Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 50 - 5.4.-7.4. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Danas je utakmica 1.hnl-a Lokomotiva vs Slaven. Budući obje momčadi ne mogu ni gore ni dolje(kako stvari stoje Dragovoljac ispada) igrao bi da Ivan Krstanović daje gol. 3,20 je koef na hr. kladionicama. Krstanović lovi treće odnosno četvrto mjesto vječne liste strijelaca hnla. Igrao je i u Lokomotivi a budući je tekma nebitnog značaja mogli bi mu pomoći da zabije gol. Svi su ti dečki i prijatelji i kolege pa mislim da se isplati uzeti koef. 3,2.lp svima

Opet me je @unkdy preduhitrio sa parom😁. Imam još 2 koja su mi u razmatranju za posljednju šansu i iako bi ovaj nogometni trebao biti zicer i veći je tečaj ja ću ipak ići sa rukometom. Bit ću tvrdoglav i uporan mada je Montpellier ekipa koja je itekako nesigurna. Zna iznenaditi, bilo pozitivno bilo negativno. Tako su ove sezone u LP bili i na vrhu tablice ispred jednog Kiela i Aalborga da bi sve upropastili u zadnjih 5 utakmica kad nikoga nisu pobjedili. Sa druge strane je Porto još jedna ekipa koja zna dobro odigrati kad ne očekuješ. Uzeli su bod Veszpremu i Flensburgu u gostima u zadnjim utakmicama skupine. Ipak idem sa dvoznakom na Montpellier jer ga smatram kvalitetnijim. I ako ne budu radili gluposti proći će. U Portu je završilo neriješeno sa tim da su Francuzi vodili 4 razlike u završnici. Očekujem njihov prolaz, a osiguravam se sa dvoznakom.

Screenshot 2022-04-04 at 14-14-11 Pretvori užitak u dobitak!.png

Villareal - Bayern   2   1,66   (bet365)

Sa 6 utakmica do kraja i 9 bodova ispred Borrusie Dortmund, Bayern je praktički osigurao novi naslov Njemačkog prvaka. Liga prvaka je jedino što im ima vrijednost natjecanja. Villarrela je neočekivano izbacio Juve, ali protiv Bavaraca ne vjerujem da imaju snage se suprostaviti.

prije 9 sati, Marko15 said:

Danas je utakmica 1.hnl-a Lokomotiva vs Slaven. Budući obje momčadi ne mogu ni gore ni dolje(kako stvari stoje Dragovoljac ispada) igrao bi da Ivan Krstanović daje gol. 3,20 je koef na hr. kladionicama. Krstanović lovi treće odnosno četvrto mjesto vječne liste strijelaca hnla. Igrao je i u Lokomotivi a budući je tekma nebitnog značaja mogli bi mu pomoći da zabije gol. Svi su ti dečki i prijatelji i kolege pa mislim da se isplati uzeti koef. 3,2.lp svima

Kolega, ne možeš u PŠ igrat ponudu od danas, nego od utorka do četvrtka.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use