Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Online kladionice za pristup iz Hrvatske

jockz

Recommended Posts

Pozdrav svima, nov sam na forumu, zanima me da li su ove kladionice sa liste navedene ispod dostupne u Hrvatskoj tj. koje nisu dostupne?
Unibet
WilliamHill
1xBet
Marathonbet
888sport
Bet365
10bet
188bet
22bet
Betway
Bwin
Pinnacle
LeonBets
SBOBET
Efbet
I kako ide uplata kod vas, jel moze direktno preko visa/mastercard ili preko skrilla? Ja sam iz Srbije, i sve ove kladionice se blokirane, ne mozemo nikako izvrsiti uplatu, drzava je zabranila, pa me zanima kako to sve ide kod vas jer ste vi u EU, da li su vama dostupne ove kladionice itd..

prije 2 sati, jockz said:

Pozdrav svima, nov sam na forumu, zanima me da li su ove kladionice sa liste navedene ispod dostupne u Hrvatskoj tj. koje nisu dostupne?
Unibet
WilliamHill
1xBet
Marathonbet
888sport
Bet365
10bet
188bet
22bet
Betway
Bwin
Pinnacle
LeonBets
SBOBET
Efbet
I kako ide uplata kod vas, jel moze direktno preko visa/mastercard ili preko skrilla? Ja sam iz Srbije, i sve ove kladionice se blokirane, ne mozemo nikako izvrsiti uplatu, drzava je zabranila, pa me zanima kako to sve ide kod vas jer ste vi u EU, da li su vama dostupne ove kladionice itd..

Pozdrav kolega i dobrodošao na forum, nadam se da ćemo se ugodno družiti. Što se tiče dostupnosti ovih kladionica u Hrvatskoj, to ti pobliže može objasniti @Goksim, a što se tiče ovih kladionica u Bosni velika većina je dostupna i uplate se mogu raditi preko Skrilla, jedino u bet365 kladionici je to onemogućeno za BiH i uplate uglavnom idu preko bankovnih kartica, gdje su Intesa San Paolo i Unicredit Banja Luka za sada jedine banke koje odobravaju uplate i isplate na bet365 kladionici.

prije 3 sati, jockz said:

Aha, u redu, hvala, posto imam druga iz Hrvatske pa sam mislio preko njega da pocnem sa arbitraznim kladjenje, ali ako ide isto preko skrill-a kao i u Bosni onda nema tu nekog profita, jer se uzima provizija..

Mislim da u Hrvatskoj može i direktno preko kartice, paysafecardom i EcoPayzom. U Bosni takođe može preko kartica svaka od navedenih kladionica, ali sve zavisi koje banke. Intesa San Paolo i Unicredit Banja Luka mislim da mogu raditi uplate i isplate bez problema u BiH.

prije 3 sati, jockz said:

Aha, u redu, hvala, posto imam druga iz Hrvatske pa sam mislio preko njega da pocnem sa arbitraznim kladjenje, ali ako ide isto preko skrill-a kao i u Bosni onda nema tu nekog profita, jer se uzima provizija..

Od svih navedenih kladionica moja preporuka bi bez dileme bio bet365 koji je, po mom mišljenju, za par stepenica ispred drugih pa samim tim i sam tamo najviše igram što možeš vidjeti u dnevnim temama ili podforumu dobitni listići. 

Načini uplate ovise od zemlje do zemlje kao i toga koliko je račun star. Najelegantnija opcija je definitivno skrill koju preporučam svima koji ju imaju. Ima i raznih alternativa za uplatu, od paysafecards bonova do uplata karticama, ovisno od zemlje do zemlje. 

• 10 months later...

@Goksim pozdrav.. Iz Hrvatske sam i evo u procesu traženja online kladionice koja će mi dati više ponude za određene sportove koji nisu toliko zastupljeni kod nas (tipa esports Counter Strike). PSK ima najbolju razradu za e-sports, snooker, pikado.. Ali ipak im fali dosta toga.
Znao sam se u prošlosti kladiti na Marathonbetu, PaddyPower, bet365... Ali koliko znam, porezna je prije par godina zabranila pristup svim tim kladionicama. 

Sad me zanima, kako se uopće kladiš preko bet365? Uključiš VPN? 
Od stranih kladionica koje nemaju zabranu klađenja iz Hrvatske, zapeo mi je u oko unibet Mislim se sad napraviti račun kod njih, čisto radi E-Sports klađenja. Ima li netko kakvog iskustva?  
Ili još bolje, preporuku za neku stranu kladionu za koju mi neće trebati VPN? Bilo bi mi najdraže da postoji neka koja prihvaća uplate i isplate preko PayPala al rijetke su takve.. PaddyPower je to nudio koliko se sjećam. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use