Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 51 - 8.4.-11.4. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Hajduk daje više od jednoga gola na utakmici, 1,3

Hajduk mora pobjeđivati ako misli ostati u kakvim šansama za titulu. Doma su u posljednjoj utakmici zabili 4 gola Lokomotivi. Morali bi i Šibeniku par golova. Šibenik je loš u nastavku sezone i ima problema sa igrom obrane.

Screenshot 2022-04-08 at 19-52-09 Pretvori užitak u dobitak!.png

Royal Union - Beerschot   Royal više od 1.5   1.22 (Betfair)

Zadnje kolo regularnog dijela prvenstva. Beerchot uvjervljivo nagora ekipa lige koja sigurno ispada sa čak 12 bodova manje od predzadnjeg. Royalu bi nova 3 boda uvelike pomogla za naslov prvaka jer mu slijedi 6 utakmica svak sa svakim sa preostala 3 najbolja kluba na ljestvici. Trenutna razlika je 5 bodova koja se prepolavlja, a broj bodova sa propolavlja pa tako i ta razlika tako da je onda 2 ili 3 (nisam siguran) ako i trenutno druga ekipa Club Brugge pobijedi.

image.png.e4607be3f8a9c7393a9614d0d381d47e.png

Zadnja 3 kola - zadnje kolo sam htio Liverpool, ali već mi je bio oduzet za igrat pa sam uzeo nesretni Bayern koji uvik izgubi kad ga ja igram. Ova dva koja nisam igrao imao sam problema sa internetom :(

prije 9 sati, unkdy said:

Kako me sabotirao danas  @IzudinB pripremio sam da objavim Rune 1.21 kvota al poceo u 13:30 a kolega otvorio temu u 13:40 i donjeo mi prvi pad nakon 48 pogodoka zaredom, zalosno 😭 🤣

Kolega , zar u bet 365 nakon što povodu preko 16 razlike nije dobitak? Isto je kao i kad povode 2-0 u nogometu gdje se ta oklada računa. Ja sam igrao jedinicu u bet365 i meni je par dobitan.  Provjerite pravila.

prije 30 minute, tome1993 said:

Kolega , zar u bet 365 nakon što povodu preko 16 razlike nije dobitak? Isto je kao i kad povode 2-0 u nogometu gdje se ta oklada računa. Ja sam igrao jedinicu u bet365 online kladionica">bet365 i meni je par dobitan.  Provjerite pravila.

Hvala sto si me podsjetio ja sam to skroz zaboravio, pravilo je ako kosarka povede 20 razlike isplacivaju ti, a Real je povjeo na vise navrata sa 20 pa valjda mi par bude dobitan zato sto sam postavio kvote upravo od b365, sada proverio i pravila gde stoji ovo

10.13. Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane. Ako je oklada za utakmica Man.Utd. - Atalanta na pobjedu Atalante te Atalanta u Ligi Prvaka povede 2:0 oklada će biti smatrana kao dobitnom unatoč tome što je utakmice završila 3:2 za Manchester United. 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use