Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.4.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak3.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak4.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak5.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.4. u 16:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Prvi dan je dobro prosao, danas tako siroka ponuda da ne znam gdje bi se okrenuo :)

mlb2.jpg.2b224872ed2bdeab8ac47fe8b2f59b65.jpg

Atlanta ima velike ambicije i ove sezone, jucer su startali sa pomalo iznenadjujucim porazom od Redsa, danas je payback time.

Toronto je po kladama drugi favorit nakon LAD, slabasni Texas je idealan protivnik za dobar start i za jednu zanimljivu utakmicu.

Ovo iduce ne savjetujem za ispratiti, ali ja moram za jednoznamenkasti ulog probati. Kao dijete koje uleti u ducan sa slatkisima...sve mi izgleda predobro.

mlb3.jpg.e27bcc24d0011cd31781018625b59a71.jpg

Sevilla - Granada 1 (1.50) bet365

Sevilla će gledati da se vrati na pobjedničke staze nakon neugodnog niza od četiri uzastopne utakmice bez pobjede u svim natjecanjima. Imat će lijepu priliku za to večeras protiv Granade kojoj prijeti ispadanje u španjolskoj La Ligi. Sevilla je pala na četvrto mjesto na tabeli nakon poraza od Barcelone (1-0) u nedelju na Nou Campu.

Momčad koju vodi Julen Lopetegui se odlično branila sve do 72. minute kada je Pedri lijepim prodorom napravio razliku. Sevilla sada ima samo četiri boda više od petoplasiranog Real Betisa i ne mogu si priuštiti gubitak bodova u ovom susretu, pogotovo jer u sljedećem kolu igraju protiv Real Madrida.

Lopeteguijeva momčad je u posljednje vrijeme mučila muku sa postizanjem golova, jer su to uspjeli uraditi samo u jednom u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima. Trebali bi imati dovoljno prostora napraviti i veću prednost u ovoj utakmici protiv Granade koja je primila dva ili više golova u tri od prethodne četiri utakmice u ligi.

Gosti su jedva izbjegli poraz u nedelju kada su u četvrtoj minuti sudijske nadoknade došli do izjednačenja u remiju od 2-2 protiv Rayo Vallecana.

Sevilla je ove sezone besprijekorna na domaćem terenu sa rekordom od deset pobjeda i četiri remija u 14 utakmica na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan. Domaćini se također mogu pohvaliti sa najboljim obrambenim rekordom u ligi i ovdje očekujem da to pokažu protiv Granade koja je ove sezone bila sve samo ne impresivna na gostovanjima. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da imamo uključen i Early Payout, te ako Sevilla povede sa dva gola razlike, naša oklada će biti automatski dobitna. Sretno!

Sevilla: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Augustinsson; Jordan, Rakitic; Corona, Munir, Ocampos; Martial

Granada: Maximiano; Quini, Duarte, Sanchez, Escudero; Puertas, Eteki, Milla, Machis; Molina, Suarez

Sevilla.png

Izvor: bet365

Stuttgart - Dortmund više od 2.5 gola i oba daju gol (1.83) bet365

Borussia Dortmund je doživjela još jedan neugodan poraz prošlog vikenda kada je primila četiri gola u domaćem susretu protiv Leipziga. Momčad Marca Rosea tako je u potpunosti odustala od bitke za naslov. Zaostatak na vrhu tabele sada iznosi devet bodova u korist Bavaraca.

Dortmund je u posljednje vrijeme u općenito lošoj formi. Ni povratak Erlinga Haalanda im nije donio veliku radost. Pobijedili su samo u dva od prethodnih pet susreta. Također su doživjeli i razočaravajuću eliminaciju Europskoj ligi od strane Rangersa. 

Sve ovo će biti ugodno za uši američkog menadžera Pellegrina Matarazza čiji će Stuttgart očajnički tražiti bodove na Mercedes-Benz-Areni. Stuttgart se nalazi na jedan bod iznad Arminije i Herthe koje se nalaze u posljednja tri na tabeli Bundeslige.

Domaćini u ovaj susret ulaze bez poraza u posljednja četiri susreta u ligi. Matarazzova momčad je bila posebno dobra u napadu u prethodna dva domaća susreta, ostvarivši uzastopne pobjede nad M'gladbachom i Augsburgom. U tri od četiri posljednje utakmice Stuttgarta na domaćem terenu postignuto je čak pet golova.

Borussia je u porazu prošlog vikenda primila četiri gola i generalno igraju napadački nogomet, što znači bismo ovdje trebali očekivati golijadu. Više od 2.5 gola uz to da obje momčadi daju gol igram u bet365 kladionici po kvoti 1.83.

Stuttgart: Muller; Stenzel, Mavropanos, Ito; Massimo, Karazor, Endo, Coulibaly; Tomas, Marmoush; Kalajdzic

Borussia Dortmund: Kobel; Can, Hummels, Akanji; Hazard, Witsel, Bellingham, Guerreiro; Reyna, Reus; Haaland

Screenshot_7.png

Izvor: bet365

prije 48 minute, IzudinB said:

Sevilla - Granada 1 (1.50) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ova Sevilla mi toliko smrdi danas da to nije istina (i ja sam to uplatio), od pocetka 3.mjeseca su u 6 utakmica zabili samo 2 gola, Granadi gori pod petama, mogli bi poslije ovog kola pasti u zonu ispadanja. Sigurno ne budu skinuli gace veceras i naguzili se.  Valjda se budu nekako iskrumpirali bar za 1-0.

prije 22 minute, zoom-zoom said:

Ova Sevilla mi toliko smrdi danas da to nije istina (i ja sam to uplatio), od pocetka 3.mjeseca su u 6 utakmica zabili samo 2 gola, Granadi gori pod petama, mogli bi poslije ovog kola pasti u zonu ispadanja. Sigurno ne budu skinuli gace veceras i naguzili se.  Valjda se budu nekako iskrumpirali bar za 1-0.

Pratio sam Sevillu u zadnje vrijeme, znam da nisu baš sjajno igrali, ali im sada gori pod nogama, mogli bi izgubiti i mjesto koje vodi u Ligu prvaka, jer gradski rival Betis vreba sa pete pozicije. Mislim da bi trebali ovo dobiti, ali znam da neće biti nimalo lagana utakmica. Sretno nam.
BTW. ispratio sam i ovaj tvoj listić za simboličan ulog pa nadam se da ovo ide večeras :D

Screenshot_9.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use