Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 52 - 12.4.-14.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 7 minute, fic said:

@IzudinB da trebao sam na toj temi napisati, sorry.

Nema problema kolega, zato i napišem svaki put da mi se javite što god da vam nije jasno i ako ima nekih problema ili grešaka. Uvijek ću vam izaći u susret što se toga tiče, svi mi možete pisati u porukama, da ne bi remetili temu PŠ-a :)

@LeonardoDrugi evo baš sam postavio prijedlog, što kažeš da onda petak dodamo ovom kolu u tjednu. Ostalo bi postavljanje parova za vikend u petak. Vikendom je ionako ponuda jača, dovoljne su subota, nedjelja i ponedjaljak. A tjedan bi dobio taj četvrti dan jer nekad je tokom tjedna ponuda slaba kad se ne igraju euro natjecanja.

prije 4 minute, IzudinB said:

Nema problema kolega, zato i napišem svaki put da mi se javite što god da vam nije jasno i ako ima nekih problema ili grešaka. Uvijek ću vam izaći u susret što se toga tiče, svi mi možete pisati u porukama, da ne bi remetili temu PŠ-a :)

A ja i dalje remetim posljednju šansu, sad sam i Leonardu ovdje odgovorio🤣. Sorry neću više. napisao sam u temi prijedlozi sve pa nema potrebe više ovdje.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use