Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.4.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.3. u 20:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

West Ham - Everton (15:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.05)
Prosjek ekipe 1: 1.31
Prosjek ekipe 2: 2.07

A1.png

Tottenham - Newcastle (17:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.26)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 2.31

A2.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Ath. Bilbao - Elche (14:00) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (3.93)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.79

B1.png

Betis - Osasuna (16:15) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (4.64)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.21

B2.png

Granada - Rayo Vallecano (18:30) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (7.13)
Prosjek ekipe 1: 2.66
Prosjek ekipe 2: 2.46

B3.png

Valencia - Cadiz (18:30) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (6.00)
Prosjek ekipe 1: 3.61
Prosjek ekipe 2: 2.79

B4.png

Barcelona - Sevilla (21:00) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.40)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 2.31

B5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Fiorentina - Empoli (12:30) bet365
Sudac: Luca Massimi (4.70)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 2.14

C1.png

Atalanta - Napoli (15:00) bet365
Sudac:     Marco Di Bello (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 1.67

C2.png

Udinese - Cagliari (15:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 2.60

C3.png

Sampdoria - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.53
Prosjek ekipe 2: 2.87

C4.png

Juventus - Inter (20:45) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.44)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.90

C5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 02.4. u 20:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Najava finalnog meca Atp Miami, Alcaraz vs Ruud

Ne vidim na nasem Forumu kolegu koji bi mogao bolje od mene da najavi vecerasnje finale turnira u Miami-u, pa zato bolje da pocnem sto pre.

Problem danasnjeg finala je samo jedan, a to je, da se mozda nece zavrsiti do pocetka najveceg derby-a Italije izmedju Juventusa i Intera, pa cemo imati najveci moguci zivotni problem, a to je sta odabrati da gledamo.

Finale igraju, i to potpuno zasluzeno, dva razlicita tipa igraca, a o kojima sam vec dosta pisao na Forumu. Pobednik dobija, i to samo za dve sedmice, odnosno samo za sest odigranih meceva, neverovatnih 1.231.245 dolara, od kojih ovih 231.245 zvuci kao sitnina. Uz ovoliku nagradu, 1000 Atp poena koliko dobija pobednik gotovo da nista ne znaci. I jedan i drugi su bili nosioci na turniru, sto znaci da su obojica u prvom kolu bili slobodni, sa tim da je Alcaraz imao nesto tezi put, a i pobedio je teze, a i “zvucnije” protivnike.

Ruud se u drugom kolu prosetao protiv Laaksonena, pa lagano dobio bolesnika Bublika, u trecem kolu nesto malo teze Norrie-a, ali ipak bez izgubljenog seta, da bi u polufinalu pobedio Cerundola uz jedan izgubljeni set.

I Alcaraz je u cetvrtfinalu izgubio svoj prvi set na turniru, ali je on imao izuzetno teske meceve, prvo sa Fucsovicsem, pa Cilicem, pa je uz moj dozivljeni orgazam pobedio Tsitsipasa, a potom u jednom neverovatnom mecu na jaja dobio Kecmanovica, i na kraju u polufinalu, aktuelnog pobednika Miami-a, Hurkacz-a.

I jednom i drugom ce ovo biti prva pobeda u jednom Masters 1000 turniru, s'tim sto je spanska senzacija, ipak pet godina mladji. I o jednom i drugom sam vec opsirno pisao na Forumu, pa danas samo ukratko, jer je sveta nedelja.

Ruud je predstavnik jedne male, retke i zdrave grupe igraca na Atp Touru koju cine Sinner, Norrie, mozda i Schwartzman, iako je znatno stariji, a to je grupa tihih, vrednih, posvecenih i odlicnih igraca. Nisu padavicari, nisu tetovirani, nemaju frizure kao Neymar Junior, ne vise na drustvenim mrezama, deluju potpuno normalno i zdravo. Ruud je najbolji predstavnik takvih tipova igraca. Ceo svoj i privatni i sportski zivot je posvetio tenisu, igra i male i velike turnire, vredno skuplja poene, trenira vise od ostalih na Touru, a cak i obilazi pola sveta sa svojim timom zbog tenisa, sto je retkost, jer pojedini igraci poput Kyrgiosa preskacu kompletnu sezonu na sljaci. Teniski receno, on je najbliza verzija Simone Halep, nema ni jedan udarac spektakularan, ali su svi na visokom nivou. Servis “onako”, igra na mrezi “onako”, udarci sa osnovne linije izvanredni. Pa ipak, ono sa cime je dosao u Top 10 igraca jeste zdravlje, ali mentalno, i u tom pogledu je u top tri igraca na Atp Touru. Ruud bi mogao da bude najbolji primer u sportu za decu, pocetnike i mlade igrace kao jedini ispravan i zdrav nacin kako se dolazi do vrha, a da po talentu nije ni u Top 30 igraca. Ruud je i jedan od onih mladih igraca koji bi bio privilegija i zadovoljstvo svakom treneru na svetu da radi sa takvim tipom osobe. Najveci problem je sto takve osobe ne privlace nikoga, nikome nisu interesantne. Kurve ne vole takve muskarce, medijima takve osobe nisu privlacne, a isti je slucaj i sa sponzorima. Posebna prica jesu nepismena stoka na tribinama, koja na teniske meceve dolazi da se zabavlja, a takvi na mecevima Ruuda uglavnom zevaju.

O Alcarazu necu puno, jer ako ne uspem da kontrolisem emocije, post ce otici na petnaest strana. U knjigama na svim trenerskim akademijama, rec talenat se definise kao posebna, osobna predispozicija za neku aktivnost, pre svega na jednu. Tako kazu knjige, a ja bih rekao da je talenat retka sposobnost da do svoje 18-te, a retko i do svoje 20-te godine potpuno ravnopravno igrate sa starijima, odnosno sa najboljima u sportu kojim se bavite. Talenat je svakako dar od Boga, ili roditelja, i treba ga cuvati i negovati kao nesto posebno. Razlika izmedju talenta i nas genija, a sebe tu svakako smatram, jeste sto su talenti darovite osobe u jednoj sferi, a mi geniji smo daroviti u svemu. Na nasim prostorima suvih talenata je bilo samo tri, Monica Seles, Drazen Petrovic i Luka Doncic. Alaraz nije toliko talenat, koliko je potencijal sto svakako nije isto, a njegovom potencijalu je samo nebo granica. U teniskom smislu, on je potpuno razlicit tip igraca, mnogo je agresivniji, vise “gradi” poene, napada sa svih strana, a mislim da je mentalno najjaci na Touru, barem kao potencijal. Protiv Tsitsipasa je u prvom setu gubio 2:5, protiv Kecmanovica je bio na dve lopte da izgubi mec, a protiv Hurcacz-a je gubio u prvom setu u tie-breaku 3:5, i evo ga danas u finalu. Inace, Alcaraz je na turnir dosao kao 16-ti igrac na svetu, danas je na dvanaestom mestu, a ako danas pobedi, sutra ce biti svetski broj tri.

Za analizu ne bi smeo da unosim emocije vec razum. Najveci problem je sto mi i emocije i razum govore isto, a to je jedinica kao kuca. Cak sam i ostavio vreme da dodatno razmislim, bez strasti i emocija, jer finale je uvek finale. Ruud je stariji, smireniji, dok je mladi spanac prava eksplozija, sto znaci da bi tokom meca mogao da padne, ako nesto podje po qurcu. Cak i kada sam razmislio, opet isto, jedinica kao kuca, i nema nazad. Za mene je ovo mec kao kada bi igrali Bayern i Dortmund, i mi kladionicari treba da odlucimo na koga da se kladimo, iako svi znamo da ponekad, ali retko i Dortmund moze da pobedi. Kladionice misle kao i ja, da bi spanac trebao da pobedi, cak je i kvota na njega u blagom padu, sa prvobitnih 1,38 pala je na 1,33. Mislim da su kvote zaista postene, a ljubitelji visokih kvota svakako ne bi smeli da propuste da probaju sa pobedom norvezanina, pogotovo jer je finale, a kome je bitno na kakvoj kvoti padne, sigurno nece biti zao, ako je ona 3,50

I za kraj, mozda bi najbolja preporuka za kolege sa Foruma bila da budu oprezni, jer finale je uvek finale, mozda bi najbolja opcija bila ipak live kladjenje, a ne propustite svakako i da jedinicu kao kuca vezete sa mecevima Lige Prvaka.

Od ostalih meceva svakako necu propustiti da odigram da Tottenham (mozda) nece izgubiti, a moracu i da razmisljam sa koliko razlike ce Monaco u francuskoj kosarkaskoj ligi pobediti danasnjeg protivnika

Veliki Juventus je pre nekoliko meseci ponudio Dybali produzenje ugovora (koji inace istice ovoga leta) po kome bi bio medju dvadeset najplacenijih igraca na svetu, ali po tom ugovoru ne bi bio najplaceniji u Juventusu. Seljak, naravno to nije prihvatio, jer gde ste vi videli pametnog argentinca. Posle toga, pregovori su u medjuvremenu odlozeni, pa je doveden Vlahovic, da bi prosle sedmice, veliki Juve obavestio Dybalu da vise nije zainteresovan da pregovara sa njim. To znaci da je od leta slobodan igrac, i da moze da ode bec obestecenja, dakle besplatno. Ziveo veliki Juve, tako se postupa sa nepismenom stokom. Kada udjete u svinjac, a svinja nece da se pomeri da vi prodjete, sigurno je necete lepo zamoliti da se pomeri, vec cete je sutnuti nogom i oterati u qurac. Ziveo Juve, ziveli svi bogati, zivela sva gospoda na ovom svetu. 

Glupi argentinac ovaj gospodski potez nije bas najmirnije prihvatio, ali se pretvara da je gospodin. Danas ce biti u startnih jedanaest, jer je Allegri gospodin covek. Kada bi argentinci bili zdrave osobe, ili kada bi barem Argentina bila u Evropi, svaki normalan igrac bi dao sve od sebe veceras da pokaze inat, pakost, zlobu i tako postigne gol na utakmici i pokusa da nesto dokaze, ne znam kome, valjda celnicima Juventusa. 

Kvota da Dybala (mozda) daje gol je 2,80 kolika je i da gol daje Morata, dok je kvota od 2,70 ako do gola dodje Vlahovic.

Na derby utakmici izmedju Juventusa i Intera cu jedino probati da odigram da nece biti gola u prvih dvadeset minuta, a sve ostale igre iz ponude me ne ispunjavaju entuzijazmom. Pitanje je da li ce Juve uopste doci do gola na utakmici, a kamoli da Dybala bude strelac, ali post sam napisao samo kao opciju ako neko hoce da napadne karakter juznoamerikanaca. Jedina mogucnost da odigram ovaj predlog jeste live kladjenje i to pod uslovom da Juve napada Inter poput uragana, i ako vidim da Dybala gine na terenu.

Dinamo daje gol u oba poluvremena

Nastavljam sa okladom gol u oba poluvremena, ali ovoga puta na jednu ekipu. Riječ je o Dinamu koji je danas ogroman favorit. S obzirom da u zadnje vrijeme nisu nešto efikasni očekujem da protiv Hrvatskog Dragovoljca koji je posljednji, poboljšaju efikasnost. Zabio je Dinamo prije 3 kola Šibeniku koji je u lošoj formi 3 gola. I tada je prošla ova oklada. Očekujem prolaz i ovaj put protiv posljednje momčadi lige. Dragovoljac je u nastavku sezone sa posuđenim igračima iz Rijeke pokazao neke pozitivne znakove. Ipak i dalje su uvjerljivo na zadnjoj poziciji.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use