Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota (26.12.2009) Listic dana

Goksim

Recommended Posts

Birmingham - Chelsea (Specijalne oklade)

Počinje “Boxing day” i očekujem nas par zanimljivih utakmica. Poznato je da se upravo u ovom periodu u Premiershipu dobivaju ili gube prvantsva, budući da se igra u jakom ritmu te je Chelsea već par puta izgubio titulu upravo zbog par kikseva u ovom periodu u prošlim sezonama. Ipak, iako vjerujem da će Chelsea dobiti, u ovoj analizi ćemo se koncentrirati na malo drugačiji bet, bet koji jako rijekto igram ali danas ima puno razloga za odigrati…

Ovo je zadnja utakmica u kojoj će Chelsea (u narednih par tjedana) moći računati na čak 4 igrača koji će, kao i prijašnjih godina, otići na Afrički Kup nacija kako bi promovirali svoju zemlju. Najznačajniji među njima je Didier Drogba kojemu će ovo biti zadnja utakmica za Chelsea u ovoj godini, a ovisno o tome do kuda se plasiraju na Afričkom Kupu nacija ovisi i to kada će se priključiti Chelsea-u.

Drogba je do sada u prvenstvu, iz 15 utakmica u kojima je nastupio, postigao 13 golova i dobio 4 žuta kartona.

E sada, malo o pravilima u Engleskoj:

i) If a player accumulates 5 (five) recorded cautions in FTCM between the opening day of the Playing Season and the last day in February in the same Season, he will be suspended automatically for a period covering: -

One First Team Match

ii) If a player accumulates 5 (five) recorded cautions in FTCM between the opening day of the Playing Season and the last day of the same Season, he will be: -

“Warned as to his Future Conduct”

Dakle, u Engleskoj vrijedi pravilo da ukoliko igrač od početka sezone do zadnjeg dana veljace dobije 5 žutih kartona odrađuje jednu utakmicu suspenzije. Ukoliko u cijeloj sezoni dobije 5 žutih kartona dobiva samo pisano upozorenje.

Svi znamo koliko je Drogba bitan igrač u Chelsea-u i sumnjam da će riskirati da ga izgube i nakon Afričkog Kupa nacija u kojem periodu bi Chelsea mogao odigrati 5-6 utakmica bez njega. Drogba sigurno putuje na prpreme sa reprezentacijom nakon ove utakmice i sigurno neće nastupiti u narednih par utakmica u Premiershipu.

Do sada je sakupio 4 žuta kartona i ovo je idealna prilika da se Drogba očisti od kartona na način da svjesno, u drugom poluvremenu, dobije žuti karton koji bi mu ujedno bio i 5. žuti karton, te bi suspenziju odradio u narednoj utakmici koju ionako ne planira igrati budući da ima reprezentativne obveze. Ova scenarij je logičan i jako izgledan, jer sumnjam da će sa 4 žuta kartona ulaziti u veljacu, te igrati 4-5 utakmica pod prijetnjom da ako dobije žuti karton ima jednu utakmicu suspenzije.

Chelsea je preozbiljan klub da nebi mislio na ove stvari, i mislim da je sasvim realno da Drogba u zadnjih 20-ak minuta dobije žuti karton zbog prigovora glavnom ili pomocnom sucu, zbog napucavanja lopte ili zbog nekog starta, zbog skidanja dresa kod eventualno postignutog zgoditka. Nije ni bitan način na koji će dobiti taj žuti karton jer je Drogba iskusan i lukavi igrač i sigurno će naći način da ga dobije, ako to želi, a uz sve navedene činjenice ne vidim razloga zašto se nebi želio očistiti do žutih kartona.

Dakle, moj bet je da Didier Drogba dobiva žuti ili crveni karton (to be booked).

Betfair je davao tečaj oko 3,00, ali nema više… ;)  Ipak, pregledao sam gotovo sve online kladionice, i već kada sam mislio da ovaj bet neću nigdje naći, našao sam na PaddyPower kladionici. Sinoc je tečaj bio 5,00, međutim jutros vidim da je smanjem na 3,00. Nažalost sinoc nisam po 5,00 stigao uplatiti koliko sam želio budući da sam morao čekati da mi se neka sredstva prebace, a jutros je nažalost, tečaj smanjen, međutim i 3,00 za ovaj bet u datoj situaciji je IMO lijep tečaj za uzeti.

Više na http://svijetkladjenja.com/2009/12/26/birmingham-chelsea-premiership-specijalno-kladenje-boxing-day-didier-drogba-26122009/

Buffalo(ki)-Ottawa 1 26.12. 23:55 1,50

Vancouv(ki)-Edmonton 1 26.12. 23:55 1,45

HV 71-Lulea 1 26.12. 16:00 1,55

Utah-Philadelphia 76ers 1 26.12. 23:55 1,30

Manchester City-Stoke City 1 26.12. 16:00 1,45

FC Liverpool-Wolverhampton 1 26.12. 18:30 1,25

TEČAJ 7,9435  ss

Ovo je moj listic za danas a zasto bas oni? Pa iskreno mislim da su ovo najveci favoriti za danas a navise sam siguran u pobijedu liverpola ako pogledate tablicu bit ce vam jasno jer ako hoce ligu prvaka i iducu godinu trebaju im pobijede ugled ovoga kluba to natjecanje zasluzuje kao i kvaliteta igraca. A za sve ostale odlucite sami ja mislim da ce proci. sretno!!!

TEČAJ 7,9435  ss

Ovo je moj listic za danas a zasto bas oni? Pa iskreno mislim da su ovo najveci favoriti za danas a navise sam siguran u pobijedu liverpola ako pogledate tablicu bit ce vam jasno jer ako hoce ligu prvaka i iducu godinu trebaju im pobijede ugled ovoga kluba to natjecanje zasluzuje kao i kvaliteta igraca. A za sve ostale odlucite sami ja mislim da ce proci. sretno!!!

Mene je strah Cityja. Došao im je novi trener i imati će drugačiji (defanzivniji) stil igre danas. Pitanje kako će se igraci na to prilagoditi, a i Stoke ima solidan bunker... Mislim da bi ovdje moglo biti svašta, a i čudi me da je baš to najtipovaniji par danas...

Sretno

TEČAJ 7,9435  ss

Mene je strah Cityja. Došao im je novi trener i imati će drugačiji (defanzivniji) stil igre danas. Pitanje kako će se igraci na to prilagoditi, a i Stoke ima solidan bunker... Mislim da bi ovdje moglo biti svašta, a i čudi me da je baš to najtipovaniji par danas...

Sretno

Da tocno tako, tesko je da novi trener u kratkome roku moze nesto drasticno promijeniti ali zna se nekada desti i pozitivni sok kod igraca a vidjet cemo

Dakle, moj bet je da Didier Drogba dobiva žuti ili crveni karton (to be booked).

Koef. pao na 2,00  ;D  (sinoc se još moglo uzeti po 5,00...)

Expekt je maloprije dodao ovaj bet u ponudu. Koef. je 2,60 što je lijep tečaj u odnosu na druge kladioncie, pa tko voli...

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=eng&pageid=2115

Evo malo mog pogleda na današnje NHL utakmice...

N.Y.Rangers - N.Y.Islanders   1X  (Rangersi imaju 4 uatkmice bez poraza, da nije velik iderbi igrao bi čistu 1 na njih no ovako se želim ogradit :) )

Toronto - Montreal   X   (Toronto obično igra dobro subotom, no ovo je susret original six ekipa, atu toronto najslabije stoji u međusobnim omjerima...meni sve ovo nekako miriši na X pa kud puklo da puko :) )

Buffalo - Ottawa   1   (Za buffalo neće igrat Vanek, za Ottawu dva najbolja igrača Alfredson i Spezza...mislim da je ovo veći hendikep za Ottawu nego za Buffalo, jest da je Ottawa ove sezone već dva puta pobjedila Buffalo u prva dva dvoboja...ali oba dva su se igrala u Ottawi, sada je Buffalo domaćin i očekujem pobjedu domaćina)

Washington - New Jersey   1   (čini mi se da je washington ušao u formu ponovno, a i New Jersey igra jako dobro pa mi je ovo klasični derbi i onda moram dati prednost domaćinu)

Carolina - Philadelphia   2   (mislim da ove gostujuće utakmcie sada odgovaraju Philadelphiji, a i branit će bivši golman Craoline Leighton...što može biti dobro za Phily jer zna napadače caroline, ali može biti i loše jer napadači znaju golmana ;) ... no nekako mi se čini da bi Flyersi ovdje mogli uzet pobjedu u regulranom dijelu)

Tampa Bay - Atlanta   2   (tampa igra po mom mišljenju loše...ne igraju u skladu sa svojim potencijaom...a za to je kriv njihov trener koji nezna izvuči maximum iz njih i njega treba mjenajt što rpije  ionda bi rezultati za tampu bili puno bolji, da pače onda bi bilo možda i jedna od najjačih ekipa lige)

Detroit - Columbus   1   (Detroit pun ozljeda ali ne igraju jako loše...Columbus igra jako loše u zadnje vriejem otako se ozljedio Klesla, ovo je divizijski derbi i jedna i druga ekipa će biti nabrijane no dajem prednost domaćinu jer mislim da imaju boljeg trenera koji zna izvuči najbolje iz svojih igrača)

Nashville - Chicago   1X   (Ovdje mi je jako teško bilo šta reći pa onda prednost domaćinu uz to da se ograđujem sa X-om...nashville igra jako dobro na svom ledu)

Minnesota - St.Louis   X2   (ovdje također neznam što da kažem i što da mislim, reko ne mogu sve domaćin idobit pa zato X2 na gosta...uvjek se sve moguće)

Colorado - Dallas  1   (sviđa mi se ova mlada ekipa Colorada pogodtovo njihov učinkoviti PP i misli mda će ponovno on biti prevaga na utakmici)

Vancuover - Edmonton   2   (Vancouver igra dobro kod kuće i ja ovdje gađam čisto iznenađenje)

Phoenix - Los Angeles   1   (PHX dobio zadnju kod kuće sa 4:0 i igraju više nego dobro, LA se vrača abitan igrač no misli mda je Phoenix ovdje gazda na svom ledu)

San Jose - Anaheim   1   (kec ko kuća što se kaže, ne igra Anaheim jako loše ali nema im Sellanea...a San Jose kod kuće melje sve svoje protivnike pogotovo kada su u formi, a sada su u formi...Anaheim nije dobro prošao u zadnjoj gostujućoj tekmi kod PHX-a izgubili su 4:0 a zadnju kod SJ su izgubili sa 4:1 prije nekih 10 dana otprilike)

-e ako pola pogodim bit će uzspješno...samo treba pogodit koja utakmica će završit baš ovako kako ja predviđam...

Mislim da su tekme Buffalo - Ottawa i San Jose - Aneheim vrlo izgledne 1.....a mislim da Rangersi nikako neće izgubit u regulranom vreemnu od Islnadersa....te tri tekem su mi najizglednije...nadam se da će one proći!!!

Koef. pao na 2,00  ;D  (sinoc se još moglo uzeti po 5,00...)

Nije prošlo  >:( >:( >:( >:( >:( ???

Ma sumljivo mi je to da neuspijeva dva puta za redom i to da izigraju x pa ipak bi trebali biti najbolji u Engleskoj a i tako olako da ne ubiru bodove kod laksih protivnika

Stoudemire (21,5) over

-SS je već rušio koef na 1,65; Phoenix igra s Golden Stateom i to bi po svoj prilici trebao biti

njihov klasični dvoboj bez obrana, pa ko ubaci više pobjeđuje,

a tu bi ovaj Stoudomire mogo bez problema premašit ovu brojku

ja ću još probat Arenasa over 22,5

Carolina - Philadelphia 5,5 over

Detroit - Columbus x2

Vancuover - Edmonton k1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use