Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.4.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Ponedjeljak4.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.3. u 20:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Milan - Bologna 1 (1.33) bet365

Milan je ove sezone jedan od glavnih favorita za osvajanje Serije A. Na vrhu su tabele, a sa samo osam preostalih utakmica imaju isti broj bodova kao i Napoli, ali sa utakmicom manje. Očajnički će se truditi zadržati prednost od tri boda sa pobjedom u ovom susretu, jer je prošlo zaista mnogo vremena otkako su posljednji put osvojili naslov talijanskog prvaka. Igraju na domaćem terenu i to će im biti dodatna motivacija da ostvare sva tri boda.

Screenshot_24.png

Izvor: bet365

Milan je pobijedio 1-0 na gostovanju kod Cagliarija u posljednjoj utakmici. Oni su u nizu od tri pobjede, a također su odigrali deset utakmica bez poraza. Imajte na umu da su također pobijedili u 10 od prethodnih 15 utakmica. Pored toga, Milan je ove 2022. godine samo jednom izgubio na domaćem terenu.

U međuvremenu, Bologna je u dugom nizu nastupa bez pobjede i primaju golove u velikom broju. Posljednjih nekoliko tjedana također su bili u zabrinjavajućem nizu na gostujućim terenima. Bologna je izgubila sa 1-0 na svom terenu proteklog tjedna protiv Atalante. Također su u nizu od dva poraza i četiri utakmice su bez pobjede. Bologna je bila bez pobjede u 12 od posljednjih 14 utakmica.

Uzimajući u obzir formu i trenutno stanje obje momčadi, Milan je ovdje veliki favorit za pobjedu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout ako igrate u bet365, gdje nam okladu računaju automatski dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike, što je ogromna prednost.

Milan: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Bologna: Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; Hickey, Schouten, Svanberg, Dijks; Soriano, Orsolini; Arnautovic 

Screenshot_23.png

Izvor: bet365

Inače ne igram na Milan, što mi je greška s obzirom da su prvi, ali danas ću uzeti nešto na njih skupa sa Portom kojeg sam stavio u posljednjoj šansi.

Kod Milana mi je dilema jedinica koju je @IzudinB ovdje napisao ili po još boljem tečaju (1,4) da će zabiti više od gola na utakmici. Vuku me ti golovi jer osim što im je Bologna mušterija, već neko vrijeme na tim utakmicama Milan zabija barem 2 gola. Točnije zadnjih 6 međusobnih utakmica, prije toga je bilo 0:0, a i one prije su bili efikasni. Sad dolazim do problema a to je da je Milan u zadnje vrijeme pao sa realizacijom pa ima utakmica gdje zabiju samo gol. Jučer sam vjerovao Dinamu da će podići efikasnost protiv Dragovoljca i pao pa ne bih volio da mi se i danas isto ponovi sa Milanom.

Što mislite, jel bolje uzeti jedinicu ili golove? Ili nešto treće?😄

prije 3 sati, fic said:

Inače ne igram na Milan, što mi je greška s obzirom da su prvi, ali danas ću uzeti nešto na njih skupa sa Portom kojeg sam stavio u posljednjoj šansi.

Kod Milana mi je dilema jedinica koju je @IzudinB ovdje napisao ili po još boljem tečaju (1,4) da će zabiti više od gola na utakmici. Vuku me ti golovi jer osim što im je Bologna mušterija, već neko vrijeme na tim utakmicama Milan zabija barem 2 gola. Točnije zadnjih 6 međusobnih utakmica, prije toga je bilo 0:0, a i one prije su bili efikasni. Sad dolazim do problema a to je da je Milan u zadnje vrijeme pao sa realizacijom pa ima utakmica gdje zabiju samo gol. Jučer sam vjerovao Dinamu da će podići efikasnost protiv Dragovoljca i pao pa ne bih volio da mi se i danas isto ponovi sa Milanom.

Što mislite, jel bolje uzeti jedinicu ili golove? Ili nešto treće?😄

Pogledaj si rezultate u posljednje vrijeme Milana. Očigledno da ova momčad sada sve utakmice igra na rezultat.

Kada se pogleda tako jedino mogu uzeti naslov prvaka.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use