Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 28.12.2009 (Listic dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Chelsea - Fulham manje od 2,5 gola

Drogba i Kalou su dobili dopustenje izbornika da jos danas odigraju za klub te nakon ove utakmice odu na Africki kup nacija sto ce biti velika prednost za Chelsea koji muku muci sa rezultatima u zadnje vrijeme. Iako vjerujem da ce Chelsea pobjedit oklada na malo golova mi je puno bolji izbor. Fulham je podigao nivo igre, igraju odlicno pogotovo u obrani. Chelsea ima dosta problema s realizacijom sto je najbolje pokazala utakmica protiv Birminghama gdje su imali nebrojeno prilika al ukazao se Hart i ostalo je na 0:0... Ocekujem rezerviraniju igru oba tima, racunam i na umor jer nije lako odigrati sve te utakmice u tako kratko vrijeme te izostanke. Hazarderi bi mogli probat s rezultatom 1:0 jer vrlo moguce da ce se Chelsea malo obrambenije postavit i cekat jedan potez Lamparda izdaleka il nesto sl. i time uzet 3 potrebna boda.

Everton - Burnley 1

Everon nikako da uzme sva 3 boda, mislim da mu je ovo najbolja prilika za to jer mu dolazi najpozeljniji gost premier lige uz Sunderland.

Ostalo cu probat:

Charlotte - Milwaukee 1

Portland - Philadelphia 1

23:55 Washington-Carolina 1 @ 1.70 Fortuna

E evo da uhvatim vremena za neku analizu nakon dugo vremena.Dakle sastaju se Washington koj ije trenutno 1. na istoku ikoji igra odlično protiv najveceg razocaranja sezone Carolina Hurricansa koji su zadnji.Ovo bi prema statistikama,formi a po meni i sanzi igraca trebao biti zicer i ja mislim da ovaj tecaj 1.70 treba uveliek iskoristiti.Uzadnjih 6 tekmi gosti imaju omjer 2-4 i njihova pozicija je jako loša jer 25osvojena boda 37 kola je pokazatelj da kod Caroline nesto gadn one stima,s druge strane domaci u borbi za 1. mjesto istoka pobjeduju skoro svakoga tko im stane na put a forma u zadnjih 6 utakmicaj e 4-2 u njihov omjer.U dosadašnjih 20 susreta omjer je Washington:11 pobjeda,neriješeno:2 i Pobjede Caroline:7 puta.Po svome prikazanome trebala bi biti glatka pobjeda domacina

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use