Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 47 - 25.3.-28.3. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

prije 7 sati, unkdy said:

Sreca pa je Opelka predao, mada sam trebao znati da moze da bude svasta kad sam video da kolega @LeonardoDrugi uzeo na PS sa obzirom kakav je maler postao u zadnje i juce doneo najvecu senzaciju nasu drzavu u povjesti nogometa :D

@IzudinB Sada imam pravo do sutra 13:00 da postavim novi par jel tako?

Hej, kolega

kako to mislis da imas pravo da postavis novi par do 13.00 ???? Pao si, kao sto sam i ja pao, i nema vise igranja za ovo kolo. Opelka je predao, sto je tacno, kao sto je tacno da je u mec usao povredjen. Cim je poceo mec, tiket je gubitan, cak i da je samo jednom servirao. Imao bi pravo da postavis novi predlog, pod uslovom da je amer predao mec pre pocetka, dakle u svlacionici. Nisam ni administrator, a ni vlasnik portala, a u drugu ligu sam usao sad i nikad vise. Usao sam samo da napisem da je tvoj predlog gubitan, kao i moj.

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Hej, kolega

kako to mislis da imas pravo da postavis novi par do 13.00 ???? Pao si, kao sto sam i ja pao, i nema vise igranja za ovo kolo. Opelka je predao, sto je tacno, kao sto je tacno da je u mec usao povredjen. Cim je poceo mec, tiket je gubitan, cak i da je samo jednom servirao. Imao bi pravo da postavis novi predlog, pod uslovom da je amer predao mec pre pocetka, dakle u svlacionici. Nisam ni administrator, a ni vlasnik portala, a u drugu ligu sam usao sad i nikad vise. Usao sam samo da napisem da je tvoj predlog gubitan, kao i moj.

Predaja u tenisu u 95% online kladionice u svjetu je VOID - 1 Kvota, sto znaci da se ulog vraca, jedino kod ruski preveranti se racuna pad ako je prvi set odigran. Svi balkanski lokalni kladionica isto racunaju VOID tako da ne znam zasto bi pali kad se PS igra po pravila kladenja i bas je bezveze past nesto na sto bi ti vratili ulog.

@IzudinB nek odluci al mislim da imalo i prije neki predaja u PS i imali pravo da odigraju jos jednom.

On 13. 10. 2021. at 18:16, Goksim said:

10.13. Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane. Ako je oklada za utakmica Man.Utd. - Atalanta na pobjedu Atalante te Atalanta u Ligi Prvaka povede 2:0 oklada će biti smatrana kao dobitnom unatoč tome što je utakmice završila 3:2 za Manchester United. 

10.14. SvijetKladjenja u svakom trenutku zadržava pravo prekinuti natjecanje ili promijeniti pravila. 

prije 5 minute, unkdy said:

Predaja u tenisu u 95% online kladionice u svjetu je VOID - 1 Kvota, sto znaci da se ulog vraca, jedino kod ruski preveranti se racuna pad ako je prvi set odigran. Svi balkanski lokalni kladionica isto racunaju VOID tako da ne znam zasto bi pali kad se PS igra po pravila kladenja i bas je bezveze past nesto na sto bi ti vratili ulog.

@IzudinB nek odluci al mislim da imalo i prije neki predaja u PS i imali pravo da odigraju jos jednom.

Kao sto sam vec i ranije govorio a vi nikako da zapamtite, par koji su odigrali @unkdy i @LeonardoDrugi je prema kladionicama void i racunat ce se void, ali svoje parove mozete odigrati tek sljedece kolo s obzirom da je ovo kolo za vas vec zavrseno samim tim sto ste vec postavili taj par. Dakle tek sljedece kolo. 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use