Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.3.2022.


zeko1088

Recommended Posts

Nema teme za utorak pa pisem ovdje

Turska-Italija

Malo je reci da su Talijani razocarani porazom od Makedonije i sutra moraju igrati najgluplju mogucu utakmicu, protiv Turske koja je takodjer izgubila od Portugala, al recimo da je to dosta vise ocekivano.

Mancini je cak osam igraca poslao kuci koja sutra nece igrati i medju njima su Insigne, Jorginho, Immobile, Veratti,...

Njihov motiv igranja takve utakmice je oko kelvinove nule i nema smisla da putuju u Tursku, ali i moral ostalih nije nista visi iako im je utakmica bitna zbog buducnosti.

Turska na domacem terenu je uvijek neugodna, sigurno nisu toliko sokirani porazom kao Italija i po meni imaju dosta vece sanse da ostanu neporazeni sutra nego sto koefi sugeriraju iako vidim da koef na Italiju pocinje rasti pa budite brzi

Turska 1X @1.9

Za vas ljubitelje malih koefa, pokuao bi i Turska +1,5 @1.25

 

Link to comment
Share on other sites

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Screenshot_18.png

SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.3. 15:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Ako neko na Forumu ceka disciplinovano i strpljivo poraz Jannik Sinnera, kao i ja, samo da napomenem da je kvota na Kyrgiosa u padu i sada iznosi 1,40 dok je pobeda Sinnera kvotirana sa 3,00. Ko ceka poraz Sinnera, trebalo bi da njegov poraz veze sa jos necim, poput pobede Liverpoola, ili ManCity ili sa pobedom Tottenhama. Inace, Careno Busta je vodio 7:5, 5:7, 5:2 i 30:0 i izgubio. Danas je mec dva sveta, i dva potpuno razlicita pogleda na sport i zivot, i ko nametne svoj stil igre, lagano pobedjuje.

Link to comment
Share on other sites

Portugal - Makedonija 1 (1.22) bet365

Portugal je na papiru veliki favorit za pobjedu nad Sjevernom Makedonijom u finalnoj utakmici doigravanja za Svjetsko prvenstvo. Iako su napravili veliku senzaciju protiv Italije, vjerujem da Makedonci neće biti u stanju ponoviti isto i ovdje.

Ronaldo i društvo su u polufinalu savladali Tursku, ali ne baš tako lako kao što su očekivali, nakon što su u drugom poluvremenu Turci postigli gol i vratili se u utakmicu, da bi zatim promašili penal za izjednačenje. Činilo se da će Portugal završiti na prvoj poziciji u skupini, ali su u posljednja dva kola protiv Irske i Srbije ispustili bodove i završili na drugoj poziciji. Nekako je sreća bila na njihovoj strani u četvrtak i sada je ostala još jedna utakmica do ulaznice za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Sjeverna Makedonija, s druge strane, nije bila baš sjajna protiv Italije, s obzirom da ih je spasila samo kombinirana herojska obrana i rukavice Stolea Dimitrievskog između stativa. Istovremeno su imali nekoliko zlatnih šansi, ali je upravo pogodak Aleksandra Trajkovskog neposredno prije kraja utakmice rezervirao njihovo prvo doigravanje za Svjetsko prvenstvo.

Ovo je zlatna generacija makedonskog nogometa i oni su na jleto okusili svoj prvi nastup na nekom velikom natjecanju na Europskom prvenstvu, iako su sve tri utakmice izgubili u grupnoj fazi. Međutim, od tada su se vratili i izgubili samo jednu od osam odigranih utakmica, a taj poraz se dogodio u Njemačkoj, momčadi koju su porazili u prvoj utakmici kvalifikacija na svom terenu.

Sjeverna Makedonija zna pobjeđivati velike momčadi, ali se susreće sa momčadi koja rijetko podbaci u ovoj fazi natjecanja. Portugal je pobijedio Bosnu i Hercegovinu u doigravanju 2010. godine, a zatim Švedsku u izdanju 2014. godine.

Ostaju i dalje ogromni favoriti za pobjedu i ovdje će je vjerujem ponovo ostvariti po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Sretno!

Portugal: Costa; Cancelo, Pepe, Fonte, Guerreiro; Silva, Moutinho, Fernandes; Otavio, Ronaldo, Jota

Sjeverna Makedonija: Dimitrievski; S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski; Elmas, Kostadinov, Bardhi; Churlinov, M. Ristovski, Trajkovski

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Poljska - Švedska | Više od 1.5 gola (1.50) bet365

Poljska se suočava sa Švedskom za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. nakon što su gosti golom u produžecima savladali Češku. Šveđani su izgubili direktni plasman u posljednjoj utakmici protiv Španjolske, kada su izgubili sa 1-0. Samo im je pobjeda mogla pomoći da prestignu Svjetskog prvaka iz 2010. godine. 

Poljaci su, s druge strane, trebali igrati sa Rusijom, zauzevši drugo mjesto u skupini iza Engleske sa šest bodova razlike. Međutim, zbog invazije na Ukrajinu, Rusi su izbačeni iz natjecanja. Poljska i Švedska su igrale međusobno na Europskom prvenstvu prošlog ljeta. Bila je to posljednja utakmica u grupnoj fazi, a Šveđani su se zadnji smijali izbacivši Poljsku iz natjecanja u nevjerojatnoj utakmici punoj golova.

Nakon što je Robert Lewandowski postigao dva gola za izjednačenje na 2-2 u toj utakmici, kasni gol Viktora Claessona je zapečatio pobjedu. Taj poraz od 3-2 odveo je Poljsku na dno skupine, dk je Švedska završila na prvoj poziciji iznad Španjolske.

Ovdje će obrana Poljske biti u fokusu, jer već neko vrijeme primaju dosta golova, a u ovaj susret dolaze sa tek dva susreta bez primljenog gola u posljednjih 14. I ta dva susreta su bila protiv niže-rangiranih momčadi poput Albanije i San Marina. Postizanje golova s druge strane, Poljacima ne predstavlja problem u liniji koju vodi Robert Lewandowski.

U isto vrijeme, i Švedska prima dosta golova, pogotovo kada igraju na gostujućim terenima. Zbog toga je ovdje po mom mišljenju najbolja opcija na više od 1.5 gola po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Za hrabre predlažem i više od 2.5 po kvoti 2.60. Robert Lewandowski je trenutno u izvrsnoj formi, zabio je šest golova u zadnja tri nastupa za Bayern. Također je postigao 8 golova u isto toliko utakmica u kvalifikacijama za SP. Sretno!

Poljska: Szczesny; Bereszynski, Glik, Bednarek; Cash, Krychowiak, Zurkowski, Reca; Moder, Zielinski; Lewandowski

Švedska: Olsen; Danielson, Lindelof, Nilsson, Augustinsson; Claesson, Svanberg, Olsson, Forsberg; Kulusevski, Isak

Screenshot_22.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Danas u 12.38. postavim predlog u Poslednjoj Sansi da ce (mozda) Armani Milano pobediti Bayern u jednom teskom mecu, a vec u 12.40. se objavi vest da je veoma bitan igrac Mitoglou pozitivan na doping. To im je vec drugi igrac u rosteru koji se naduvao kao zmaj i koji je suspendovan. Kvota je naravno odmah skocila na 1,38. Izgleda da pre pisanja analize, moram da brinem cak i o urinu igraca, a ne samo o formi. Ako danas padnem zbog toga sto nisam razmisljao cak i o urinu glavnih igraca, proglasicu Poslednju Sansu neregularnim takmicenjem.

Link to comment
Share on other sites

I sam ću vjerojatno igrati na Milano iako ne znam još sa čime. Nije 100% siguran par jer i Bayern se bori za play off. Ali to što nedostaje ovaj Mitoglou je najmanji problem. Većinom nije u rosteru za Euroligu, a i ono što je igrao je na ispod 20 minuta. Baš sam provjerio jedino je protiv Efesa doma igrao 30 minuta.

Ono što mi je palo za oko je prolaz Švedske protiv Poljske. Ne razumijem zašto su Poljaci postavljeni za favorita. Švedsku više cijenim. Istina Poljska je doma i Švedska je imala tešku utakmicu protiv Češke u polufinalu, ali meni su Šveđani blagi favoriti. Za neki manji ulog prolaz ili dvoznak na Švedsku.

Upravo mi je prošla u21 Italija. Tu još čekam Engleze koje sam postavio i u posljednju šansu pa valjda neće iznevjeriti.

Od Portugala očekujem prolaz, ali tako mali tečaj u 90' minuta na utakmici za prolaz na SP mi se ne igra.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use