Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 27.3.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Segunda

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

SEGUNDA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.3. 13:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Danas sam na Forum dosao samo da podsetim kolege da sam juce napisao analizu od deset predloga gde su prosla devet i da sam za to jedva dobio dva i po "like". Pogodio bih i deseti par, zenski double Stosur/Zhang, ali su njihove protivnice odustale od takmicenja, pa su dobile druge, znatno jace protivnice i izgubile.

Danas sam sav entuzijazam usmerio na strpljivo i disciplinovano cekanje poraza Jannik Sinnera, uz podizanje novcanog iznosa, pocev od danas. Nijedan danasnji predlog me ne ispunjava strastima i entuzijazmom, kao cekanje eliminacije Jannik Sinnera na turniru u Miami-u. Prvo sam zapoceo pisanje analize, ali i odmah odustao, jer bi mi trebalo petnaest stranica teksta, a posto je danas sveta nedelja, nisam hteo da idem uz qurac kolegama sa Foruma. Sinnera sam bas ja, prvi predstavio kolegama sa Foruma i to jos kada niko nije ni cuo za njega. On je veeeoma zanimljiva licnost, imao je neverovatan uspon, ali se u medjuvremenu mnogo toga desilo, a zasta bi mi trebalo da pisem analizu vise od pola dana. Gledajuci poteze koje vuce na sportskom, ali i osobnom planu, pravo je vreme da ga skinemo sa qurca, odnosno da cekamo njegovu eliminaciju, pocev od danas. 

Apsurd je da ima relativno lagan raspored, ako bi danas prosao spanca Carena Bustu, isao bi na pobednika izuzetno zanimljivog para Kyrgios vs Fognini, a ako bi i nekoga od njih prosao, isao bi, potencijalno na Tiafoa ili Monfilsa, a koje takodje moze lagano da pobedi. Ja ne verujem previse Sinneru, danas je kvota na njegovu pobedu 1,55, dok je kvota na Carena Bustu 2,50 sto cu svakako uzeti kao pocetak strpljivog cekanja poraza italijana, uz postepeno podizanje novcanog uloga. 

Danas me nijedna druga opklada ne motivise i ne ispunjava entuzijazmom, mada bi Buducnost trebala lagano da pobedi Cibonu u Aba League, a i Monfils igra protiv Cerundola, koji me je oborio na Opelki u realnom kladjenju, pa cu mozda pokusati danas da se inatim. 

Kada bi zene bile ljudi, Azarenka bi mogla, ili barem trebala, danas da pobedi kvalifikantkinju Fruhvirtovu za koju niko nikada nije ni cuo. 

Ko voli tenis, ne bi smeo da propusti susret dve najvece budaletine na Atp Touru izmedju Kyrgiosa, koji igra kao dopingovan, i Fabia Fogninia, koji je, otkada se ozenio i postao otac tri cerke, vidno smirio, mada je i dalje tanak sa nervima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use