini u utakmici odluke protiv Crne Gore. Danska ih je razbila desetak razlike. No došlo je do promjene izbornika. Vranješ je otišao, sad je tu legenda Slovenskog rukometa Zorman i nadam se, a i očekujem da će Slovenci više pažnje posvetiti obrani. Barem bliže onom kako su pod Vujovićem igrali. Standardno desna strana im je puno jača od lijeve. Tu su Janc, Dolenec, Marguč, Cehte. Na srednjima Bombač i Zarabec. No i na lijevom vanjskom imaju Mačkovšeka koji igra i napad ove sezone u Pick Szegedu. Srbija sa druge strane ima slabiji roster. Opasni su na lijevom vanjskom koliko vidim. Nenadića više nema. Ono gdje odskaču kvalitetom i mislim da su tu jači od Slovenije su golmani koji stvarno mogu zaključati vrata. Ipak očekujem da Slovenija na domaćem terenu dođe do pobjede. 

Uz ovo može se dodati pobjeda Hrvatske kod Finske. Hrvatska ima nekih izostanaka, ali i dalje poprilično jak roster. Problem bi mogla biti desna strana gdje nedostaje Martinović na desnom vanjskom, no mogao bi mladi Maraš dobro odigrati. Na srednjom i lijevom vanjskom top, tu su Duvnjak, Cindrić, Karačić, Lučin, Jaganjac i Mamić. Nadam se da barem protiv Finske će ova posljednje spomenuta trojka igrati lijevog vanjskog, a ne da će se Duvnjaka tu trošiti. U svakom slučaju Hrvatska je veliki favorit i očekuje se pobjeda.

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Manchester City Prvo poluvrijeme X (2.10) bet365

Manchester City ima vodstvo od 1-0 iz prve utakmice protiv Atletico Madrida. Šut De Bruynea u 70. minuti je donio Građanima minimalnu pobjedu protiv defanzivno nastrojenog Atletica. Međutim, Atletico mora igrati puno bolje nego do sada, jer su izgubili već dvije od četiri dosadašnje utakmice na ovom stadionu od početka grupne faze.

Manhester City je također imao problema sa utakmicama u gostima, nakon što su u grupnoj fazi doživjeli poraze na gostujućim terenima kod PSG-a i Leipziga.

Vidjet ćemo koliko dugo Atletico može izdražati bez primljenog gola u ovom susretu. U prošloj utakmici su igrali formaciju 5-5-0, a slično očekujem i ovdje. Simeoneov cilj će biti držati rezultat izjednačenim što dulje može kako bi svojoj momčadi dao priliku da uradi nešto iz kontranapada. Stoga očekujem mirno prvo poluvrijeme. Guardiola ima rezultat i neće srljati od prve minute, tako da vjeruem da će prvo poluvrijeme završiti remijem po kvoti 2.10 u bet365 kladionici. 

Atletico Madrid: Oblak; Savic, Felipe, Reinildo; Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Lodi; Griezmann, Felix

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Ake; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling

Screenshot_43.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

MZT Skopje-Sutjeska 1, ABA 2.Liga

Sama zavrsnica Aba 2. Lige igra se u Skopju gdje domacin MZT apsolutni favorit nad crnogorskom Sutjeskom. U regularnom dijelu prvenstva MTZ je zavrsio na diobi prvog mjesta sa Heliosom, sto su svakako po kvaliteti najbolje ekipe u Aba 2.ligi, i moje skromno misljenje je da se ove dvije ekipe sastaju u Finalu, ali da na kraju pobjedjuje MZT i ulazi u ABA ligu kao predstavnik Sj. Makedonije, jer jedini nemaju niti jednog predstavnika. Lp  i svima zelim da dansnji dan bude uspjesniji od prethodnog koji je blago receno bio katastrofa.. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use